Дупка в Русия глътна цял автомобил

Зейналата яма е с диаметър от 4 метра
18 апр 2012 13:30,
70
Дупка в Русия глътна цял автомобил
Снимка: AutoMedia.bg

Огромна дупка на път в Русия погълна цял автомобил. Страшната и апокалиптична случка се е разиграла за секунди, като по чудо мъжът и жената, пътуващи в колата, се отървали на косъм от смъртта.

"Пътувахме в района на град Тула, когато предната гума на колата ни пропадна в дупка. Бяхме попаднали в локва и предположих, че съм влязъл в отворена шахта. След секунди обаче автомобилът започна да потъва във водата", започна разказа си пред руските медии изплашеният шофьор и продължи:

"Извиках на съпругата ми да излиза бързо от колата и само секунди след това автомобилът изчезна в дупката, пълна с кална вода".

Образувалата се яма има диаметър 4 метра и дълбочина от над 5 метра - достатъчно, за да погълне автомобил с размерите на Renault Koleos.

Според информацията дупката се е образувала, заради авария в канализацията, която минава под пътя.

Още снимки и видео от инцидента вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: Русиядупки по пътя
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еми да, от тая новина си личи влиянието на руската управа върху българскатаскоро правим 70 години плодотворна дружба, да ни е честито.......а иначе по-меланхолична и западнала държава от Русия (близко следвана от останалата част от източния блок)здраве му кажи
39
2
 
17
 
! Отговори
нЕма значение преди 12 години
То това е нов вид подземен паркинг, разработван сумати и години от руските учени.
38
2
 
28
 
! Отговори
байхуй преди 12 години
в съветската страна всичко е голямо!
37
0
 
10
 
! Отговори
Мавродиев преди 12 години
Минете по околомръсното през западната дъга. Там има по-големи дупки, разбира се ако някой се убие скоро, никой няма да е отговорен! Просто се чудя къде живеем!
36
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тю да му се невиди при нас една дупка няма като хората!
35
3
 
7
 
! Отговори
ъ ъ преди 12 години
и в Германия имаше дупка
34
1
 
7
 
! Отговори
Nqkoj si преди 12 години
То както е тръгнало скоро и във Варна ще се появят такива
33
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В Люлин има по-големи дупки!!!!
32
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НА МНОГО МЕСТА ПО СВЕТА СЕ ПОЯВЯВАТ ДУПКИ ,ЯВНО И ТЕЗИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ ИМАТ НЕЩО ОБЩО С ТОВА ,ЧЕ ЗАПОЧВА НЯКАКВА АКТИВНОСТ НА ПЛАНЕТАТА И НАЙ ВЕЧЕ В ЗЕМНАТА *** ,ПРЕДИ МАЛКО ДАВАХА ПО СНН ,В НОВИНАРСКИЯ РЕПОРТАЖ ,ЧЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА САЩ ЗАПОЧВАТ МАЩАБНИ ПРОВЕРКИ ЗА УСТОЙЧИВОСТТА НА СГРАДИТЕ ПРИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ С ГОЛЯМА СИЛА,ЯВНО ЗНАЯТ НЕЩО ,НО ПАК СЕ КРИЕ ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА
31
0
 
17
 
! Отговори
Кирил Йорданов преди 12 години
Е това вече е Дупка, очаквайте скоро такива и във Варна.
30
3
 
8
 
! Отговори
с. преди 12 години
Абе не знам какво и къде ще пропада,но интересно защо не чух,че нещо такова е станало в Швейцария,Германия,Швеция и изобщо белите държави!
29
12
 
8
 
! Отговори
реалист преди 12 години
по нашите пропадащи магистрали от пепел, гордността на Боко, ще е още по-зле. Там сигурно ще пропадат цели ТИР-ове
28
2
 
13
 
! Отговори
:) преди 12 години
Пътят е правен в петък (на по 3-4 водки) или в някой Ленински съботник, затова и качеството му е такова. Между другото, сегашните пътища в България са по-зле направени и от тези в Русия, така че да не им се смеем. След 2-3 години ще видите на Боко 100-те км. магистралите какви ще са, ако изобщо ги завършат :)
27
7
 
4
 
! Отговори
московчанин преди 12 години
ок щом така мослите нека да е на вашето аз знам от какво е паднала колата а вие само гадаете. нали вие ясно че тук новините са на 100% реални и могат да се видят и в реалност. гледайте вашите коли да не падат нас тук ни оставете и да паднат.. денги есть на новая. успех!!!
26
7
 
16
 
! Отговори
с. преди 12 години
Руска му работа!Летят в космоса и не знам какво си,ама нямат пътища като хората и живеят като кучета в комуналки!И така си карат от край време!Защо в Швейцария не стане нещо такова!?Нищо,че нямат ядрени ракети!Цирк!
25
0
 
3
 
! Отговори
ЦЕЦО преди 12 години
здраво рено а
24
2
 
2
 
! Отговори
московчанин преди 12 години
ако искаш идвай с тебе нито ще спечели Русия нито ще загуби . проблема си е лично твой. да има такава вероятнос да ти се случи случка ,но трябва д гледаш къде и как приказваш защото езиците са ни доста близки чат ли си?
23
4
 
17
 
! Отговори
uzunski преди 12 години
Така се случва когато полагат асвалт върху голата земя, а подготовката на пътя и технологичните процеси влагат в яхти и къщи на запад .! За пореден път руснаците доказват че са 1 крадци , алкохолици и бандити !
22
3
 
7
 
! Отговори
do 21 преди 12 години
"Московчанина" ... мислел сам си да дойда до русия заради музеите, но ме е страх, че в първата пресечка ще ме оберат или убият или отвлекат, та затова ще се лиша от това удоволствие
21
1
 
13
 
! Отговори
московчанин преди 12 години
до 16 ти си ирония ***. и никой нете кара да хващаш нещо.