Момичето на татко II

С какво се придвижва по-малката дъщеря на Бърни Екълстоун
Обновена: 20 ное 2012 17:17 | 20 ное 2012 15:23,
45
Момичето на татко II
Петра Екълстоун Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Automedia.bg вече показа с какви автомобили разполага по-голямата дъщеря на собственика на Формула 1 Бърни Екълстоун - Тамара. Сега идва на ред и на по-малката щерка на милиардера - Петра.

Ако някой е очаквал, че тя ще бъде по-скромна от кака си, се е излъгал. 82-годишният Бърни може да си позволи всякакъв лукс и не пести пари, за да осъществи всички желания на своите момичета.

Екълстоун купи на Тамара и Петра, които са съответно на 28 и 23 г., най-скъпото жилище в света - имението на продуцента Аарон Спелинг в Лос Анджелис, което струва $150 млн., както и къща в Лондон с 6 етажа на стойност $91 млн.

И докато в гаража на Тамара има сиво Ferrari 599 GTO, което й е подарък от гаджето, бяло Bentley Continental GT и черно Lamborghini Aventador, то Петра си пада по различен тип автомобили.

Любимият й е розов Rolls-Royce Ghost, а освен него младата дама разполага и с Range Rover Project Kahn RS 450 и Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe.

И още нещо - по-малката от сестрите Екълстоун наскоро се омъжи за бизнесмена Джеймс Стънт, като разходите по сватбата преминаха $5 млн. На събитието пяха Ерик Клептън и групата Black Eyed Peas. Около $500 000 пък струваше празненството за последния рожден ден на Петра, на което тя пристигна с черно Lamborghini Murcielago, управлявано от съпруга й.

Още любопитни новини от света на автомобилите вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: колиПетра Екълстоун
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
10
 
! Отговори
гошо преди 11 години
жена ми е пет пъти по хубава, ...и хубаво готви ...
38
2
 
10
 
! Отговори
Mr. Jack преди 11 години
Да отиде да си махне пъпките.
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Можеше да се заеме с по-съдържателни неща!!!
36
2
 
11
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
Без пластични операции и богат татко щеше да е най-обикновена безлична кифла.А с посочените екстри Петранка е вече КРОАСАН!
35
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма как човек да кара две коли едновременно или да спи на две легла едновременно или да живее в две къщи едновременно. За какво е тази цялата суета. Не казвам, че трябва да се живее мизерно, но просто човек е разумно да си има граници...
34
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
колко храна за дечицата в Африка???! За това хората са обречен вид.
33
1
 
20
 
! Отговори
ххх преди 11 години
перхидрол...брадавици..леши или не..толкоз ли можете за тия милион-милиарди?? слабо слАААБо !!! :-)))
32
2
 
8
 
! Отговори
antiizrod преди 11 години
28ми/***..счупваш малоумомера с малоумието си!! какви зависти??? това е ПОРНОГРАФИЯ и човешко безобразие!! че се и рекламира!! че срала и пикала в диамантен *** и кенефска чиния..интересно *** диамантено-златни ли изсира?! ало,любовчийката незлобна..каби какво кензат и как?? гледам доста сте радостна и любовна,ама ЗА КАКВО??!! Всичко им е от злато,целите са от злато,а сърцата...ЛОЙ!А на вас мозъка ви-тоже ЛОЙ! Или МАС,ако повече ви харесва! Изкуфели лели и баби,мнОООГо долен и паднал свят!!
31
2
 
8
 
! Отговори
zzz преди 11 години
"както и къща в Лондон с 6 етажа на стойност $91 млн." може и за 1 милиард да е,пука ми,хаха! е,едно дирниче как ще сколаса и какво ще прави на 6 етажа ?! па и гледам каква е брадавичеста,хехеех... една шутка,смятаме че един ще й стигне или...1 милион отзад,а? кажете де..КОЛКО?? ясно че са алчни та чак откачени на квадрат ,ама колко отзад поема...1 или 1 милион??
30
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предлагам Бърнито,да се поразходи малко из Африка да си промени малко мирогледа,щото тези пари дето ги дава за простотии,може да изхрани няколко държави,ама както е казано парите развалят човека,та така и тоя,самозабравил се *** с много пари,мислещ се за бог.
29
8
 
16
 
! Отговори
!!! преди 11 години
КРАСАВИЦА ,че и известна и яко богата ...!!!
28
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
има хубава катеричка
27
2
 
43
 
! Отговори
СС преди 11 години
Не са ли смешни хората: те харчат пари, които не притежават, за да си купуват неща, които не им трябват, с които да впечатляват хора, които не им харесват.Сър Джон Мейсън
26
9
 
31
 
! Отговори
Злобен народ преди 11 години
Че хубаво си е момичето,кво злобеете?!Баси и злобния и зъл народ!!!!Затова 3 млн. българи се махнаха оттук-от вашта злоба и завист!!!!!
25
3
 
13
 
! Отговори
mhm преди 11 години
До Анонимен (16)Оказало се? Ахахахахахха. Славица беше женена за Бърни почти четвърт век, не година-две. Като се разведоха му взе половината състояние (малко над милиард паунда). Отделно на това чудо на снимката му направиха сватба в Италия за милиони - Ерик Клептън, Блек Айд Пийс и прочие дивотии. Този от 25 е най-прав - момата нищо не прави. А и може да се спори колко идеален външен вид има.
24
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много е красива, какво не ви харесва? Че и с голяма зестра!
23
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хубава - грозна, това няма никакво значение, важното е, че си живее живота, без с нищо да е допринесла за това.Та да не ми изтъкват тате, колко милиона е изхарчил за нея, а тя при тези възможности какво постигна сама и направи за себе си, освен външен вид - за него е видно, че се е погрижила идеално!
22
4
 
18
 
! Отговори
охлюв преди 11 години
ДО 19Тя човешката завист няма почивен ден.........примири се,че ще си останеш беден комплексиран *** !!!!!
21
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много пъпки бре !
20
6
 
12
 
! Отговори
АЗ СЪМ ОТ ПЕРНИК преди 11 години
И КАРАХ ГОЛФ ДВОИКА А СЕГА БЕ ЕМ ВЕ ХИКС 6 ОТИ САМ ТОТУ МИЛИАРДЕР АМА НА КОИ МУ ПУКА