Първи снимки на новия Mercedes E63 AMG

Машината ще се предлага както със задно, така и с 4x4 задвижване
9 яну 2013 16:01,
2
Първи снимки на новия Mercedes E63 AMG
Снимка: Mercedes-Benz

Седмица преди началото на автосалона в Детройт от Mercedes-Benz разпространиха първите снимки на обновения спортен седан E63 AMG, който се води моделна година 2014.

Досега германският производител официално бе показал останалата част от моделната линия, включваща стандартен седан, комби, купе и кабриолет.

Към този момент се знае само, че автомобилът ще се предлага не само със задно предаване, но и със система за задвижване и на четирите колела. Новият модел се е обзавел с фирмената технология 4MATIC.

За двигател на бъдещия Е63 AMG е избран познания 5.5 литров V8 от предишното поколение, но той е модернизиран. По какъв начин ще се разбере при официалното представяне на машината на 14 януари.

Ако се съди по фотографиите, обновеният Mercedes E63 AMG се отличава с малък заден спойлер върху багажника, различната решетка на радиатора с двойно ребро на нея, а също така и с предната броня с широки въздухозаборници. С нов дизайн са и джантите от лека сплав.

Още снимки на новата E-Class вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Mercedes-Benz
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хората произвеждат, развиват се и напредват, а българите само зяпат, текат им лигите и цъкат с език. Вечерта гледат ьTv и са доволни от живота..... :-))