Качиха Дженсън Бътън на Лада

Пилотът от Формула 1 дава уроци по безопасност на пътя с руското возило
30 апр 2013 17:27,
58
Качиха Дженсън Бътън на Лада
Снимка: Kepek.origo.hu

Пилотът на тима от Формула 1 McLaren - Дженсън Бътън, показа, че няма проблем да управлява какъвто и да е автомобил. Англичанинът бе специален гост на мероприятие, свързано с безопасното управление, което е организирано от спонсора на тима му Vodfone.

На специален полигон край Шамбек световният шампион във Формула 1 от 2009 г. показа как се управлява Mercedes-Benz SL63 AMG, с който на висока скорост премина препятствията по трасето, сред които имаше специален участък, симулиращ дъжд.

След това домакините се опитаха "да изненадат" пилота, като го сложиха зад волана на легендарната руска Лада 1500.

Бътън обаче изобщо не трепна, а се справи отлично и зад волана на това соцвозило, като дори в края на шоуто участва в състезание срещу унгарски пилот.

Още снимки вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: Дженсън Бътън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
37
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Легендарната Лада.... Легендарен е Форд Мустанг, защото където и по света да споменеш тази марка и този модел, всеки го знае. Лада 1500 е легендарна по света, колкото Устата в Бронкс.
12
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До БедняциОсобено на сън и в наркотичен транс, от който вече не излизаш. Халюцинациите обаче не са действителност. Ти и зазка не можеш да си купиш, дрипльо. Биеш баба си, да ти дава пенсията, джанк разложен. Влачиш се ппред ***, да пи пуснат малко дрога. И то има очи.
11
2
 
12
 
! Отговори
ZAZ преди 11 години
Колко интересно! Каква грандиозна новина! Каква изтънченост на домакините! Какъв елегантен, фин, изобщо - не е каруцарски подтекст. Само дето подтексът характеризира тях. Обаче, БРАВО НА БЪТЪН! Само мъж, не е п.раст, който се опигва да печели политически точки по мн-о-о-о-го остарял начин. Много късно. А ако е за точки ... може да им се припомнят някои неща... А Ладата си е Лада.
10
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ладата няма хидравлика на волана и трябва да се държи здраво , скоростния лост стърчи и скоростите са "дълбоки" , съеденителя трябва задължително да се натиска до краи Ладата е боец които не се съобразява с минусовите температури през зимата , наистина се ремонтира с отверка ,клещи и в краен случаи парче тел Всички които за карали навремето -москвич,застава, жигули,варшава , са мечтаели за лада.....а тези които караха лада 1500 мечтаеха за лада 1600 s
9
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
видео - youtube/watch?v=Ay6FEDb7e84
8
0
 
43
 
! Отговори
До богатия №5 преди 11 години
До БедняциДа бе, карай си Land Rоver-а! Като ти писне, избери между Даймлера и Бентлито си. Но има един важен момент - на листчето към хапчетата ти пише да не се управляват МПС и сложни машини след употреба. Прочети, да не направиш някоя беля!
7
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ладата за 1978 с 76 си конски сили си е направо спортна кола.Да знам била *** ... само дето се оправя с отверка и частите и са евтинки.
6
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе номер 5 и ние караме други коли ,но е прав 1 , че ладата си беше тръпка за това говорим , не си мерим кои каква кола в момента
5
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъз готината кула кач пара ве бате
4
55
 
2
 
! Отговори
Бедняци преди 11 години
Големи разбирачи се извъдихте, карайте си ладите на мен ми е екстра с Land Rover-a !
3
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ладичката на снимката е доста запазена !
2
2
 
34
 
! Отговори
edin преди 11 години
Не забравяйте откъде идва темперамента на Лада. Това си е леко префасониран Фиат 124, който за времето си е бил много добра кола. Даже е бил автомобил на Европа за 1966г.
1
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голяма тръпка е Лада ,на такава кола се учих да карамЗа по младите уточнявам - ако се налага да се прави обратен завои , волана се държи с две ръце Наистина е тръпка и преживяване което не се забравя С голямо удоволствие бих се качил да покарам малко някоя запазена Ладичка