Infiniti показа най-малкия си кросовър

Моделът ESQ представлява луксозна версия на Juke Nismo
27 авг 2014 14:36, Александър Попов
2
Infiniti показа най-малкия си кросовър
Снимка: Infiniti

Компанията Infiniti разпространи официални снимки на кросовъра ESQ, който трябва да дебютира на 29 август на изложението в Ченду (Китай). Моделът представлява прекопирана версия на Nissan Juke Nismo, като ще се предлага предимно на пазара в Китай.

Специално за китайските си клиенти ESQ ще получи по-луксозно изпълнение на салона. От донора си кросовърът на Infiniti се отличава и по решетката на радиатора, както и с 18-цоловите джанти. Предната броня и оптиката при двата модела са идентични.

Моделът на Infiniti обаче няма емблема на компанията на решетката, а само надпис ESQ. Принадлежността на машината към японската марка си личи само от надписа на багажника.

Двигателят на двата кросовъра също е идентичен. Това е 1.6-литров бензинов DIG турбо-мотор с 4 цилиндъра. Той развива мощност от 200 к.с., като работи в комбинация със вариаторна трансмисия. Ускорението от 0 до 100 км/ч става за 8 секунди.

Автомобилът на Infiniti ще се появи на пазара през октомври. Цените му стартират от 32 500 долара, но могат да достигнат 48 700 долара.

Вижте още снимки на кросовъра тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Infiniti
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
Кви уши, бой с тояги .Тая кола става да я карат клоуните в цирка .
1
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 9 години
Дизайнерът,създал това...нещо,заслужава да му издърпат хубаво ушите.