Незаконните гонки в Пловдив – Филмът

Трейлърът на лентата "Само един живот"
21 дек 2015 12:44,
2
Незаконните гонки в Пловдив – Филмът
Снимка: YouTube

Високи скорости, спортни коли, нелегални гонки, разбити съдби. Това са основните акценти в сюжета на българския филм "Само един живот" (One Life Only), става ясно от трейлъра на лентата.

Филмът е българска продукция, като е заснет в Пловдив, където се развива и действието. Режисьор е Георги Стефанов, а в главната роля е рали-пилотът Костадин Щерев.

Колкото до използваните автомобили, главните герои са Subaru Impreza WRX STI и силно тунинговано BMW 3-Series.

"Не на уличните гонки, това е посланието на филма", заяви режисьорът Георги Стефанов пред БНТ 2. "Искаме да покажем на хората опасностите, които крият нелегалните състезания с автомобили. И да ги накараме да правят това само на писта", допълни той.

Филмът, който е късометражен, ще се разпространява безплатно в името на каузата "Само един живот", посветена на борбата с незаконните улични гонки. Без хонорар се снимат и всички актьори.

Снимките трябва да приключат всеки момент, като се очаква премиерата да се състои преди края на тази година, разкри още Георги Стефанов.

Трейлърът на филма вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Не на уличните гонки, това е посланието на филма",Да де, ама късопишковците с наточените коли знаят ли какво е посланието на филма?Преди "Бързи и яростни" нямаше гонки. А след него що народ се изпопреби по улиците. То се иска и малко мозък за да схванеш посланието.