Това е новият всъдеход Chevrolet Niva

Второто поколение на модела разчита на мотор Peugeot
21 дек 2015 18:00,
16
Това е новият всъдеход Chevrolet Niva
Снимка: Motor

Първи снимки на серийната версия на новия Chevrolet Niva се появиха в интернет. Производството на второто поколение на всъдехода трябваше да стартира до края на тази година, но бе отложено.

От снимките става ясно, че на външен вид кросовърът няма да се различава особено от концептуалния модел, показан на автосалона в Москва през лятото на 2014 г.

Технически всъдеходът също няма да бъде променян, като ще запази 1,8-литровия атмосферен мотор със 135 к.с., работещ в комбинация с 5-степенна механична скоростна кутия.

Серийният кросовър ще бъде с надлъжно разположение на двигателя, постоянно задвижване на четирите колела и блокировка на диференциала.

От съвместното предприятие GM-АвтоВАЗ, в чийто завод в Толиати ще се произвежда моделът, съобщават, че всички пречки пред проекта са преодолени. Те бяха най-вече във финансирането. Все още обаче не е ясно кога ще стартира серийното производство на машината.

Още снимки на новия Chevrolet Niva вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
до 14 преди 8 години
"Там, където съм ходил едно време с Москвича, нов джип БМВ не може да стигне!"А сигурен ли си? На вилата, на която като дете ме возеше дядо ми с Москвича си /само лятото/, сега се качвам и зимата със семейната си кола, която е всичко друго, но не и високопроходима.
8
2
 
2
 
! Отговори
Млад червен бунак преди 8 години
Грабете другари. Купувайте си ги за щерките, окичете ги със сваровски и се фукайте в центъра на гнилият капитализъм. Където имате имоти. Да не съм ви видял с дабъл ю 12,
7
8
 
4
 
! Отговори
Dream Theater преди 8 години
Може ли побере чувал картофи в жабката?!
6
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой се интересува от руските дараци? Заради 3-4 откачени русофили пълнят медиите с всякакви руски бoклyци.
5
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Братушките не могат да разберат че освен матрьошки друго не могат да правят. Прави им чест че въпреки че си знаят възможностите не се отказват да правят безаналогови неща както обичат да се изразяват те за недодялките си.
4
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак фишеции на руснаците.То при тях спряха работа де що имаше чужда фирма та камо ли за нови коли.А дано ама нада ли.Аз искрено искам да направят нещо по въпроса и пак да има руски всъдеход ама от новата ера не от миналия век.Дано да е такъв какъвто казват и на такава цена че да ни изнася и на нас и демек да конкурентен.
3
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въобще няма да се изненадам, ако вътре е като старата Нива.
2
3
 
33
 
! Отговори
Искам Нива! преди 8 години
Въобще няма да се изненадам, ако цената му е около 930 000 руб или $13 000. Убийствено конкурентна, поради която причина няма да го видим на българския пазар.
1
4
 
29
 
! Отговори
овеч преди 8 години
Санкций,какво да правиш.