Nissan направи GT-R по-мощен

Обновеният модел демонстрира нови технологии и дизайн
24 мар 2016 19:22,
2
Nissan направи GT-R по-мощен
Снимка: Ройтерс

Подобрен GT-R демонстрира японската компания Nissan на автосалона в Ню Йорк. Става въпрос за модернизация на настоящото поколение, която обаче е най-мащабната от премиерата на автомобила през 2007 година. Обновлението засяга както дизайна и технологиите, така и задвижващата система.

По отношение на дизайна виждаме напълно променена предна част, която демонстрира различни светлини, броня и радиаторна решетка. Добавени са също така нови цветове за екстериора и джанти с различен дизайн.

Салонът също е променен, като предлага нова кожена тапицерия на таблото, променена централна конзола, нова инфо-система с 8-инчов дисплей, различен волан, по-комфортни спортни седалки и др.

За комфорта в кабината на новата версия на GT-R се грижат също така акустични стъкла, допълнителна шумоизолация и системата Active Noise Cancellation, която филтрира нежеланите външни шумове.

Що се отнася до задвижването, то е поверено на познатия 3,8-литров V6 двигател с би-турбо. Той обаче е настроен да генерира с 20 к.с. повече, или общо 570 к.с. Поставена е също така нова изпускателна система от титан.

Към момента липсва информация за динамичните характеристики на обновения GT-R. Не са известни и цените. Подробностите трябва да бъдат налични това лято, когато ще се състои пазарната премиера на автомобила.

Още снимки вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
20
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
И аз да имах Опел корса 1.2 щях като теб да да оставя мнение :)
1
8
 
17
 
! Отговори
xaxa преди 8 години
gnusen kosh