АвтоВАЗ пусна най-луксозната Lada Vesta

Модификацията Signature е с удължено шаси и екстри
26 май 2016 14:37,
94
АвтоВАЗ пусна най-луксозната Lada Vesta
Снимкa: Ladavesta.net

Първият екземпляр от луксозната версия на модела Lada Vesta слезе от конвейера на завода в Толиати. Автомобилът, който е получил добавка Signature към името си, вече е на разположение на представителството на Самарската област в Москва.

Машината представлява удължена с 250 мм модификация на стандартната Vesta. Благодарение на това в салона има с 200 мм повече свободно пространство за краката на возещите се отзад пасажери. Те разполагат още със салон от кожа и алкантара, както и с двузонов климатик.

При луксозната Lada се предлагат още вградена в покрива антена, заимствана от моделите на BMW, отваряща се със специален бутон в купето капачка на резервоара, както и модернизирана система за измиване на предния прозорец.

Стандартният модел е оборудван с 1,6-литров двигател със 106 к.с., като той може да се комбинира както с механична, така и с автоматична скоростна кутия. Версията Vesta Signature обаче разчита на 1,8-литров мотор със 122 к.с. и роботизирана трансмисия с 2 съединителя.

В АвтоВАЗ предвиждат на първо време да пуснат общо 10 такива автомобила, които ще бъдат предназначени само за държавни и правителствени учреждения. Цената на машината засега остава в тайна.

Още снимки на Vesta Signature - в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
6
 
15
 
! Отговори
+ преди 8 години
-Знаеш ли, Ладата има един голям плюс.-Какъв бе?-На клемата на акумулатора.
33
7
 
9
 
! Отговори
Владимир Пътник преди 8 години
Каква е разликата между ладата и топката за голф? - Можеш да пратиш топката за голф на повече от двеста метра.
32
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Харесва ми рубиново червената Веста за 14 500 лв.
31
7
 
9
 
! Отговори
Bliad преди 8 години
Руската представа за лукс направо е ненадмината. Първо разгледах снимките и ми стана любопитно колко трябва да е била опоскана базовата за да кажеш че това е лукс. Е разликата е 20см 16к.с. повече и щом антена и пръскалки за стъклото правят колата луксозна версия направо си промених представите за лукс.
30
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С русофили да се разправяш си е направо трагедия...Щ ти обясняват за великата съвеЦка мощ, докато карат немска кола, гледат японски телевизор, говорят по корейски телефон, носят италиански дрехи и обувки, работят на американски компютри...иначе плюят по фашисткия запад...за някоя и друга рубла :)
29
5
 
9
 
! Отговори
ined преди 8 години
Луксозна ама Lada
28
6
 
8
 
! Отговори
Мужик преди 8 години
Лада пуска два нови модела в отговор на Фиат Брава и Фолксваген Поло - Лада Катинар и Лада Фанела
27
6
 
7
 
! Отговори
хаха преди 8 години
А дръжките при отваряне чупят ли се?? Щото това е важна подробност, ако са от тези "чупещите", както на новия УАЗ-кажете, че да има подръка длето и чук в ръцете на новите собственици!!! А то по принцип това возило изглежда като дялано с теслата.... руска красота просто! За българските русофили трябва да има отстъпки поне от 78 % на цената-белким в Бг руските куч.ки успеят да продадат няколко броя!! Стига да не се плаща както едно време "вноска", че голямо чакане пада...
26
6
 
9
 
! Отговори
Касчей преди 8 години
Защо задното стъкло на ладата може да се загрява? - За да не ти замръзват ръцете, докато я буташ.
25
4
 
9
 
! Отговори
мЛад преди 8 години
Влизат в магазин за авто части един обикновен човечец и една мутра. Човечецът заръчва:- Една предна броня за Лада, една задна броня за БМВ 7-ца и комплект накладки.- За коя кола да са накладките? - пита продавачът.- А сети се, де.
24
3
 
6
 
! Отговори
До 27 преди 8 години
Ами и немците и всички останали правят новина за същото. Нарича се реклама ... ама откъде да знаеш....
23
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами да...това че руснаците са произвели една кола си е новина за първа страница.Ако немците правиха новина от това...
22
4
 
7
 
! Отговори
До 21 преди 8 години
Спорен е въпроса за предателите, българските интереси, русофилите, русофобите, американофилите, американофобите,....Защо си мислиш, че ти си прав, а не са прави други, които не мислят като теб? Много е вероятно хора с мислене като твоето да са най-големите предатели в България.
21
7
 
11
 
! Отговори
что ета? преди 8 години
Красива като танк, здрава като рускиня, след 5 водки вече ти харесва и можеш да я подкараш.
20
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До предатели 21Какви са българските инетерси бе клоун?Боко от село Банкя ли е "българският интерес"??
19
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бг русофилите са в екстаз. Да видим, обаче, дали ще се наредят на опашка за новата невероятна Лада...или ще предпочетат пак...някоя марка, произведена в загниващия капиталистически и фашистки Запад.Едва ли.Може да ни обяснят как немци и французи се избиват за новата лада :)
18
2
 
1
 
! Отговори
Шутка преди 8 години
Различно мнения за копи-пейстът им, моето мнение е - от Дачия.
17
8
 
7
 
! Отговори
предатели преди 8 години
гледайте русофилите как политизираха и тая тема. ако имаха толкова енергия да защитават и българските интереси , вместо да работят против тях, щяхме да сме в друго икономическо измерение отдавна...
16
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ало бълга*раците, вие един пирон не сте забили и магарешка каручка не сте построили ама се огледахте в Руснаците.Все едно муха да коментира кон.Едно помахване с опашката и .........имаше муха ама вече няма.
15
7
 
10
 
! Отговори
Факт преди 8 години
Кола, като кола. Принципно не е по-различна от останалите коли по света, но понеже е руска, дайте да тролим. Единствената съществена разлика с другите коли по света е, че руснаците правят коли пригодени за техните климатични условия, каквито по света почти не се правят.