Новият Top Gear е най-лошото шоу по телевизията

Епизод две предизвика дори по-слаб интерес
8 юни 2016 12:39,
10
Новият Top Gear е най-лошото шоу по телевизията
Мат ЛеБланк и Крис Еванс в студиото на предаването. Снимка: Top Gear

Новият водещ на поредицата Top Gear Крис Еванс прие на нож критиката на зрителите по отношение на премиерния, първи епизод по BBC2. Сега обаче ще му се наложи да преосмисли позицията си, тъй като втората серия се оказа дори по-неуспешна, предава The ​​Telegraph, уточнявайки, че британците определят новото предаване като "най-лошото шоу по телевизията".

Излъченият тази седмица втори епизод е гледан от 2,8 млн. британци, като пиковият брой на зрителите за кратко е достигнал 3,3 млн. Аудиторията вероятно изглежда внушителна, но реално е точно наполовина под средната за старата поредица с Джеръми Кларксън - 5,5 млн. зрители. Резултатът е и с около 1/3 по-слаб от този на първия епизод, като аудиторията пада от 23% през миналата седмица до само 14% през тази.


Трябва все пак да се отбележи, че ситуацията не е толкова плачевна. Резултатът на епизод 2 е над средния за Великобритания - 2,6 млн. зрители в този часови пояс. Зрителската аудитория също - средната е 9,9%. Освен това в измерването не са включени зрителите по онлайн канала BBC iPlayer.


Притеснителен обаче е фактът, че по-голяма част от зрителите във Великобритания - цели 4,7 млн. души - са предпочели да гледат шоуто Antiques Roadshow, което се излъчва по същото време, пише The ​​Telegraph.

Припомняме, че през миналата година Джеръми Кларксън бе уволнен заради скандал с продуцентите на Top Gear. Британецът и екранните му партньори Джеймс Мей и Ричард Хамънд вече работят по свое шоу, докато Top Gear бе поет от изцяло нов екип водещи, в който попадат Крис Еванс, Мат ЛеБланк, Крис Харис, Еди Джордан, Сабине Шмитц, Рори Рийд.

Още за предаването - в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Top Gear
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Big fen преди 7 години
Тоя Крис Евънс постоянно крещи и се прави на превъзбуден, което много дразни, иначе Джоуи има потенциал за водещ на Top Gear според мен.
9
1
 
2
 
! Отговори
analog преди 7 години
Едвам издържах първия епизод. LeBlanc e абсолютно дърво и сам е напълно достатъчен да провали шоуто. Ей до това извращение доведе политическата коректност.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако тоя с голямата глава води, не се учудвам.
7
1
 
9
 
! Отговори
Умник преди 7 години
Ако тоя очилатия става за тв водещ с тая физиономия, значи всеки може.
6
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има предавания, които се инициират с водещия им. Самите предавания не са кой знае какво, но водещият създава атмосферата. Такъв беше и Джеръми Кларксън. Стив Ъруин (ловеца на крокодили) също.
5
1
 
33
 
! Отговори
чиче преди 7 години
Да вземат бай Магърдич ще сцепи рейтинга.
4
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблемът на новия Топ Гиър е Крис Евънс. Много дразнещ, просто не става за водещ- нито като излъчване, нито като начин на говорене. Ясно е, че без Кларксън, Хамънд и Мей не е същото, но ако вместо Евънс бяха избрали друг, щеше да е по- добре. Отделно се забелязва и липсата на "новини". именно там падаше най- големия смях.
3
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те и англичаните са най-лошия етнос на планетата, ама ни се налага да ги търпим.
2
1
 
24
 
! Отговори
Striker преди 7 години
Е нормално. Топ Гиър отиде в Амазон Прайм. Това, което е по ВВС е някаква пародия с нови водещи - доста некадърни при това.
1
0
 
40
 
! Отговори
ined преди 7 години
Не са виждали българско "шоу" затова така си мислят.