Най-мощното Porsche Panamera потъна в още по-голям лукс

Версията Turbo получи специално оборудване от Porsche Exclusive
28 дек 2016 13:22, Красимир Ангелов
5
Най-мощното Porsche Panamera потъна в още по-голям лукс
Снимкa: Porsche

Подразделението Porsche Exclusive подготви специален пакет за най-мощната версия на новото поколение на Panamera. Така удълженият вариант Panamera Turbo, развиващ мощност от 550 к.с., се превърна и в най-луксозния, който се предлага от германския производител.

Измененията са засегнали както външния вид, така и интериора на автомобила. Новата модификация се отличава по яркочервения цвят Carmine Red и детайлите от допълнителния пакет SportDesign – нов заден дифузьор, различни тръби на изпускателната система в цвета на каросерията, както и двуцветни многоспицеви джанти.

Салонът на хечбека предлага впечатляваща комбинация от черна кожа с допълнителни червени акценти. Те са поставени на предния панел, във вътрешната част на вратите и на централната консола. Има и по-семпъл вариант, при който червените акценти отсъстват.

Версията Panamera Executive се отличава от стандартния модел на Porsche по удълженото със 150 мм междуосие и богатото си базово оборудване. В него влизат пневматично окачване и адаптивно шаси PASM, панорамен покрив и загляване на всички седалки.

Срещу доплащане клиентът получана пълноуправляемо шаси, голям подлакътник на задните седалки с подвижна масичка, както и мултимедийта система с прибиращи се в предните кресла 10,1-инчови таблети.

Модификацията Panamera Turbo Executive е оборудвана с 4,0-литров V8 двигател с мощност 550 к.с. и 770 Нм въртящ момент. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 3,9 секунди, а максималната скорост превишава 300 км/ч.

Още снимки вижте само в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Porsche Panamera
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сложете и златно биде в този измислен клозет. Тогава вече ще е новина!
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ЛАДА ПАНАРУСКА КОГА?
2
2
 
5
 
! Отговори
Пепи преди 7 години
Конфекция за бедняци
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въй не думайте!Сега Ценко Чоков ще продаде Мерцедеса и ще скокне на Панамера.