Lada Niva с ново поколение през 2018

Според слуховете новият модел ще бъде базиран на Dacia Duster
30 яну 2017 16:00, Красимир Ангелов
41
Lada Niva с  ново поколение през 2018
Снимка: AutoMedia.bg

Land Rover Defender, Mercedes G-Class и Лада Нива - ако има коли, които веднага излизат в съзнанието ви, когато стане въпрос за офроуд, то със сигурност сред тях присъства една от тези три.

Общото между тях е неостаряващият дизайн, който производителите запазват непроменен в продължение на десетилетия. И докато Mercedes-Benz няма никакво намерение да променя неостаряващата класика G-Class, Land Rover предприе стъпки по осъвременяването на Defender, а сега това са на път да сторят и руснаците от АвтоВАЗ.

Лада Нива е на пазара от 40 години, през които моделът претърпя дребни промени, за да се удовлетворят нуждите на пазара. Двигателите получиха инжекционно пълнене с гориво и електронно запалване, прозорците станаха електрически, а интериорът получи климатик.

Най-трогателното е, че последните две екстри все още дори не са серийни за някои нива на оборудване и клиентите трябва да доплащат за тях.

Според последните неофициални данни новото поколение на Лада Нива ще се появи през 2018 и си струва да го очакваме с нетърпение, защото то ще бъде изцяло променено. Очаква се моделът да получи чисто нова, модерна платформа.

Не е изключено новата Нива да продължи да има шаси, върху което е прикрепено купето, което означава, че не можем да очакваме висок комфорт, но за сметка на това офроуд качествата на модела ще просъществуват.

Нещо повече, според австралийците от CarAdvice, АвтоВАЗ ще продължи да предлага на пазара сегашната Нива редом до нейния наследник.

Още информация за новата Lada Niva четете в AutoMedia.bg
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: АвтоВАЗLada Niva
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
9
 
8
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Тая пък таратайка е гнилост от всякъде...няма такова гниене -старите опели са добре ...откъм возене на асфалт ами първо си махате бъбреците и после топките.....няма такива шумове вътре е ужас...за извън пътя горе долу става най вече в кал....но на лед недейте ...Новата Нива.....ще е Румънска!!!!айде *** Збогом .всички карате Западни коли и купувате западни стоки ама ревете уж за льосона за вана
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще има ли турбо?
14
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха...
13
6
 
8
 
! Отговори
прогрес преди 7 години
ей това е ауто западните пасти да ядът
12
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много не кефят тея баламурници дето слагат минуси. Все едно ввичко написано за руските таратайки не е верно. Сиг нито един от тях не кара руска щайга обаче се има за голяма рсбота, като говори за провинциална русия. Използвайте им технологиите бе господа нали са ви комири? Лицемернии червении пацулии.
11
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само ги хвалите руските автомобили, а не ги купувате
10
5
 
12
 
! Отговори
до 8 преди 7 години
G-Klasse е най добрата офроуд машина,има три деференциала и се използва от половината армии по света. Във луксозния си вариант си остава офроудмашина само че предлага супер лукс.Има я даже и със три моста 6 х 6. Единствения и минус е че е много скъпа но качеството струва пари. Виж клипове във ютуба има милиони.Повечето богаташи я използват за всекидневна кола и в брониран вариант.
9
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъкааа, Мъкааа
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
явно си неукг-класата е с 3 блокажа на диференциалите
7
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Mercedes G-Class и офроуд. До там стигнах със статията. Отказах се да я чета
6
3
 
13
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Да му бронират една за тиквата нали рече ,че ще кара такава ,че много му се канели.
5
32
 
23
 
! Отговори
Инженер преди 7 години
Рашките не се научиха да правят автомобили! Щели да взаимстват от Дачия ?! Вярно, че румънците доста успешно запълниха сегмента на евтини автомобили за обикновени хора, но Румъния и Русия са просто различни орбити ...! Освен танкове, ракети, военни самолети и груби камиони, руснакът не е направил една кола като хората! Всичките им коли са крадени или произвеждани по лиценз!Срам и позор от където и да го погледнеш! Русия се излага тотално, както винаги впрочем!
4
3
 
23
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 7 години
Шаси, върху което да е закрепено купето? Айде четете малко де, че не сте виждали Нива е ясно. Няма шаси никой вариант на Нива, купето е самоносещо.
3
4
 
9
 
! Отговори
123 преди 7 години
редактори вонло или не, са спестили от оригиналния превод на статията, че хипотетичната нова лада нива, ако я има изобщо ще е някаква смесица между рено и дачия.
2
26
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аман от глупави руски марки. Китай и Корея даже се научиха да правят коли инто доста успешно. Военно космипеската Лада ... може да е пропускате, като новина , че е срамно.
1
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей такова ми трябва да ходя за риба.