BMW vs. Audi: Забавната война на билбордовете

Номерцата не са за първи път, но винаги са забавни
11 фев 2018 20:26,
40
BMW vs. Audi: Забавната война на билбордовете
Снимка: Motor 1

Поредната серия от войната на рекламните билбордове, в която участват най-големите германски производители, се заформи в Тунис. Местен търговец на BMW реши да се изгаври с конкуренцията, като помести огромна реклама с шеговит текст само на метри от дилърски център на Volkswagen, в който се продават и коли на Audi.

Така на билобрда, който стои на влизането към автосалона, се появи надпис "Никога не е късно да премислиш". При това дилърът на BMW ясно дава да се разере точно за какво трябва да премисли клиента, тъй като на плаката се вижда предната оптика на автомобилите на BMW, а също така и логото на марката.

Отговорът на Volkswagen дойде почти незабавно. Само няколко дни по-късно на оградата на автосалона на концерна бе поставен банер с надпис "Ние не се отказваме от марката, която печели". Над него е разположен надпис с четирите кръга от емблемата на Audi, които са превърнати в популярния интернет-знак "Lol" (съкращение на израза "laughing out loud" – силен смях).

Впрочем, автомобилните брандове често си устройват подобни престрелки. Например, през 2006 г. BMW поздрави Audi за победата в конкурса "Автомобил на годината в Южна Африка", като се подписа на плаката "От победителя в конкурса Световен автомобил на годината". От Audi приеха предизвикателството и отговориха "Поздравяваме BMW с победата в "Световен автомобил на годината 2006". От 6-кратния победител в "24 часа на Льо Ман" (2000-2006)".

Още новини от света на автомобилите четете в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: BMWAudiбилборд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Немците кога ще направят свястна джипка?
12
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И едните и другите живеят на стара слава, немат една читава кола през последните 15 години, скапана електроника, скапани мотори, сдават багаж на 200 хил км
11
13
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да съществуват и най яките коли са техни Ford GT Le mans , Mustang , Raptor , Sierra Cosworth ,Escort Coswort и тн Предполагам че си от село и знаеш само бмв 3 и ауди а4 ?
10
11
 
12
 
! Отговори
Boto преди 6 години
Както се казва в един немски виц.....И тази година японските коли са ненадминати, но първо място печели Ауди-то (БМВ ) то.Хора поинтересувайте са малко от класации за сигурност и вижте колко немски и колко японски коли има в първите 15 места
9
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Форд още ли съществуват ?
8
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Европа прави автомобили а Япония и САЩ таралясници пълни с евтина пластмаса и материали, постоянно скърцащи и тропащи.
7
12
 
20
 
! Отговори
Трите преди 6 години
Имал съм от тях, имам и Форд. Не са по добри с нищо, напротив. Да не говорим в състезателните коли колко са назад в сравнение с Форд.
6
1
 
21
 
! Отговори
Калашников преди 6 години
Двама се карат, третия печели?
5
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе не ми харесват немските коли и не само немските, въобще европейските коли изостават много, пък и много почнаха да се трошат новите им модели
4
5
 
24
 
! Отговори
do 3 преди 6 години
Na gas li si kolega, az moia merz s gas go karam
3
14
 
7
 
! Отговори
atanas halachev преди 6 години
panair sa avtomobili vseki hvali svoiata marka nakraia tragvat vsijki s mersedes smetam se dosehtate kade sam sednal
2
4
 
27
 
! Отговори
софиянец преди 6 години
изящен немски хумор за тунизийци... пази Боже...
1
27
 
22
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Твърдо съм за Ауди.