10 популярни българки зад волана... "Овация 2018"

Събитието е част от кампанията "Отговорни млади шофьори"
5 окт 2018 12:30, Анисия Иванова
4

2938 гледания   |  Още видео
10 популярни жени ще участват в автомобилно състезание "Овация 2018", за да насочат вниманието към пътните инциденти с участието на млади водачи. Събитието е част от кампанията "Отговорни млади шофьори".

Тамара Георгиева - Мис България 2017 г. и певицата Ева, които ще участват в събитието, разказват повече в студиото на "България сутрин".

"Само шофьорският курс не е достатъчен. В момента, в който излезеш на пътя, нещата са доста по-различни" коментира пред Bulgaria ON AIR Тамара Георгиева.

Организатор на събитието е Миглена Ангелова, а правилата за провеждане на състезанието ще бъдат изненада не само за зрителите, но и за участниците. То ще бъде излъчвано на живо в Youtube и Facebook.

"Ние сме популярни лица не само в интернет. Важно е да се обърне внимание на тийнейджърите, които бързат да пораснат и да станат шофьори, че трябва те да са отговорни както на пътя, така и в живота. Даваме личен пример" обясни певицата Ева.

Мис България 2017 г. сподели, че се старае да бъде модел за подражание на младите - да им показва как да общуват - без агресия, да бъдат спокойни и да бъдат толерантни.

Състезания ще се проведат не само в София, но и в другите големи градове на България. Повече информация може да бъде намерена в социалните мрежи.

Певицата Ева сподели, че на събитието ще присъстват не само жени. Водещи ще са Борислав Борисов и актьорът Алпер Чочев.

Състезанието ще се проведе на 7 октомври от 11 ч. сутринта на паркинга на стадион "Васил Левски". Входът е свободен. Освен участничките в него ще присъстват и много други популярни личности, за да подкрепят кампанията.


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
преди 6 месеца
Ми те "състезанията" не са спирали.
Всеки ден виждам кифли, които не могат да си включат мигача, защото говорят путилифона, или ***, използващи огледалото за задно виждане, за да се гримират докато свети червено.
2
1
 
1
 
! Отговори
пенко преди 6 месеца
Нечестна статия !!! Включили сте дума -съответно на - ОВЦА и сте сложили постер "ВЕ"... !!! ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРКИ СА ДОБРИ ШОФЬОРИ ,НО ИМА И ОТЛИЧНИ И ТАЛАНТИ И ПРОФЕСИОНАЛИСТКИ !!! НЕ Е НУЖНО В НАЦИЯТА НИ ДА СЕ СРАВНЯВАТ ПОЛОВЕТЕ ---ПЪРВОБИТНО Е И НЕ Е НУЖНО НА НИКОГО!!! А КОЙТО БИЕ ПО- СЛАБА ЖЕНА -"ПОД НОЖА"... И КО Я ТО БИЕ ПО-СЛАБ МЪЖ "ПОД ДВА НОЖА " !!!!
1
0
 
6
 
! Отговори
Хасфалт преди 6 месеца
Дивна ще ги размаже всичките!

...имам предвид, че ще победи :)