VW разкри обновения Passat за Европа

Моделът е с по-мощни мотори и системи за полуавтономно движение
35
VW разкри обновения Passat за Европа
Снимкa: Volkswagen

На специално мероприятие в Хамбург Volkswagen представи официално обновения Passat, който ще се появи на пазара в Европа в края на лятото. За разлика от модела за САЩ, показан през януари в Детройт, европейският Passat е построен на платформата MQB и е оборудван само с турбомотори.

Промените в дизайна не са много, като са засегнали предимно предната броня. Във всички нива на оборудване моделът ще се предлага с матрични светодиодни елементи, като те ще бъдат стандартни или адаптивни. Задните светлини също са променени, като при натискане на спирачката те не увеличават яркостта си, а променят вида си.

В салона на обновения Passat се е появил нов цифров приборен панел с подобрена графика, както и обновена мултимедия с голям избор от онлайн-сервизи и развлекателни приложения. Благодарение на нея, водачът може да си пазарува от разстояние, като плаща за паркиране, например.

Освен това системата позволява постоянно наблюдение на системите на автомобила, както и използване на електронния ключ от други хора, които трябва да бъдат упълномощени от собственика.

Още информация и снимки вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: VolkswagenVolkswagen Passat
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
12
 
! Отговори
Agenta преди 5 години
До Анонимен 9 и 6. Напишете моля ви в google Mazda Rust и разгледайте картинките (страшните неща). Мога смело да кажа, че не опел, а Мазда преоткриват ръждата след 2000 г. Звукоизолацията при тези иначе "добри" японски автомобили буквално липсва. Карайте ги докато не станат като колата на Флинстоун.
10
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е само мазда , и рено талисман например е доста по - добре от пасата , а е наполовина по евтино
9
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако ще му искат 70-80 хил. лева .....мннне мерси !Купувал съм кола от магазина, скъп сервиз, скъпо каско и сега 10 години по-късно струва 30 % от цената си като нова . Подържал съм я само с оторизиран сервиз с оригинални части , продължавам да си я карам
8
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съжалявам VW, изоставате. Мазда са доста пред вас. По-ниски цени, по-надеждни автомобили. Е, разбира се, имате Хот хечове, които Мазда няма. Защо го казвам това? Да кажем, работодателят ми ми плаща месечна вноска за кола по избор до около 1100лв. месечно. Какво ли не съм карал чисто ново от магазина- сменям през година, две. Включително Audi, BMW и VW. Факт, че по-голям *** от Audi няма (през седмица в сервиза- чисто ново A5) и VW не са хич зле, но все пак Passat vs Mazda 6- твързо Mazda.
7
10
 
7
 
! Отговори
Свиня преди 5 години
Грозен на куче...въпреки че имам три фолксвагена..няма как да си кривя душата..пасат със всяка следваща генерация става все по грозен и все по-грозе..а еле с тези скоби дневни светлини дет са ги краднали от рено ептен в киреча отива...пък и намерили от къде да крадът...
6
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този дилижанс хич не ми допада,визията му е компот от краден фейс от други марки с малко ретро привкус.
5
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мазда 323 F TD 2000 г. на 250 000 км никакви проблеми. Няма да скърца няма да дрънка вози като лодка. Върви като самолет. Ако още ги произвеждаха пак щях да си купя същата.
4
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
, европейският Passat е построен на платформата MQB и е оборудван само с турбомотори.На тая платформа произвеждаха ГоУф сега са го маскирали с тенекиите на Патас.От тези мошеници не трябва да се купува нищо.
3
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютна каруца - имам Пасат 2013 и не мога да го продам на нормални пари. Друса скърца и интериора е под всякаква критика. Никога повече!
2
9
 
10
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
WV - das ***
1
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не става