Bentley Bentayga заприлича на автомобил за Дарт Вейдър

Тунингованият от Kahn Design всъдеход струва 221 000 долара
14 фев 2019 22:40, Красимир Ангелов
14
Bentley Bentayga заприлича на автомобил за Дарт Вейдър
Снимка: Kahn Design

Британското студио Kahn Design е прочуто по света със своите невероятни тунинг пакети. Сега той представи такъв за Bentley Bentayga от моделната 2019, а всъдеходът вече прилича на... шлема на Дарт Вейдър.

Новият Bentley Bentayga от Kahn Design се откроява със своя матов черен цвят и специалната радиаторна решетка. Тунингът на всъдехода включва също така аеродинамичен комплект от карбон и 23-инчови джанти с гуми с нисък профил 295/35 R23.

Каросерията на автомобила е занижена, въпреки че въздушното окачване позволява просветът да бъде увеличен при желание. Салонът пък привлича със скъпата си естествена кожа в черен цвят.

За основа на тунинг проекта е взет Bentley Bentayga V8 и 4.0-литровият турбо двигател с мощност от 550 коня не е пипнат от студиото. Всъдеходът ускорява от място до 100 км/ч за 4.5 сек, а максималната му скорост е 290 км/ч.

Още информация и снимки вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Красавец
10
1
 
1
 
! Отговори
До 10 преди 5 години
Зависи от мирогледа.Защо смяташ,че не мога да си позволя някоя по-обикновена нова кола за 60-70К или пък дори по-обикновен сув за към 120-140К и да ги сменям на 3-4години,както доста мой колеги?Определено мога и със сигурност няма да го направя.Не искам да работя за колата си,а това кой какво ще си мисли в студ.град абсолютно не ме интересува.Моята кола е просто един инструмент за превоз и толкова.А да впечатляваш мацки с коли е като да ловиш риба,ползвайки акула за примамка...
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия дето се хвалят с коли за 600 лв. и си лепят лепенки I love my Golf го правят щото нямат нищо друго. Същите ако йм се беше отворил парашута щяха да обясняват наляво надясно ква немска кола имат и по-хубаво от тва нема и щеха да висят по кафенетата в студенстски с ключа от колата на масата, та всички да ги видят кви изпечени чикибойци са.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Хахаикономията е майка на мизерията. Иначе направения тунинг въобще не е по вкуса ми, а самата кола с тунинг или без не е по джоба ми.
7
8
 
5
 
! Отговори
Хаха преди 5 години
Аз карам кола за 600лв (не е много ясно дали не трябва аз да ги дам тези 600лв ако тръгна да я продавам),които пари са точно две мой надници.Пък вие си карайте лъскавите колички и се чудете къде да ги паркирате(за да не ви ги жулнат случайно),плащайте хиляди за застраховки и консумативи годишно.Моята кола трябва просто да ме превози от точка А до точка Б и докато го прави ще я карам,когато спре ще отиде за скраб и ще я замена с подобна.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щура тачка!
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***, не е като Хонда
4
8
 
2
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Българйя, не- е, изкупна- жертва,..За, четирй- милиярда,....-Из, улиците- й,..Се, мяркат,. - Каруци,.Децки- колички, - със- суровина,.Хора, завити- с- одеало,.Хиляди - гълъби,.И, шахти- зеещи, със- години,.. Дрогата, мъчи- хората, да- преценяват,....Дорй, за- откачен- колоездач....
3
2
 
10
 
! Отговори
доХарпунджията преди 5 години
брато ти си луд ве!!! тук чалгата и селянията нема да отмре лесно навремето на селските събори най-големата мечта на младите е била да имат нова каручка изрисувана и силно конче и да победят в кушията и сега е така само че с бентли ...вече по интелигентните като нас мечтаят за космически кораби транспорт по въздуха телепортации и бентлито на фона на тея проникновения в бъдещето е скучно и голямо идиотско разхищение на средства ама ако имах бентли лелеййй хех
2
2
 
4
 
! Отговори
доХарпунджията преди 5 години
:) супер подкрепям те ама мисля че или живееш в чужбина или си малко глава в облаците имаше един филм , аз също смятам че интелигентно мислещият човек колата ако ще и бентли да е си е куп тенекия която те вози от А до Б и супер супер преувеличено внимание и цена към някои марки си е *** работа и разхищение на ресурс и средства ама да ти призная и аз съм просто човек и сакам да се качим у едно таквоз бентли па да си ръчкам назад напред у градо с пълен порфейл ида си зарибявам гадженца!!!!!!!
1
4
 
13
 
! Отговори
Харпунджията преди 5 години
Вече почти никой не се интересува от коли,особено младите хора.Идващите поколения въобще не толерират контрастът бедни-богати,което е всъщност и разковничето на ,,спонсорите на К.Маркс''.Задават се промени на хоризонта,и специално на тези с Бентлитата и Бугатитата,народът/масите ще им се ,,радват'' особено много и продължително.Новини от такъв тип не интерисуват абсолютно никого,или най много някой като Бенчо от Несебър,или Вальо Топлото.Все хора спонсори изхранващи ,,контингента''от чалгаджийки