Като Пепеляшка: Как една Лада се превърна в Порше

Естествено, това може да се случи само в Русия
6 авг 2019 21:20, Нели Христова
18
Като Пепеляшка: Как една Лада се превърна в Порше

Възможно ли е една "Лада" да се превърне в "Порше"? Това не е приказката за Пепеляшка, а реалност, която може да се случи само в Русия. Момчетата от Garage 54 многократно са изненадвали с интересни и щури тунинг проекти, ала това начинание успява да надскочи всички граници.

Формулата за превръщането на една "Лада" в Porsche Boxster е проста. На шаси от "Лада" със задно предаване, т.е говорим за платформа от 2106, се инсталира купето и панелите на Boxster. Оказва се, че колесната база на двата толкова различни автомобили е сходно и руското шаси, с някои семпли операции с флекса, може да се справи с тази задача.

Естествено, не може всичко да е напълно перфектно. За това моторът е компромис - с обем едва 800 куб.см и мощност 65 конски сили едва ли е точно това, което искаме от едно Porsche, като задвижва задните колела.

Колата изглежда странно, върви прилично и както казват от Garage 54: Време е за безумни авто експерименти! И видеото го доказва.

Още автомобилни новости чете в сайта AutoMedia.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така с боядисване , грим и пр. от магаре може да стане арабски кон.
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С изключение на оръжието, всичко произведено в Русия е лицензионно! Но дори и с лиценз, "сделано"-то си личи навсякъде! Предприятието "Автотор" до Калининград сглобява БМВ и Кия, но се вижда от 10 метра по луфтовете и сглобката...
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щеше ми се да видя малко по-добър опит,но явно нямат бюджет. И ако русофилите се разкарат, няма да е лошо. Никога няма нормални дебати заради тях и троловете.
10
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До бай ганюТи к'во, тикк-во? F-16 в твоите очи е Порше или Ламборгини? Ето това значи промит мозък, перфузиран с някакви разтвори! F-16, о-о "блок 70"!WOW!! ВърхЪ! Не, наивното ми детенце - хубаво самолетче, ама от миналото! Както и МиГ-21 - самолетът, който вкара западняците в шок, виетнамските пилоти биеха F-4 Phantom като асфалтови панички на стрелбище. Отдавна вече не се произвежда.Толкова възбуда за някакво ръкоделие на руски момчета! Не си струва!
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЕдинЦялото му име е : Ту 144 - Конкордски !Поредното крадено и нескопосано копие.
8
4
 
8
 
! Отговори
Петракиев преди 4 години
До SHEFA Нещо не си вред,сънуваш кошмари и привидения.Русия и автомобил,Русия и самолет,Русия и телевизор,Русия и хладилник -не имало,няма и няма да има !
7
3
 
6
 
! Отговори
Един преди 4 години
Това малко като работата с Ту-144 и Конкорд
6
0
 
19
 
! Отговори
Джо преди 4 години
А кога Порше ще се превърне в Лада?
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Грозното Пате се превурнало в Лебед.Но..
4
5
 
14
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Ще се превърне когато аз се превърна в Скалата
3
12
 
10
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
поздравление за изобретателносттатова не е ли сигнал че щом руснака иска и копира западното то това означава че е по добро от родното рускосега остана и миг21да започне да се прави на ф16
2
2
 
11
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Напишете в мобиле . де ламборгини до 150 к.с. и ще ви излязат репликите. Има и сполучливи.Тази конкретна лада е аматьорска работа - дори фугите и варират от 0.3 до 2-3 сантиметра. ***.
1
1
 
12
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Реплики на суперколи с двигатели на таратайки се правят по цял свят - Ламборгинита, Ферарита, Поршета. Правят им от фибростъкло или те си знаят какво корубата, а отдолу е същата бракма. Интериорът е той не става за гледане.Не е безцелно или хоби. Отдават ги под наем за сватби, погребения и абуригенски балове.