В САЩ: Бензинът на цената на водата

В Кентъки цената му е 26 цента за литър
21 мар 2020 11:30, Нели Христова
63
В САЩ: Бензинът на цената на водата
Снимка: Pixabay

Цената на бензина на някои места в САЩ падна драстично, съобщиха местните медии. Така например, на бензиностанциите в щата Кентъки един галон (3,8 литра) се продава за долар. Това прави по 26 цента за литър, колкото струва обикновена бутилирана вода в местните супермаркети, пишат от Automedia.

Ситуацията обаче варира значително в различните щати. В Сан Франциско, Калифорния, средната цена е 3,39 долара за галон, а в Лос Анджелис в същия щат - 3,32 долара. Което също е малко, като се има предвид средното ниво на доходите на населението.

Намалението на цената на бензина се дължи както на самоизолацията на хората зарази епидемията от коронавирус, така и поради спада в цената на суровия петрол, чиято стойност на световните борси се приближи до тези от 2001 година. У нас днес по обед средната цена на най-масовия бензин А95 бе 2,05 лева за литър, а на дизела - 2,08 лева за литър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Константинъми сега чакам жената да сложи вечеря и гледам телевизия. Ти какво предлагаш да правя в 10 вечерта тук, да ходя на плаж ли? Айде по3драви от Сидней. Утре съм планирал да ходя да скитам из джунглите на юг, зависи в колко ще се събудя и товаря моторизираните байкове на автоматика и отпрашвам. Ако нямаш планове да ходиш другаде, идвай и ти, добре дошъл си, място има в колата, но байк ще трябва да си носиш. По3драви от Австралияя
36
9
 
7
 
! Отговори
И пак до австралиеца преди 4 години
Дори и вторият ти коментар ( този към мен ) пак е самоизтъкващ , незнам къде си се гмуркал колко пари имаш какво ай ти си , какъв паспорт имаш, но душевно си беден като фалирал брокер на борсата , препоръчвам ти да прочетеш мъртви души на Николай Гогол , и да ти кажа Австралия за мен си остава една бивша затворническа колония , без собствен език , история , култура имат от местните иначе на флага се вижда грейт бритън , това което знам за българска общност там е че са големи родолюбци ,
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 14Сидни, кажи нещо за курса AUD/USD
34
4
 
9
 
! Отговори
Константин преди 4 години
До до 14И с този австралийски благодат си седнал да пишеш в денс бг хахахах
33
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Идва ли краят на Сащ, *** ?С 26с литър бензин ?
32
9
 
22
 
! Отговори
ДО 21 преди 4 години
Ако у нас нямаше комунисти които да ни държат вързани към Русия чрез скъпия и петрол . . . . сега и ние щяхме да имаме ниски цени на горивата . Гледайте мълчете и се радвайте да храните и поддържате руското оръжие насочено срещу нас произведено и с нашите пари плащани чрез горивата ни . ЧЕСТИТО !
31
3
 
23
 
! Отговори
Валентин Златев преди 4 години
Америка си е Америка. Тук цените могат само да растат.
30
3
 
7
 
! Отговори
Любопитен преди 4 години
На кого е пръв приятел В.Златев?Делят ли си кяра?Все риторични въпроси....
29
1
 
8
 
! Отговори
Шоп преди 4 години
Малии, долар - долат двайсе/ галон, това е като в златното време преди 9/11 ! Сега да съм там с големия F-250 !
28
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цените на бензина вече са надолу с 10%, не знам вие къде зареждате
27
1
 
8
 
! Отговори
+- преди 4 години
В Русия-а-92-55 цента, дизел -60 цента.
26
4
 
4
 
! Отговори
Mungo Vision преди 4 години
Шапка свалям на всички специалисти по САЩ, КГБ, ЛУКОЙЛ и т.н и т.н. Цена на галон 1.88 долара за обикновен безоловен в Кентъки. Обикновен, безоловен в САЩ е 87 октана. Вашият 91 тук e "Premium ". Водата, която най-често пием в къщи е 1.89 долара за 1.5 литра.
25
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
5 долара им е добре за барелче да не се напъват и е САЩ и в Русия и арабите.Златни бентлита ,а?Платинени ролекси ? Плочки на банята с брилянти срещу подхлъзване?Яхти за по 300-400 милиона долара - няколко.
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Temenujke, varnahte li na bulgarite i na bulgarkite 100 procenta ot nadvzetite bg levove i s lihvite ot ruski gazove za vremeto ot 5.8.2019 do 21.3.2020 g., ma?! Ami na tezi bg grajdani, det umriaha?!...
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
oschte edin bolen ot korono komunizym otdolu uvreden v mozyka
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Za cenite se obadete na Zlatev i bace koga igraqt karti ma ne smeete zatva traite
21
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунистите са виновни за всичко което се случва в момента
20
9
 
12
 
! Отговори
до 14 преди 4 години
от какво да ме е срам, аз съм магистър в ИТ с кариера и австралйски паспорт. Движа говерментски проекти на тия от Канбера, и не виждам срамно в работата ми. Нито съм седнал да се хваля, Ако исках да се хваля мога да ти кажа къде се гмурках по миналата седмица на юг от Сидней, уникална красота. Тук сме 21 милиона на континент колкото Европа и няма задръствания няма и грам хора като отида някъде да се разхождам.А ти в кое си решил да изнемогваш? Някво странно хоби ли ти е това? По3драви от Сидней
19
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То да е само бензина ! - в гадните краварски САЩ с 200долара можеш спокойно да се изхранваш един месец.Тук 200лв няма да ти стигнат само за закуска.
18
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руските агенти от Лукойл ни точат кръвчицата