Куриоз: Два напълно еднакви авентадора се блъснаха едни в друг

Инцидентът е станал в Сингапур
14 юни 2020 15:30, Нели Христова
36
Куриоз: Два напълно еднакви авентадора се блъснаха едни в друг

Два практически напълно еднакви автомобила Lamborghini Aventador S се сблъскаха един с друг в Сингапур. Инцидентът се е случил на кръстовище в града през миналата седмица, като при него една от колите дори се е запалила, съобщават местните медии, цитирани от Automedia.

Предполага се, че собствениците на двата автомобила са се познавали и дори са пътували заедно. На кръстовището една от колите рязко е спряла и водачът на втората не е успял да реагира. Куриозното в случая е, че двата „Авентадора“ не само са в еднакви жълто-черни цветова, но дори имат идентични детайли по каросерията.

Първото нещо, което са направили шофьорите след сблъсъка, е да свалят регистрационните номера на колите. Отсекът на двигателя на първата суперкола, която всъщност се намира отзад, е започнал леко да дими и се е наложило, неговият собственик да използва пожарогасител.

Ако се съди по снимките, повредите по колите не са час толкова тежки. Пострадали са дифузьорът и бронята на превадната кола, докато задната с разбит фар, счупени броня, сплитер, капак на багажника и крило.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
6
 
! Отговори
бай ганю сингапуреца преди 3 години
до бай ***:Така е, в Сингапур кола, която струва около 30 000 $ може да ти излезе около 100 000 $ със всички разрешения, документи и т.н.
13
1
 
18
 
! Отговори
мхм преди 3 години
кое е любопитно и странно? двама приятели са си купили еднаква кола, статията явно е писана от жена, която не разбира колко обичайно е това
12
0
 
18
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
те обещаяват повече да не правят такав сингапур е супер скъпо да притежаваш дори обикновен автомобил тези двамата са със сигурност милионери
11
1
 
12
 
! Отговори
ответен удар преди 3 години
..""...да свалят регистрационни номера.."" _ сега да вземете да напишете , че едната регистрация е била българска....или и двете - от Пловдив ??!!!!!!!
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Би било грехота да им се плаща за такава неграмотност. Според мен са някакви деца от селата, които се правят на журналисти. Смешни са, това не е сериозен сайт.
9
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-неграмотно написана статия скоро не бях чел. Евала! Заплати плащат ли ви или на добра воля бачкате в този сайт?
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако бях автомонтьор веднага отивам там! Там автомонтьорите сигурно като посрещат клиента по 320 зъба показват,а не 32!Ето това е страна мечта!
7
1
 
8
 
! Отговори
9 преди 3 години
Някой кара ламжоежини, дру раноти в третият свят за 600 евро. Кой както я нареди!
6
0
 
10
 
! Отговори
До Мен преди 3 години
Нещата не опират само до акъл и самоконтрол, но и до опит, а той се придобижа само с практика !
5
0
 
14
 
! Отговори
така е преди 3 години
Без проблем правят от два един и готово.
4
3
 
9
 
! Отговори
Мен преди 3 години
До 2, кога нямаш акъл и с 50 год стаж да си все тая. Първата ми кола беше 250 кс и не знам дали съм вдигал повече от 100 км, предвид че карам предимно градско и си спазвам ограниченията.
3
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тук скоро ще стане така, като ппоцъфтим от гербавата стабилност!
2
5
 
22
 
! Отговори
Това е ефектът от преди 3 години
Млади *** в мощни коли, явно тоя проблем го има навсякъде ! Трябва да се изисква поне 3 години опит зад волана, за да се позволява шофирането на автомобили с над 100-110 кс !
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От два ще направят един..