Ще отнеме ли Кубрат Пулев поясите на Джошуа?

Битката за боксовия трон коментира Палми Ранчев
11 дек 2020 11:08, Петя Славова
70

Почти 3 години в очакване на голямата боксова битка. След редица препятствия и сменени дати, най-добрият български боксьор при професионалистите - Кубрат Пулев, влиза в сблъсък със световния шампион и английска гордост - Антъни Джошуа. И двамата са само с по една загуба на ринга, мотивирани да се утвърдят на първото място.

"Двамата имаха възможност една година да променят нещо в играта. Да въведат новости в техниката си. В такъв тежък мач, в който се решава съдбата на световния трон, рисковете няма да са кой знае какви. И двамата няма да поемат големи рискове, особено в началните рундове. Изненадата ще бъде дали още в началните рундове Джошуа ще се опита да върне впечатлението си от предишните мачове, които са преди загубата от Анди Руис-младши. И дали Кубрат ще следва обичайната си тактика - да обработва противника си с леви прави и да изчаква в средата на мача да пласира силни удари с двете ръце", каза треньорът по бокс Палми Ранчев в "България сутрин".

Той припомни, че в тежка категория силата на удара е от решаващо значение.

Още по темата
"Двамата боксьори са мощни и разчитат на силния си удар, така че от първите секунди напрежението в ринга ще бъде огромно. Една серия от силни удари решава бъдещето на мача. Ако си припомним мача с Кличко, Кубрат беше в нокдаун още в първия рунд, но единствено голямата му воля го задържа до петия рунд. Не мисля, че сега Кубрат ще рискува да предизвика схватка още в началото", коментира Ранчев пред Bulgaria ON AIR.

Специалистът е категоричен, че на ринга най-важното нещо е психиката.

"Това не е свързано с годините. Кубрат Пулев е боксьор с невероятна воля. Не сме имали боксьор с такива физически качества и такава увереност в силите си. Винаги домакинството има значение, но на ринга са двамата боксьори и реферът, така че никой не може да ти помогне, ако сам не си помогнеш", обясни Ранчев и добави, че се надява Кобрата да не е пренавит за този мач.

"Това е мачът на живота му. Дано има равновесие на нервните процеси у него. Дано атаката и защитата бъдат в добра пропорция. Смятам, че при нормално развитие на боя, в средата на мача ще видим по-интересен и неочакван Кубрат Пулев", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
6
 
! Отговори
????? преди 3 години
ЧЕ НА НАШИЯ ,ЩЕ МУ НАБИЯТ КАНЧЕТО Е ЯСНО ,НО ЩЕ МОЖЕ ЛИ ДА СИ ХАРЧИ ПАРИТЕ СЪС ЗДРАВЕ ???
30
0
 
4
 
! Отговори
БГ преди 3 години
Ако беше пъргав за 12 рунда на втория мач пак щеше да отбележи КО. А колко носи на бой е мнооого спорно. Колко са се изправяли след 3 нокдауна на Кличко, дето удря като парен чук, че да могат и да стоят на един крак / че и да се плезят, ама тва е друга тема/. Само Поветкин съм гледал да го тепа толкоз Кличко.НЕ ПОДЦЕНЯВАЙ БРАДИЧКАТА НА ПУЛЕВ!!!Може точно тя да му донесе успеха, а не левачката.
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а пръц де
28
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-добър шанс има да му ги открадне от съблекалнята.
27
2
 
3
 
! Отговори
Бг преди 3 години
въздухар
26
4
 
17
 
! Отговори
Бг преди 3 години
Колкото и да не харесвам селските изпълнения на Кубрат - той е българин и за него ще викам. А и според мен след Уайт, Кобрата има най- голям шанс да накаже физкултурника. Освен мускули в бокса има и опит и психика и умението да носиш на бой. Кюфтето го направи смешен, не помните ли? А във втория мач му се изплъзна щото не можа да го догони с късите си краченца. 12 рунда лека атлетика! Търча като побъркан на ринга, от страх да не го докопа. Това ли е световен шампион? Давай Кобра, смачкай тоя въз
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По коя телевизия ще го дават?
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самия мaч може и да е къс, но цялата вечер ще е приятна за гледане. Ще има коментари, подгряващи мачове между различни боксьори, разни там светлинни ефекти. Мач за световната титла е. Очаквам организаторите да са се постарали.
23
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама вие какво мислите,че 12 рунда ще играят ли?Максимум 3 рунда,даже още в началото Джошуа ще го атакува и Пулев ще падне.
22
7
 
8
 
! Отговори
Все тая преди 3 години
И да падне и да бие, ще си получи милионите, но според мен ще падне Пулев, прекалено се е взел на сериозно и хвърчи в облаците, щял да го размаже другия, обаче трябват действия не думи, като го биеш тогава говори, но типично по български да се изхвърляме, като чик*я на асфалт!
21
4
 
2
 
! Отговори
Фен преди 3 години
Мачкай Гришоооо
20
3
 
12
 
! Отговори
ами преди 3 години
Успех Кобра
19
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще отнеме ли Кубрат Пулев поясите на Джошуа?ХахахахахаЩе бъде ли обезобразен Пулев още във 1-ви рунд от Джошуа?Това е правилната питанка.
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом даже БГ патриотичните телевизии решиха че не си струва парите за да предават мача, смятайте за какво става въпрос...
17
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нагласени мачове не гледамкато приклат залозитебукмейкърите ще видят как са паритеи ще кажат на организаторите числатаи те ще решат кой да победище загубят балламурницитено те затова си плащатзалаганияда гледат рекламии нагласен мачще спечелят таррикатие
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В бокса всичко е възможно. Аз например не очаквах онова мексиканско кюфте Руис ли беше да пребие Джощуа, но го стори. Явно мач с мач не си приличат, шансът също играе голяма роля - да вкараш няколко чисти удара и да нокаутираш съперника. Кубрат ако е по-агресивен ще има възможности, но ... да видим.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 14Ако искаш гледай го в безплатните сайтове. Стимовете забиват трябва да и цъкаш реклами от всякъде. Не става!Искам да гледам мача с хубаво качество и коментар и имам една приятна вечер пред телевизора така че предпочитам официалния стрийм.
14
11
 
5
 
! Отговори
Мечти. преди 3 години
Джошката ще го пребие с КО и ще се изплюе върху наглото селянче.
13
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кубрат няма шанс.
12
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българската школа от времената на мутрите е много добра .90 те години родиха такива гении като Кубрат .Трябва да се възползваме от това поколение щото идва джендърското поколение от болонки на каракачанки ;)