Смърт след дискотека. Двама младежи загинаха в ужасяваща катастрофа

Двама младежи на 22 и 27 години загинаха, момиче е в тежко състояние при жестока катастрофа край Стралджа
12 апр 2008 10:03,
67
Смърт след дискотека. Двама младежи загинаха в ужасяваща катастрофа
Причина за повечето катастрофи у нас е превишената скорост и употребата на алкохол. Снимка: Булфото

Двама младежи загинаха, а младо момиче е с опасност за живота при станала тежка катастрофа тази сутрин в 6,00 часа край град Стралджа, съобщиха от Националния координационен център.

При остър завой лек автомобил се е ударил в дърво. При удара на място са починали Петър Г. на 22 години от Стралджа и Костадин М. на 27 години от Бургас, съобщава Дарик радио.

При пътния инцидент тежко е пострадала 22-годишната Габриела Х. от курортното селище Черноморец.

Момичето е в кома и лекарите се борят за живота му. По първоначални данни младежите са се завръщали от дискотека.

Две са версиите за катастрофата – превишена скорост и шофиране в пияно състояние, съобщава още Дарик радио. При силния удар в дървото мъжете изхвърчали от колата и не е ясно кой е шофирал по време на инцидента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
дикобраз преди 16 години
а сега когато виновника за катастрофата ще бъде ъндърграунд, кой ще плати лечението на габриела. или ще отрежат дървото за наказание
26
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 16 години
Днес.бг, хубаво нещо е цензурата, но в някои отношения Вашата е направо смешна. След думата "***", която бог знае защо сте сметнали за неприлична, сега установявам, че и думата "п.роститутка" се филтрира. А псувните си минават през дупките.
25
0
 
0
 
! Отговори
snake eater преди 16 години
Чалга, рап...все помия
24
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 16 години
Абе сещам се и за един стил рап, дето е по-зле и от чалгата, но хайде да не издребняваме. Напоследък цялата ни култура е изчезнала. А болшинството от изпълнителите ни са "чуден" пример за младите - , сводници, обратни.......Ама нали ние сме държавата? Та кой ни е виновен? :))))
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Мани, мани....То ако почнеш да намираш смисъл в чалгата, значи вече си много зле.
22
0
 
0
 
! Отговори
snake eater преди 16 години
Няма друг стил в музиката, който да изпраша по негативни послания-в смисъл-пиене, пиене и пак пиене.После на хубавата кола с *** газ(понеже няма пари за скъпа, пък нали трябва да блеснем пред -гъзари сме все пак).Обзалагам се, че като е станало нещастието е звучала ако не Баба Ивана, то някоя друга турбо чалга.
21
0
 
0
 
! Отговори
waffen ss преди 16 години
"това че не разбираш чалгата".....мъкааа , колко мъка има на този свят....
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Абе госпожице разбирковце ако има закон и адекватни наказания това няма да се случва,твоя идол Максим преди това си е казвал-мене Президента ме награди така че аз съм недосегаем и за мен законите не важат.Защо аз не карам пил,защо не си позволявам и една бира дори а този пиян,бесен руснак се напил като *** и отне животи и то млади и невинни.И ти ще ми го защитаваш.Не те е срам.Нещастница.
19
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 16 години
Ами ако ще търсим вината само в музиката, то дай да разгледаме и останалите стилове и техните "високоинтелектуални" и "смислени" текстове. Не оправдавам чалгата, но не мога да се съглася, че само и единствено тя е виновна. Продължавам да смятам, че родителите са виновни. Даже и затова, че пет пари не дават какво гледат и слушат децата им.
18
0
 
0
 
! Отговори
snake eater преди 16 години
"Бясноооо карайййй, на червенооо, направи за мене нещо откаченоооооо"Пфу!
17
0
 
0
 
! Отговори
yordanov преди 16 години
dokato ne se vavede zakon ,koito da nakazva za upotreba na alkohol lishavane ot pravoupravlenie zavinagi.primer:v ungariia za edna bira se otnema svidetelstvoto za vinagi.
16
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 16 години
Айде сега пак Ставийски ни виновен. Защо трябва да чакаме само заплахата от затвор да спре подобни ***? Както каза ei - 5, родителския контрол и възпитанието са причината да не зачитаме никакви правила и да смятаме, че всичко ни е позволено. Така че зарежете тия празни приказки. От малки децата попиват, че агресията е нормална, че правосъдие няма, че с пари можеш да купиш всичко.....И както виждаме, добре попиват. Карат пили и не им пука от нищо. Защото смятат, че точно на тях няма да им се случи. А като стане белята цялото общество почва в един глас да вика "Олеле". Е, съжалявам, но с "Олеле" нищо няма да оправим. С плюване и храчене по околните също. Трябва да свикнем, че днешните подрастващи са утрешните убийци по пътищата, утрешните побойници, които пребиват връстници или стари хора за дреболии, утрешните наркомани и алкохолици. За това само и единствено родителите са виновни. Не обществото, а лично и персонално трябва да помислим за отговорността си. Не да си измиваме ръцете с чалгата, телевизията, правосъдието и още куп подобни.
15
0
 
0
 
! Отговори
gazarogo6o преди 16 години
Peshо виж сега, това че не разбираш чалгата и нейната същност не означава, че другите са ограничени ок .... май има проблем със твоя светоглед, защотото преди всичко чалгата е Балканска музика смесица от гръцко,сръбско,турско,румънско и т.н. тия хора и те ли са *** щом слушат тая музика или и те са заблудени ?????Такива като тебе даже и не знам как да ви определя .......
14
0
 
0
 
! Отговори
Яна преди 16 години
и за близките си ежедневно!!! Голям наивник си 12, мигар като накажат Ставийски, колите и тировете ще прехвърчат като пеперудки и водни кончета!!! Като разпнаха Исус, колко ще са спасените и колко ще са врящите в огнената геена?!!! По-добре си мълчи, чети Библията и размишлявайте върху себе си преди да съдиш и отсъждаш!!!
13
0
 
0
 
! Отговори
Dimitrov преди 16 години
Никога няма да се оправи тази държава!! Катастрофите винаги ще ги има и тва е заради полицаите щото те гледат парите нищо друго и пиян като кон да си дадеш ли им 20лв. си най - примерния за тва всеки ден ще четем кой как се премазал в някой дърво или как някой пиян блъснал пешеходец само се моля тва да не се случи с някой мои познат щото тогава ще ги избия всички!!!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
трябва да му дадат 14 години строг тъмничен иначе няма да се спре тази война.
11
0
 
0
 
! Отговори
nashenec преди 16 години
Ujas,nemislimo e mladi xora da zagivat po patishtata za ednoto nishto !!!Trudno e,v takav moment da uprekvame koito i da bilo ! Bog da gi prosti, momchetata !!! No vsepak, smiatam che,domashnoto vaspitanie e na parvo miasto,predi vsihko ostanalo !!! I dano momichenceto ima kasmet da jivee !!! Shtoto nishto po-xubavo niama ot jivota,i za mladi, za stari !!!
10
0
 
0
 
! Отговори
Pesho преди 16 години
ок, можеби прекалих в предния си пост за което съжалявам.malen4o - не, моето момче. не слушам чалга, никога не съм и няма и да слушам. тези теории, че всички слушат чалга ама се "правят на интелектуалци" можете да си ги циклите ти и твоите чалга приятелчета в кварталното кафене и да си мислите, че всичко сте разбрали. опасяявам се, че сте леко ограничени в светогледа си.
9
0
 
0
 
! Отговори
malen4o преди 16 години
Както казва човека каквито и да са са жертви което е кофти, война на пътищата! Другото което е, гадно е, че всич1ки тук и не само плюете чалгата а я слушате гадини долни! Така, че не е срамно да си признаеш ***!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
След смешната присъда на Максимчо ,какво очаквате бе хора ??? Молете се да не срещате такива.