Двама загинали и трима ранени в пътен ад край Бургас

Челен сблъсък между две коли на излизане от магистралата към Карнобат
8 авг 2008 08:03,
64
Двама загинали и трима ранени в пътен ад край Бургас
Снимка: Булфото

Двама души загинаха при тежка катастрофа на излизане от магистралата от Бургас към Карнобат.

Лек автомобил "Мерцедес" с кюстендилска регистрация навлязъл в насрещното движение и се е блъснал челно в пътуващия в обратна посока автомобил "Пежо" със софийска регистрация.

Загинали са пътниците в "Мерцедес"-а  - 33-годишен мъж от Пловдив и 24-годишна жена от Крумовград.

Тримата пътници от  "Пежо"-то са тежко ранени, сред тях и 14-годишно момиче.

Тежко пострадалите са транспортирани в Спешния център в Бургас.

 Причина за катастрофата е високата скорост, с която се е движел "Мерцедесът".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
Redoven Shofior преди 15 години
Пожелавам на всеки от вас да не му се случва това.А на тези които се мислят за богове на пътя по една малка безвредна катастрофица та да се постресират малко и да не карат със 100км/ч над ограничението.
62
0
 
0
 
! Отговори
бай х. у. й. преди 15 години
не знам къв е бил и кво ви е оставил в сърцата и по други места, ама знам, че е убил един и ранил трима човека. като толкова е искал да иде в "по-добрия свят", да се беше обесил. точка.
61
0
 
0
 
! Отговори
приятел на Вальо преди 15 години
Нали знаеш 60-ти, пише : НЕ СЪДИ!, и т.н. А вината си е вина, фактите са си факти и без тъпите ти коментари! на всеки се случва да е и от двете страни - виновен и потърпевш! аз немога да си избера от коя да съм, а ти?или ти си безгрешен?Чукай да ти се не случва!!!
60
0
 
0
 
! Отговори
АБСОЛЮТНО НОРМАЛЕН преди 15 години
Каквото и да пишете, тоя Вальо ли е, какъв е - си е бил глупаво човече. Ако е бързал толкова, значи съзнателно е рискувал! А никой нормален човек, притежаващ разум, не рискува! Жалко за хората край него, иначе - за тоя - добре, че светът се е отървал от един луд! Цената е един ЧУЖД живот!!!
59
0
 
0
 
! Отговори
риятелите на Вальо преди 15 години
обичаме те, чакай ни "Там" - ти знаеш! Много ще ни липсваш! Жалко за момичето, че взе с теб. Сигурно така ви е писано. Готин човек! Живееше своя живот! Така, както му харесваше! Добре, че хората от Пежото са живи, поне! Вальо, толкова вчрваше в "другия живот", май сбъдна мечтата си когато си е намерил приятелка и хоп! Трябва да внимаваме какво си пожелаваме! или той просто си е усещал какво ще стане с него. Преди няколко дни се обадил на един друг наш приятел, за да иска тел. номер на това момиче, а той е отказал да му го даде, но явно го е намерил от друго място!!! Във вторник се събираме 613-ти знаеш! Ще те чакаме, ти не пиеше, но ние ще те споменем и полеем. Ти остави светлина в сърцата ни! Лекуваше страха от смърта! Смелостта ти беше безгранична, добротата ти също! Лек път приятелю!
58
0
 
0
 
! Отговори
abv преди 15 години
mnogo ot slucaite na nepravosposobni vodaci imat po 20,30,dori i po 50 akt za bez knizka i sa navan praviat edni sporozomenia s sada i prodalzavat da karat dokakto ne prebiat niakoi i ima mnogo slucai i sled tova sa navan da se tarsi otgovornost ot sadiite koito ne sa si svar6ili rabotata i da niamat imunitet za takiva slucai tova e globalnia problem
57
0
 
0
 
! Отговори
и ловец съм и рибар преди 15 години
Дано повече да няма такива трагедии. Дано, дано, дано! Нека престанем да се избиваме. Бог да ги прости! Светла им памет! Нека всички заедно да стиснем палци и да си пожелаем повече такива неща да не се случват. За да е по-голям ефекта е добре да стиснем и палци на краката и на ръцете и много силно да се надяваме да няма повече смърт по пътищата. И нека на Катаджиите и управниците в България да им пожелаем приятна почивка по време на работа :) :) :)
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Имаше предложение на младежи да не се позволява да шофират. Кои са убийците - 99% млади мъже. Самонадеяни, нахални, и за съжаление селянията си казва думата. Качил се Грую от Каспичан на Мерцедес, то дотогава се е возил само в раздрънкания Москвич на чича му и кой като него. Седнал в кръчмата със Спас местният полицай, пийват си . Спас пита Грую кога ще изкара книжка, Грую поръчва по още едно и потегля за морето или нам къде. ДОКАТО НЯМА РЕД И ЗАКОННОСТ, СТРАХ ОТ НАКАЗАНИЕ ЗА ЖАЛОСТ ГРУЮВЦИТЕ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ!
55
0
 
0
 
! Отговори
бургазлия преди 15 години
Може би си прав за характера на момчето но за характера на шофьора явно не .В пост 25 съм се опитал да го обясня. Бог да ги прости ,но пострадаха и невинни.
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Zasramete se bylgari........zaginali sa hora, ne mislite li 4e e prekaleno. Koi e vinoven i koi ne, to4no sega nqma zna4enie, ot kyde tazi zloba...Bog da prosti
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Грешна е инфрмацията в пресата. Момчето е от Крумовград на 32 години и се казва Валентин. Невероятно добро, скромно и тихо момче. Момичето е на 24 години от Пловдив - приятелката на Вальо. Регистрацията на автомобила е Кърджалийска, а не както е изписано Кюстендилска. Включително и в съобщението на пресцентъра на МВР е подадена грешна информация, като е посочена Кюстендилска ргистрация. Това само в България може да се случи. За жалост Вальо ми беше добър приятел съгражданин и комшия. Бяхме в един блок и наистина Ви уверявам, че не е от хората които ги свързват с лъскавите лимузини и несметнатите пари. Да е свята паметта му.
52
0
 
0
 
! Отговори
wania преди 15 години
за да НЕ се избиваме
51
0
 
0
 
! Отговори
wania преди 15 години
на всички пишещи тук ни е ясно че нещо трябва да се направи за да се избиваме и да ни избиват по пътищата,управниците ни естествено пак не са в час като за всяко нещо.всеки проблемима решение но те все не вземат правилното. камери и соленки глоби.
50
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
това което се случва по пътищата е повече от страшно, до кога трябва да се поставят печални рекорди в края на всяка година, когато видите някой много засилен срещу вас или прави неправилно изпреварване с не съобразена скорост бързайки към гроба присветнете му няколко пъти както правим когато има полицаи, защото тези хора ще ни повлекат със себе си в гроба. НЕКА ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ СЕ СПРЕ КАСАПНИЦАТА ПО ПЪТИЩАТА!!!!!!!!!!!!
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
40 си е напълно прав, нека тъпите бабаити се трепат - по-добре ще е за останалите. Лошото е че покрай тях си отидоха сумати невини хора.Знам че звучи тъпо но докато търпиме селянията нищо няма да се промени. БГ е пълна с , на които няма как да вкараш акъл в главитее, по-добре да се изтрепат отколкото да убиват други хора.
48
0
 
0
 
! Отговори
45 преди 15 години
това, дето го написах го видях в ютюб - в някакъв тунел в словения или сърбия (на място където явно нямаше видимост след някой завой) колоната беше спряла по някаква причина. някаква малка колица беше спряла зад 1 камион и не може да свари да го изпревари, щото постоянно коли профучаваха с бясна скорост по лявата лента, просто не можа да се включи човекът. И един камион го насмете изотзад със 100ина и го направиха на хармоника между 2та камиона. имаше коментар отдолу "they all say they are good drivers", демек същото, което и аз съм написал...иначе си прав - лудница е. и аз карам бмв, но като съм в колона - никакво изпреварване. като настигна камион, ако няма възможност да го изпреваря спирам и изчаквам да се разкара. просто ме е страх.
47
0
 
0
 
! Отговори
njakoi преди 15 години
Така е, но има и ограничение 40. Да минеш с 60 ще си влезеш в завоя, но с 160 ще стане това, което е станало. А като гледам снимката за да размажеш така колата определено скоростта е била огромна
46
0
 
0
 
! Отговори
Az преди 15 години
45 мислят си, ама скоро гледах интервюто с финландеца дето има най-много титли в ралито и това което беше най-шокиращо беше отговора на въпроса дали е добър шофьор. Човекът каза, че не знае защото откакто е в България всички го изпреварвали. Доста показателно за безумието на комплексарите зад волана
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
общото при всички убийци на пътя е 1 - всичките си мислят, че са добри шофьори
44
0
 
0
 
! Отговори
veselin преди 15 години
az snoshti patuvah kam Burgas i munah tochno pokrai kolite,povqrvaite mi gledkata beshe prosto porazqvashta.