"Атака" атакува 3-то РПУ, а вътре - Станишев и Миков

"Миков кога ще уволниш биячите от МВР", скандират Волен и депутати от партията му
13 авг 2008 11:58,
58
"Атака" атакува 3-то РПУ, а вътре - Станишев и Миков
Снимка: БГНЕС

Лидерът на Атака Волен Сидеров, заедно с още няколко депутати от Атака, са се събрали на протест пред 3 РПУ София, в чиято сграда са премиерът, вътрешният министър и директора на столичната полиция.

Депутатите от Атака носят плакати с надписи: "Миков кога ще уволниш биячите от МВР" и "Станишев, знае ли ПЕС, че биеш евродепутати?".

Междувременно прокуратурата вече е връчила обвинителни актове на Ивайло Нинов за хулиганство и на Любомир Линков за противозаконно възпрепятстване органите на реда.

Двамата бяха задържани при безредиците на ъгъла на бул. Васил Левски и ул. Оборище на 30 юли т.г. по време на протестните действия на "Атака" срещу кабинета.

Тогава хората на Волен твърдяха, че полицейските действия спрямо активистите са незаконни и са били подложени на насилие.

Евродепутатът Димитър Стоянов даже се оплака пред Dnes.bg, че е бит от полицаите.

От МВР пък заявиха, че доведеният син на лидера на "Атака", е възпрепятствал органите на реда и затова е бил задържан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако някой от Бурса има земя в България - тя е открадната по време на турското робство, така че по право не му принадлежи - напротив, сигурно освен за кражбата е виновен и за убийства и други зверства. Така че ако някой от Бурса има земя в България, по-добре да забрави за нея и да си мълчи, защото едва ли има достойнство да се извини за злодеянията на дедите си, а да се каже нещо друго в такъв случай е неуместно.Има хора в България, които не са забравили историята си и никога няма да я забравят.
56
0
 
0
 
! Отговори
Националист клони къ преди 15 години
*** челмари, се повече и повече ме дразните одете си в Резандия, нямате никаква собствена(законна) земя в БГ идва нова вълна, нацията започва да се събужда и времето ви е малко. Относно за МВР и определеното тук РПУ - оставки!
55
0
 
0
 
! Отговори
svetla преди 15 години
ти продължаваш да се дразниш -защо...какво те боли ??/-щом се подписва с търско име и се пъ4и ,4е е тър4ин и обижда ,4е ние българите сме ***,и пр.смятам ,4е нямя работа в БГ.,а аз съм българка и не се срамувам като такава дори името не ми е сменено,а е българско вси4ко е запазено при мен докато при вас в Бурс -какво запазихте..земите ???някъде 4етох статистика,4е като сте се изселвали вси4ко сте продавали още да пиша ли та ти си запозната по-добре и от мен.....искаш ли да ти пиша с добро сърце -имш го..трябва да си добър 4овек и зтова ти давам емеила ми-se4ko_61abv.bg ако искаш пиши ми и аз ще се свържа с теб за да си поговорим за неща които може би не са за форум,а може и да си хвана приятелка от бг.-помисли си и пиши
54
0
 
0
 
! Отговори
turkinq преди 15 години
Светле, как реши, че този човек от Бурса, на който му направи забележка, че няма роднини, земи в България и че не му пука какво става в тук и кой ще управлява страната и на кой ще си плаща данъците???????
53
0
 
0
 
! Отговори
svetla преди 15 години
Защо,да нямам право да се изказвам та майка ми и баща ми са българи имам братов4еди род и най-ве4е земи ,които след време ще унеследя така ,4е ме интересува кой ще е на власт зада знам на кой след време ще си плащам данъка за земята ,а и ме4тая роднините ми ,а и вси4ки българи да са добре и щастливи и да се гордеят със своите политици и държава......без коментар....Успех във вси4ко и Бог с вас-немислете ,4е българите в 4ъжбина не ви съ4ъства и милеят за вас....
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
турчин е убил дядо ти за един кон. Понеже си в чужбина, може и да не знаеш, ни тук в БГ българи взаимно се трепят за 5 лв. Не оправдавам турчина.Бог да прости дядо ти и мир на праха му.
51
0
 
0
 
! Отговори
Gubagu Dudu преди 15 години
Dokato Volen vi hvurlq pqsuk v o4ite s tupotiite mu negovite priqtel4eta pak vi iskat pari pod masata, 6te vi vdigat danucite i 6te vi davat krediti za da mogat da vi vzemat i malkoto koeto imate.*** bulgari turci vsi4kite sme pod edin znamenatel doina krava...
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
То тогава и ти нямаш право да се изказваш по въпроси свързани с България. Нали живееш в европейска държава.
49
0
 
0
 
! Отговори
svetla преди 15 години
Нямам намерение нито да се оправдавам,нито да си оправям правописа /у4ила съм и израснала в 4ужбина и живея пове4е от 20г.зад граница/и пак родителите ми са се постаряли да ни нау4ат да пишем и 4етем на бъл.език и се гордея ,а не като вас ,които се пишете за българи и живеете в бг.дори неговорите правилно нито пишете ..затова коментара е излишен.-А.що се отнася до който си иска парите от мен -питам !!!!-даа не би да си ми дал или какво те сърби та просиш по-фор.,а до-туркинята казвам-криво си ме разбрала...писна ми от турците които живеят в АНАДОЛА,ИЗМИР и пр.да взимат отнушения по-въпроси които надали ги вълнува....а само да ни обиждат и *** е и ти ако се 4устваш от тез които са седнали да се *** с нас то и ти си в кюпа....какво имам срещу турците ами тур4ин е убил дядо ми през 1961г.за един кон,да ги оби4ам ли трябва след като са ме лишили да изпитам радоста да си ида при дядо и баба,благодарение на тях тази радост е непозната за мен....стига ве4е не си променям мнението..пък който иска да ви управлява вие гладувате и се самоунижавате ,аз съм добре живея в европейска държава,където имам спокойствие и вси4ко за което ти надали си и ме4таеш
48
0
 
0
 
! Отговори
ted преди 15 години
SAMO VOLEN SHTE VI NAMESTI LIMKITE NA VSI4KI AMA DA VIDIM KOGA SHTE BYDE TOVA!!!
47
0
 
0
 
! Отговори
do svetla преди 15 години
и ако си оправиш правописа ще ти бъдат благодарни хората
46
0
 
0
 
! Отговори
mm преди 15 години
Няма стопроцентова сигурност,но все пак когато е записано в официалният устав на партията,многократно и значително вероятността нараства.
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Volen!Ataka!!!Pobeda!!!
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За това ли "етноса на Доган" гние и робува в Белгия, Германия, Гърция.
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Понеже Доган е от етническа партия и интересите му са "етнически". Едва ли мисли доброто на България. По-скоро мисли как да си нареди етноса, а пък за този етнос българите винаги са били рая, следователно от Доган нищо добро не чакаме.
42
0
 
0
 
! Отговори
кадесето преди 15 години
МЕДИЦИНСКИ ДИАГНОЗИ-***,ЕМБИЦИЛ, !БОЛЕН СИДЕРОВ Е РОЖБА НА МЕДИЕН АБОРТ НА СМИ В БЪЛГАРИЯ!ДОКАЗАН !ВРЪХ НА "НЕЗАВИСИМИТЕ" МЕДИИ В БЪЛГАРИЯ Е *** ТАНДЕМ БОЛЕН СИДЕРОВ/ФОТОГРАФЧЕ-НАЦИОНАЛИСТ/ И БОЗАЙКО БОРИСОВ/ОГНЕБОРЕЦ-СОЦИОПИРОМАН/!!
41
0
 
0
 
! Отговори
???????????? преди 15 години
mi edin pat i poliziata da si svar6i rabotata pak kakvo tolko pluvate po dugan e edinsveniat politik koito se zadar6al tolkos godini v politikata spored mene toi e edinsveniat 4ovek koito mo6e da izmakne balgaria ama pone6e e ot etni4eska partia i nikoga niama da mu dadat tova pravo bil mu6enik i takav koi politik nee takav imali edin svesten
40
0
 
0
 
! Отговори
До Turkinq преди 15 години
Проблемът с турците е, че са наследници на поробителите на България. Наследниците на убийците никога няма да бъдат приятели с наследниците на убитите - не става.Другият проблем е, че турците в България със сигурност готвят второ Косово. Какво искате - вие да ни точите ножа, а ние да си затваряме очите ли?
39
0
 
0
 
! Отговори
gandoni преди 15 години
ами уставите се пишат за да се четат и спазват от най малките колелца в машината , дали ги спазват създателите им е отделна работа - по принцип едно новопоникнало от народа дърво като СДС , за което с голям процент гласувахме с много ентусиазъм , почна да умира и да пуска издънки като ДСБ и други фракции за да се защити от същата отрова за , която говрим и която предварително беше поставена в почвата където трябваше да расте и се развива - пострадахме ние - обикновенния народ . Сигурен ли си мили приятелю ,че всичко е наред там ,че отровата се е изпарила и ,че СДС може да се възроди като Феникс от издънките си ? - аз бих желал същото ! но искам да дам път на новото - дано и то да не е отровено предварително толкова много .. - приятелю , радвам се че въпреки разминаването ни в някои насоки и мнения - очевидно е , че вървим на дясно , което е нормално за нормалните в BG
38
0
 
0
 
! Отговори
jaguar преди 15 години
Virnete mi *** PONIMAESH