Ако обичате, преустановете проституцията! Срамота!

Полицаите в София имаха богат урожай - за 1 нощ закопчаха 21 проституиращи, сред тях - седем травестита...
22 авг 2008 18:59,
50
Ако обичате, преустановете проституцията! Срамота!
Снимка: БГНЕС

21 души са задържани в моралистична полицейска акция, проведена в столицата през изминалата нощ.

Всички арестувани са вече известни на органите на реда, тъй като са закопчавани за трамвая (релсата, за която арестантите биват задържани с белезници - полицейски жаргон - бел. ред.) за... проституция  

Седем от тях са травестити, заловени в района на площад “Македония”, едно от най-популярните им свърталища.

Четирима имат и забрана да напускат страната, тъй като са били арестувани и в чужбина за проституция.

От всички 21 само шестима са от София, останалите – от Плевен, Враца, Лом, Никопол, Омуртаг, Берковица, Нови Пазар.

От всички тях са снети обяснения, предупредени са да спрат да проституират, след което са освободени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
1
 
! Отговори
ааа преди 15 години
Грешка в заглавието, може би!Трябва да е "Узаконете проституцията!"И без "ако обичате"...Трябва! Необходимо е!
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
премахне проституцията, като половината в парламента са геьове, другата половина печелят от нея, а третата половина както обикновенно са в междучасие.Кой тогава да вкара закона за нея и да изкове закон, който да я забранява? Няма кой.
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
изтриха ми з..н.к, хайде дупе тогава
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абсолютни глупости!Как от зор са излезли бе,що за простотии.Кой може да те застави да проституираш-глада?Смешки.Има много работа,но по-лесно се изкарва с разтворени крака или обърнат , това е.
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НЕ МИ Е ЯСНО ЩО ПЛЮЯТ ПО МАГИСТРАЛНИТЕ И ТЯХ ЗАЛАВЯТ.А ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ЕЛИТНИ,ДЕТО Е БЪКАНО С ТЯХ В СОФИЯ ПО ЗАВЕДЕНИЯТА.ИЛИ ТЕ СА САМО ИНТЕЛИГЕНТНИ КОМПАНЬОНКИ? АМИ ЧЕ ТО ВСИЧКИ ФОЛКАДЖИЙКИ И МАНЕКЕНКИ СА ТАКИВА,ЩО ГИ НЕ СЛОЖАТ НА ТРАМВАЯ ИЛИ РЕЛСАТА?ДА АМА ЗА ТЯХ ПЛАЩАТ СОЛИДНИ /МУТРИ/ОБЛЕЧЕНИ В КОСТЮМИ.
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ей помислете малко:Проституция,убийства,грабежи,изнасилвания... всичко това си го е имало винаги,преди демокрацията.Просто сега излезе наяве,журналистите обожават мръсотията,негативното,жълтото и го сеят навсякъде.
43
0
 
0
 
! Отговори
Zaplesss преди 15 години
Напълно съм съгласна с вас.В нашата държава всеки е свикнал да се занимава с неща които не му влизат в работа. Хора, които нямат собствен интересен живот се знимават с животите на другите, бързат да ги съдят и плюят, а същевременно въртят опашки покрай тях и се молят да ги огрее. Да, ама не ! И щом не става се започва с обидите. За всички останали.:Ама моля ви се, проявете малко достойнство научете се да приемате откази.Поституцията я е имало и ще я има, така,че вместо да се чудите как да я плюете, дайте да да извличаме полза от нея.Направете закони, вкараите ги тия хора в домове за предоставяне на удоволствия, да си плащат данъците и да не висят пред входните ви врати и да ви "развращават".Травестити = болни, пълни глупости.Всеки има право да бъде какъвто иска и това че е по-различен от другите не означава,че е болен.Болни са ония които не искат да си отворят очите за останалите хора, които искат да са това което чувстват.Моите уважения дами и господа.
42
0
 
0
 
! Отговори
xxxLLL преди 15 години
po inteligenti sa ot vas pasminata selska i tapite grajdani na sofeto kat ne ti aresvat smeni si kvartala az pak sam vazhiten ot tqh tolkova potdrajani jeni nqma drugade
41
0
 
0
 
! Отговори
lubaki преди 15 години
..и когато се обадя на 166 една дежурна тиква със старшински маниер ми отговаря: ..че какво ти пречат бе.."*** селянин, то ако имаше акъл нямаше да стане *** ама това е друга тема.Не може да асимилира/а има ли с какво/ ,че тази напаст кара нацията ни да деградира...Но това е , държат ги такива "умници" до пенсия, как няма , нали са си селски. DO 32 umnite hora ne stavat kuki be brat4ee hahahah kukata e svinq ostavete gu v ko4inata i ne gu karaite da misli
40
0
 
0
 
! Отговори
Дедо Ванго преди 15 години
НАЙ-ДРЕВНИТЕ ПРОФЕСИИ СА ПРОСТИТУЦИЯТА И ЖУРНАЛИСТИКАТА - ЕДНА ЖЕНА СЕ ДАЛА ЗА ПАРЧЕ МЕСО, А ДРУГАТА РАЗНЕСЛА КЛЮКАТА
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
33, чичов, пазарна икономика, има пазар и на плът. всичко е за кинти. дали ти харесва или не, е друг въпрос. сега като не искаме да има власт и контрол, ще надделее по-силният- мафията и мъжете. жените стават робини и това е. ако гласуваме да се премахне, ще се премахне, но тогава няма да е пазарна икономика
38
0
 
0
 
! Отговори
blqk преди 15 години
Prechat mi, shtoto jiveq tam. Shtoto minavam vecher ottam i ot tiq urodi mi e doshlo do gusha. Tam sa si edni i syshti ot godini nared, dolni ***.
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Kakvo vi pre4at neznam?neka si vadqt hlqba tam!Ama vi e gadno 4e go pravqt syvsem otkrito i ne im ot tova vi e qd.
36
0
 
0
 
! Отговори
Данчо 63г. преди 15 години
Явно не сме на ясно.Едни проституират за да оцелеят,други са си психо,а трети-мианяци.Имало го е и ще го има.При социализЪМЪ,като при попа:НЕ МЕ ГЛЕДАЙ КАКВО ПРАВЯ,А МЕ СЛУШАЙ КАКВО ТИ ГОВОРЯ-беше си долнопробна демагогия.Преди1944г.и сега-разлика,казват никаква. Дори и по-зле. При светлия социализъм,майките,вероятно на същите сегашни "труженнички на капитализЪМЪ" така си намираха работа,а слива няма да роди ябълка- казва народа.Практикуваха го от невзрачния "началник" та до върха.А сега?Утайката изплува и оглави изпадналите в без изходица /лично за мен наистина нещастничи/.Този нелицеприятен за афиширане "занаят"не подлежи на контрол.Сводниците съз ЗАКОН в панделата,тада им се "порадват".Но не виждам смелчаци да го приложат.Не изчислими са потоците пари,за да стане.Наистина само се вайкаме и знам,че няма да стане.
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
kraino vreme e za zakon za prostituciata
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво 33 и аз съм на същото мнение.Ако трябва всеки безработен да тръгне да проституира де ще му излезе края.Не бил си намерил работа,ами или толкова са търсили или толкова ги бива,затова изпадат до най-ниската степен да се продават на *** пульо за едно нищо.И утре вдругиден като питат децата им *** ,баща ти какви са,какво работят ? и какъв ли ще е отговора.а камо ли да питат детето какъв иска да стане и то да каже "като мама" .....
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
AБЕ, 22 ? ТИ СИ МНОГО УМЕН? дайте да си представиме, Че оставаме без морал, все едно не познаваме това Чувство, и запоЧнеме всиЧки да проституираме...мьже , жени, млади, стари...всиЧки излизаме на улицата...тогава не ни трябва икономика, не ни трябва работа, нито фабрики и офиси, тогва само ще се продаваме и купуваме...но тогава няма да има и пари, вьв вид на банкноти...тогава ще се продаваме за 1Ч захар, кафе, цигари....горе долу както е в затвора. Проституцията трябва да се забрани и нарушителите в затвора, тьй като те сьздават затвор по улиците на свободният свят. Проституцията е разрешена и препорьчителна в случай на война. Жените, само простутуиращите, оцеляват при една война.
32
0
 
0
 
! Отговори
Един от Ямбол преди 15 години
..и когато се обадя на 166 една дежурна тиква със старшински маниер ми отговаря: ..че какво ти пречат бе.." *** селянин, то ако имаше акъл нямаше да стане *** ама това е друга тема. Не може да асимилира/а има ли с какво/ ,че тази напаст кара нацията ни да деградира... Но това е , държат ги такива "умници" до пенсия, как няма , нали са си селски.
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
това е кошмара на софия. по затворите травеститите ще се Чувстват прекрасно. моля се да спре поне проституцията в бг, защото наистина всичко това идва в повече.
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Само с арести нищо няма да постигнат, аз нали виждам. Вечер в квартала е пълно с *** сутенъори и , хващат ги за 24часа после пак са на улицата.