Намерено е предсмъртно писмо от Ахмед Емин

От МВР твърдят, че са разпитани всички присъствали на мястото на инцидента
19 окт 2008 18:57,
95
Намерено е предсмъртно писмо от Ахмед Емин
На прощаването с починалия Емин се събраха над 1000 души. Снимка: БГНЕС

Намерено е предсмъртно писмо от Ахмед Емин, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Във връзка със засиления обществен и медиен интерес по разследването на инцидента от петък на улица “Беловодски път” в столичния квартал Бояна и смъртта на началника на кабинета на председателя на ДПС, от МВР информираха, че са разпитани всички присъствали на мястото на инцидента.

В съобщението от пресцентъра на вътрешното министерство се посочва още:

Извършени са редица процесуални действия, включващи назначаването на съдебномедицинска експертиза, балистична експертиза, химическа експертиза, биологична експертиза и графологическа експертиза на намереното предсмъртно писмо.

"В момента не мога да говоря". Това бе единственият коментар на лидера на ДПС Ахмед Доган по повод мистериозната смърт на началника на кабинета му Ахмед Емин.

Лидерът на ДПС отказа да отиде на погребението на Емин в село Козица.

Почти всички представители на ДПС в изпълнителната, законодателната и местната власт са в Козица, за да отдадат последна почит на трагично загиналия началник на политическия кабинет на Доган.

Заместник-председателят на движението Юнал Лютфи заяви пред журналисти: “Да не правим от трагедията новина“.

От церемонията по погребението на Ахмед Емин отсъства и вицепремиерът и министър на бедствията Емел Етем.

На прощаването с починалия се събраха над 1000 души.

Чорапът „ДПС“ започва да се разплита. Така бившият заместник-председател и депутат от движението Гюнер Тахир коментира пред агенция БГНЕС мистериозната смърт на Ахмед Емин.

Тахир е категоричен, че най-довереният човек на Доган не се е самоубил.

Причината за смъртта на Емин трябва да се търси в започналите разследвания на имотите на Доган, смята бившият заместник-председател на ДПС.

Доган се е притеснил, че Емин може да проговори по време на започналите проверки на имотите, каза Тахир.

Според него след оставката на бившия вътрешен министър Румен Петков и уволнението на заместник-председателя на Държавна агенция „Национална сигурност“ Иван Драшков обръчът около Доган се е стегнал много.

И съответно изгаря човекът, който имаше най-много информация и е най-близо до него – Ахмед Емин, смята Тахир.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Nashata Bulgariq e po krasiva ot shveycariq te daje more nqmat.Bulgariq ima nujda ot obedinenie i edinstvo.Na vremeto izgoniha turcite i kakvo??durjavata se srina.Stiga sme se zanimavali s prostotii.Velikiqt ATATURK navremeto e kazal ako isto4niqt svqt ne iska da robuva na zapadniq svqt trqbva da se obedini po mejdu si.Zadayte si vuprosa za6to Lenin e pomognal na Ataturk??? nali rusnacite i turcite sa vragove.Principut na zapadniq svqt e razdelqy i vladey,mutqt vodata na celiq istok.
97
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 13 години
ГН ДОГАН защо не отидеш в ТУРЦИЯ да си мериш силите и да си правиш партия ами на земята българска земя на моите деди си дошъл да си мериш *** *** си я мери в ТУРЦИЯ там освен да ти гоначукат нищо политическо неможе да ти се случи и може само да мечтаеш за сараите си с кого е пряко свързан брат ти също АХМЕД ТИЯ САРАИ ТРЯБВА ДА ГИ СЪБОРИМ ВСИЧКИ ЗАЕДНО БЪЛГАРИ И ТУРЦИ ЗА ДА ВИ ДОЙДЕ УМЪТ В ГЛАВАТА ДЕТО ВИ ГО МЪТИ доган УБИЕЦ
96
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 13 години
АБЕ И НА МЕН ДА МИ СТОЯТ С ДУЛОТО НА ПИСТОЛЕТА ОПРЯНО В ГЛАВАТА НЕ ПРЕДСМЪРТНО ПИСМО АМИ И МАЙЧИНОТО СИ МЛЯКО ЩЕ НАПИША
95
1
 
1
 
! Отговори
hristo преди 14 години
ТОВА ЗА ОББИКНОЖЕННИТЕ ТУРЦИ Е ВЯРНО ТЕ СА ТРУДОЛЮБИВИ И КРОТКИ ХОРА ЦЯЛ ЖИЖОТ СА НА ТЮТЮНА ИЛИ ПРАВЯТ ПАТИЩА ЛОШО Е ЧЕ В ТЯХНИТЕ СРЕДИ НЯМА ОПОЗИЦИЯ И КАКВОТО КАЖЕ ДОГАН ТОВА ПРАВЯТ БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ НЕ ГИ ОПРАВДАВАМ НО ТОВА Е ФАКТ.
94
0
 
3
 
! Отговори
хората всички са едн преди 15 години
защо се питам винати разделят хората по етноси религии а сега вече е модерно и по партии за мен хората са едни и същи разликата е в това че има добри и лоши
93
0
 
2
 
! Отговори
хората всички са едн преди 15 години
защо се питам винати разделят хората по етноси религии а сега вече е модерно и по партии за мен хората са едни и същи разликата е в това че има добри и лоши
92
1
 
1
 
! Отговори
Иван Вазов преди 15 години
Ще ти падне феса ага, и ще ти приседнат българкте дето навремето сте се оженили за тях. В България сте дошл без жени от къе сивзехте набързо по една жен?
91
2
 
1
 
! Отговори
историк преди 15 години
Доган може да баламосва етническите турци, но българите и Европейският съюз - не. Да не си мисли , че всички са прости като турците. Той не разбра ли ,че в Европейският парламен не искат турци. БСП- то им играят още по свирката, но веднъж да могат да се отърват от тях чудо ще стане.Една държава трябва да се управлява от умни хора, а не от прости ориенталци, които ни дърпат назад.Тая политика на доган на нито един българин не се нрави.
90
1
 
1
 
! Отговори
кан преди 15 години
Като разбере турското население , че са излъгани от доган,трябва всички да се гръмнат като Ахмед Емин.Или турското население да гръмне доганчо, както е и мал намерение да го направи Ахмед Емин според думите на доган.
89
0
 
1
 
! Отговори
кан преди 15 години
тоя *** доган дето ни се качи на главите да си взема коранчето и да се връща в Дръндар и да си го чете по няколко пъти на ден, да каже от къде открадна парите да построи замъка в Дръндар.за това ли от Европа ни дават пари да строим замъци от средновековието и джамии, а етническите турци да умират от глад.*** народ са турците , вярвайте си в аллах доганчо да ви баламосва с джамиите.
88
0
 
1
 
! Отговори
niki преди 15 години
dago 4e govorite za fesovete
87
0
 
1
 
! Отговори
mizeria преди 15 години
Няколко прости въпроса...Защо се намери писмо след като съобщиха, че нямало оставено предсмъртно писмо? На какъв език беше намереното писмо? Дали 'дясната' ръка на Доган, решил да го е написал на чист български, та да може да се чете от всички журналисти? Какво значи 'не съм предател'? Дали аджеба някой иска да обясни какво се случва с предателите? Всъщност какви 'права и свободи' защитава ДПС след като половината му членове са българи? Въобще какви права и свободи са нужни на хората в България, които не искат и не смятат, че са българи? Дали членовете на ДС не окрадоха имотите на хората, които изселиха със собствените си ръце? Дали свестните и кадърни изселници не останаха в Кипър и Турция, а тук се върнаха ...няма да ги определям? Дали у нас няма двойни стандарти? Дали някои живеят като Петър и Феим едновременно? Дали тези, които толкова вярват във 'Всевишния' имат какъвто и да е морал? Дали жените мюсюлманки в българската политика не са станали по - мъже и от мъжете? Дали тези, които 'лягат и стават' със Сурите и са уж много вярващи не държат половината проституция на България и сами се възползват от услугите й? Въпроси, въпроси..
86
1
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
аааа знаеш ли....? Може и да ги изгоним, с малко повече ентусиазъм може и да успеем. Ти само се моли да стане по-барзо!
85
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Доган се е притеснил, че Емин може да проговори по време на започналите проверки на имотите, каза Тахир.Според всички нас Емин е проговорил...някъде на някого и...
84
0
 
1
 
! Отговори
Негър преди 15 години
От днеска се самоопределям като ***, макар по всички визуални, говорни и какви ли още не признаци да личи, че съм българин. Щом има "турци" и "македонци" като етнически категории, отнасящи се до хора от български произход... Разделението е в главите ви - никой не обръща внимание на доказаните и неоспорими факти, че помохамеданчените българи не са турци! Ако това не е вярно, значи историята е сбъркана, документите са фалшиви, а изследователите са ***. За ония в Югозападна Вардарска и Егейска България важи същото.Една подробност по случая "Емин" - бил е масон от Великата обединена ложа на България. На осведомените ще им стане ясно.
83
0
 
1
 
! Отговори
SAGLASEN SAM S TOQ P преди 15 години
72. - 20.10 12:24 - до 57От: bgЩе ти падне феса ага .....Как са дошли турците по тези земи и с каква цел - знаеш НАЛИ ? Питам се с каква ли цел все ощте са тук? Не сьм чул да сме спечелили нещо от сьжителството ни с вас. Много нагло си тьрсите правата и свободите ;не вярвам че в ислямска дьржава ще се позволи толкова врява и далавери от неправоверни. Кротувайте ейй.........
82
0
 
1
 
! Отговори
neli преди 15 години
dori i nay silnite hora izpadat v slabost!istinite po nyakoga sa po blizo ot dale4noto minalo...
81
0
 
1
 
! Отговори
Macbeth преди 15 години
Na bas, 4e Dogan go e svetnal....
80
0
 
1
 
! Отговори
vervaite mi преди 15 години
tova e bariera,umnite ia preska4at,balamite 4akat da se vdigne,a....plujazite,palziat pod neia
79
0
 
1
 
! Отговори
razumkov преди 15 години
nerzazumniii bolgarino,za6to pozvoli parite,imoti,i.....nai ve4e akalezaa,spria da misli6,loooo6o,,a za tia bokluzi,rahaaaatez