В ресторант арестуваха още един "нагъл"

Вальо Бореца е задържан в столичния квартал Овча купел
24 май 2010 11:24,
60
В ресторант арестуваха още един "нагъл"
Снимка: МВР - Пресцентър

Смятаният за близък до групата за отвличания "Наглите" Валентин Янев (Вальо Бореца) е арестуван снощи в ресторант в столичния квартал Овча купел.

По информация на БТА Янев не е оказал съпротива при ареста.

Още по темата

Валентин Янев бе обявен за издирване на 19 февруари тази година.

Смята се, че е свързан с групата "Наглите", която според МВР е извършила някои от "знаковите отвличания" в страната през последните години.

При полицейска операция в края на миналата година бяха задържани Прокопи Прокопиев - Културиста, Ивайло Евтимов - Йожи, Антон Петров - Хамстера, Любомир Симеонов - Гребеца и Даниел Димитров – Релето.

По непотвърдена информация Бореца е бил един от "мозъците" на групата.

По-късно в понеделник Районната прокуратурата повдигна обвинение на Валентин Янев, известен като Вальо Бореца. Това каза за БГНЕС заместник-градският прокурор на София Роман Василев.

Обвинението е за притежание на боеприпаси.

Валентин Янев е задържан за 72 часа.

След изтичането на мярката прокуратурата ще поиска постоянен арест за задържания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хванали били още един... смях. Да не би някой от другите да е в ареста. И тоя ще го пуснат след ден-два. Понеже няма хляб за народа, му сервират зрелища. *** много евтини бе, латиноамериканските сапунки са по-смислени.
12
0
 
7
 
! Отговори
л.л. преди 13 години
Бих предпочела днес да вивя и прочета нещо за празника, усмихнати деца,весели младежи, от тези негативи на човек му става още по-зле.
11
5
 
6
 
! Отговори
ссс преди 13 години
Другото което ме озадачи беше опита на БСП в края на мандата им да разменят 4 сгради в СОфия.Една от ,които недостроената сграда на НАП на Цариградско Шосе,още една сграда на Дондуков и още 2 в центъра на СОфия за строеж на сграда която трябвало да бъде построенна от Ирен Кръстева.Това било получило съгласието на Станишев.Аз не доумявам ,какъв човек е бил Премиер на тая държава....Все едно да дадеш 4 марципана за един дето сега ше го пекат.Щяли са да нанесат вреди на бюджета за десетки милиони
10
4
 
3
 
! Отговори
ssss преди 13 години
Е не са прости момчета...По времето на царя отвлякоха сина на действащ министър на Вилхем Краус...Така 3-то правителството вече...Но Герб им го начука...Това което правиха наглите,не е по силите на обикновенните хора...Добри са поне това не може да им се отрече....Не ги хванаха толкова заради професионализма на МВР,а толкова колкото заради изтичане на информация...Така групировка трудно се управлява.....
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Глупости , както винаги последно време.Били го търсили от 19.Февруари.Голям смях.Къде са го търсили?Защо не казват?В Сградата на Полицията ли?Г-нът , който са арестували, си се разхождаше необезпокояван из София.Поне аз съм го виждал два пъти от 19.Февруари на обществени места.
8
0
 
1
 
! Отговори
Ice преди 13 години
В днешно време те уважават ако си лош, но ***
7
2
 
4
 
! Отговори
Знайколюб Смукоцицов преди 13 години
Жалко че този борец в полицията не го" респектират" малко ... малко респект ама да помни цел живот кога е бил в ареста ...
6
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти ако се възприемаш като овца, аз не!!И ще ти кажа защо! Защото ми писна да живея в най-корумпираната страна в ЕС. Писна ми да свързват БГ само с престъпност, мутри и олигарси. Писна ми на където и да се обърна да виждам мутренска физиономия в кола за 200хлд. Е с някоя засукана проста силиконка до него. Писна ми ценностите в БГ да са такива, че ако си ***, но си престъпник, крадеш, търгуваш с наркотици или си просто на някой комунист или депесар човек, ще живееш добре.
5
1
 
17
 
! Отговори
Iron man преди 13 години
кога от днес.бг ще сложат актуална снимка на някое събитие?ако има катастрофа слагат линейка,ако е пожар слагат пожарна,ако е престъплание слагат полиция.така всеки може.седите си в офиса,крадете новините от другаде,слагате някакъв смешен фотос и хайде простаците да четат.
4
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Давай Цецо! И да не ти пука от такива "***" коментари като на N2.
3
5
 
6
 
! Отговори
ov4ar преди 13 години
sigurno si e poru4al ov4arska salata s rakija 4oveka, a te go arestuvat. Bezobrazie
2
22
 
20
 
! Отговори
до ЦЦ & ББ преди 13 години
ДИМКИ И ПУШИЛКИ ДО СКЪСВАНЕ!Ама така и трябва. Иначе току виж народът се сетил че е гладен и с празен джоб.Продължавайте в същия дух момчета. Само така. Глад и бой за този *** народ.
1
4
 
13
 
! Отговори
кравар преди 13 години
дали са го изчакали човекът да си дояде??:))