Хонда излетя от мост – един загина, шофьорът изчезна

Инцидентът стана снощи, колата се приземи в река Лом
25 май 2010 13:08,
19
Хонда излетя от мост – един загина, шофьорът изчезна
Снимка: БГНЕС

„Хонда“, в която са се возили четирима младежи, падна снощи от мост над река Лом, между село Трайково и село Сталийска махала, съобщиха от МВР.

19-годишният шофьор – Янислав К., изгубил контрол над колата точно на моста, хондата минала през парапета и паднала в реката.

Загинал е 20-годишен младеж, а други двама – на 20 и 21 години, са ранени и са в ломската болница.

Шофьорът е изчезнал и полицаите в момента го издирват. Те предполагат, че младежът или е отнесен от придошлата река, или се е уплашил и се е укрил.

Спасители от Гражданската защита претърсват реката. Те са извадили автомобила, който е унищожен напълно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
морски преди 13 години
проблема не е в преградите.а в това че все още се продават книжки и като има родители да кууват скъпи и мощни коли на глезените си момченца(момиченца).трябва да се търси отговорност и от родителите и от инструкторите и от изпитващите.
15
0
 
5
 
! Отговори
anti преди 13 години
Не са тези, права ограда си е, да не може да се прехвърли или да преобърне кола, а да откскочи или да се завърти, но да остане на пътя. Като се сетя колко коли скочиха от Хемус и Тракия, моста на Бяла и този, последния дето се наниза като на шиш на мантинелата не мога да не им тегля една майна на инженерите
14
0
 
4
 
! Отговори
баба преди 13 години
Интересно как са успяли все пак да извадят автомобила (или по-скоро КАКВО точно са успяли да извадят), след като е бил "напълно унищожен"?
13
0
 
6
 
! Отговори
ВНВ преди 13 години
Сега, като си мисля, се сещам за едни извити като лодка бетонни, ниски огради, които бях забравила, че съществуват. Сетих се, защото когато съм минавала все съм си мислила, че кола, която премине много близо до такова съоръжение, може да се "изкачи" по него и да се обърне на дясната си страна в собственото платно. За мен това е малко притеснително! Ако става дума за същото...
12
0
 
18
 
! Отговори
anti преди 13 години
Например в Гърция магистралите са разделени с бетон, може да се види веднага след Кулата, а в САЩ мостовете са с бетонна ограда. Гледал съм изпитания на тези огради по Дискавъри и се проектират специално за да спират тирове. Аз не съм строителен инженер, но баща ми е, и мисля да го настъпя да повдигне въпроса най-накрая.
11
0
 
23
 
! Отговори
Пътуваща преди 13 години
В цяла Централна Европа /там съм пътувала и съм видяла с очите си/магистралите са разделени с бетонна стена. Незнам дали са ефективни и колко човешки животи са спасили. Но ние се избихме по пътищата си!
10
0
 
10
 
! Отговори
ВНВ преди 13 години
Не разбирам от пътно строителство, но си задавам въпроса, защо, след като има хора, които са наясно с тези изисквания - да речем за материала, от който са построени мостовете, до сега никой не е направил предложение да започне кампания за подобряване на нещата в тази посока! Аз не съм виждала магистрала, разделена с бетонна стена, но маже и да има! Това е гражданското общество - да отстояваме обществения интерес винаги, когато ИМА какво да се направи!
9
0
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Saboleznovanie za umrqloto momche, a tozi na 19 sigurno e bil abutyurent i ot radost, che e zavarshil e karal tolkova silno.Dano drugite dve momcheta se opravqt pobarzo, a Qnislav go otkpiqt jiv i zdrav.Golemi nepriqtnosti.Ne sa prechka mostovite, a golemite skorosti s koito se kara po patishtata.
8
22
 
10
 
! Отговори
Ууууууу преди 13 години
дано да се е удавил.Един *** по- малко по пътищата.
7
3
 
19
 
! Отговори
anti преди 13 години
Няма да се уморя да повтарям, че оградите на мостовете трябва да са от бетон, както и разделителните на магистралите. В тях колата ще се сплеска, но хората ще останат живи. За съжаление нашата инженерна мисъл още живее със стандартите от соца. До голяма степен тези жертви са и на тяхната съвест, която май липсва обаче.
6
0
 
20
 
! Отговори
ВВВ преди 13 години
Дано се се лучило това, което мислят съседите, а не близките! Жалко за хората, които загиват или остават инвалиди за цял живот заради минута невнимание, някаква неочаквана повреда в колата, а някога и заради желание някой да се покаже като бог зад волана! Какво трябва да се направи повече, за да не се случват тези неща! Пътищата! Поне пътищата да са по-наред! Това поне можем да оправим!
5
0
 
18
 
! Отговори
петър преди 13 години
Иммаш известно право, за самонаказанието, но не и за излишъка, то такива. Просто е нямало, кой да му опърли два шамара, да му вземе касетофона, дето го е надул с разни кючеци, денс, рок или друго и да му каже да гледа пътя и да не натиска газта. Лесно се затрива човек, но трудно се възпитава. А веселото настроение в колата, не означава да се изживява и върху *** на газта. Все пак, това е машина, а пътищата са гравитационни субекти, а не летене до Марс. Но и там можеш да засрещнеш метеорити.
4
11
 
16
 
! Отговори
петър преди 13 години
Мисля, че е жалко това, което става с такива шофьори. Но случая още веднъж доказа народната мъдрост, че "Хонда прави самолети, а не коли. " Пъргави животинки са тези Хонди, дори и на мостовете не си поплюват. Представи си пък специалните им серии - като камикадзета ще са. Мисля, че е опсно да се кара с висока скорост, вече. Аз също бих си купил Хонда, ако имам пари, но ще поръчам да ми блокират съединителя, за над 90 км/час. Иначе - в реката. Това не са коли, а оси. Жалко за катастрофата.
3
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ох, поредния *** който се мисли за Шумахер! На бас, че е карал с превишена скорост, а няма да се изненадам ако е и пил преди това.
2
2
 
30
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Поредният *** убил човек! Няма да се научат, че който кара бързо го карат бавно.
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
...и тая кола ли е била с десен волан?