Борисов постави срок на МВР да приключи спецоперация

Акцията ще е срещу престъпния бизнес
5 юли 2010 14:39,
141
Борисов постави срок на МВР да приключи спецоперация
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов заяви, че очаква до края на тази или до средата на следващата седмица МВР да приключи операция, от която очаква много.

Той отказа да конкретизира за какво е полицейската операция, но вътрешният министър Цветан Цветанов уточни, че тя не е в сферата на политиката и енергетиката, а е насочена срещу хора, които се занимават с престъпен бизнес.

На въпрос дали МВР търси някое от емблематичните имена от престъпния свят, Цветанов заяви, че всичко е възможно.

Бойко Борисов уточни, че няма нужда да се прибързва, а "в новите условия, когато трябва да се дават по-добри доказателства пред съда, приемам, че е по-добре да се изчака седмица-две".

"Няма една сфера, в която да не сме разкрили корупционни практики и да не сме ги дали на прокурор", допълни премиерът.

Важно е да се обяснява на хората, че данъците в България са най-ниски в цяла Европа, защото от "приказките на президента и опозицията" те се объркват, коментира още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
4
 
8
 
! Отговори
иван преди 13 години
ако полицията продължи да разбива мафията икономиката ще стигне дъното. парите в България идват от наркотици и контрабанда. Така е от 35год. това строителство по морето и планините е от наркотици. БСП и ДС владеят каналите 35г. всички предприятия и цехове се издържат с тези пари. А '' чуждите инвестиции'' са парите които БКП открадна. И затова сега няма постъпления в хазната.
78
6
 
5
 
! Отговори
кико преди 13 години
Да го духаш ***, нещастнико скапан,след като имаш сега-значи здраво лижеш някъде а?От къде се пръкнахте все такива,на които им стига,които са доволни,все някакви поучаващи,раздаващи мозък на поразия?Истината е,че ти и такива као тебе са си ***-податливи и това си е!
77
14
 
3
 
! Отговори
!!! преди 13 години
Бойко Бойко рано взе властта приятелю. Трябваше да оставиш Станишев да продължи. Щеше да продължи съвсем малко, смо докато съмсем се оцапа и всички почнем да мред от глад. Като през 90-те. Същите хоре сега дето те плюят, щяха да атакуват парламента и да мачкат *** както преди няколкко години. *** е тоя народ и само съвсем ясен пример разбира. Остави го на комунистите и после, каквото и да напрявиш щеше да си хубав. Сега те просто няма да те разберат.
76
3
 
12
 
! Отговори
Хлапето преди 13 години
Поздравявам те за написаното от теб мнение. Дано повече хора се събудят за да може и ние Българите да си извоюваме право на добър живот и на реализация в родината си! За това е нужна ясна икономическа стратегия и конретни действия, а не празни приказки и полицейски рекет. БАСТА!
75
3
 
7
 
! Отговори
Хлапето преди 13 години
Е как няма да си доволен, нали си от приближените на герб, които ще направят яките далавери. А пък и има толкова резерв за харчене. *** Станишев като не го е откраднал нека му сега. нали така син олигофренино?
74
3
 
9
 
! Отговори
м преди 13 години
Ама изобщо не ме интересува кой или кои ще хващат и какво ще е.Не ме интересува,както и семейството ми.Не сме гласували за полицейщина а за по-добър стандарт на живот.Искаме увеличение на заплатите и работни места.Така че министрите да си гледат оная работа и да го дават по-тихичко,че ми идва в повече да ги гледам по телевизия и интернет всеки ден с глупостите им.
73
13
 
3
 
! Отговори
Rakela преди 13 години
Като чета надолу и виждам само "искам промяна,искам незнам си кво,искам голяма заплата" не се наискахте бе.Ами при цайсатия и турчина не ги ли искахте пак същите работи.Май*а ви мишки да *** ялова.Аз пък сега съм по-добре имам повече пари и съм по-доволен и съм ви е*ал ****ката червена. ;)
72
7
 
4
 
! Отговори
Rakela преди 13 години
Да не са се надрали като ги гледам много им е забавно. :) Само герб.
71
6
 
8
 
! Отговори
Хлапето преди 13 години
Драги ми джугашвили, мафия е другото име на властта. В момента мафия е герб. Питай стенли ако не вярваш. интересно ми е как герб ще си резнат сами крилцата.
70
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ОБЕЩАНИЯТА И ИЗЦЕПКИТЕ НА ТЕЗИ ДВАМАТА СА КАТО ПАНАИРДЖИЙСКИЯ АРТИКУЛ "ЗАХАРЕН ПАМУК" ЛАПНЕШ НЕЩО -ГЛЪТНЕШ НИЩО . НАКРАЯ ТИ ОСТАНЕ КЛЕЧКАТА ... ДА СИ Я ПОЛЗВАШ СПОРЕД НУЖДИТЕ .
69
5
 
9
 
! Отговори
Джугашвили преди 13 години
Мило дете! Като пораснеш ще разбереш, че да стимулираш икономиката преди да си резнал крилцата на мафията е безсмислено означава да стимулираш мафията
68
3
 
18
 
! Отговори
Хлапето преди 13 години
Умолявам експерти, професори, капацитети по икономика в България, да не се крият повече, а да излезнат и да кажат на този невероятно нагъл и *** премиер, че полицията държава не храни и разходите за сигурност не са производствени разходи. Трябва икономиката да бъде стимулирана за да имат повече доходи гражданите, и съответно да се съберат повече данъци в хазната. ПЛОСКИЯТ ДАНЪК ВЪРШИ ПОВЕЧЕ РАБОТА ОТ 5 МЕВЕРЕТА ВЗЕТИ ЗАЕДНО!!!
67
3
 
9
 
! Отговори
МЕРВЕЯ преди 13 години
НЯМА КАКВО ДА ЧЕТЕ! ТИ ЛУД ЛИ СИ? ТРЯБВАЛО ДА НИ СЕ ОБЯСНЯВА! КОЕ?? ДАНЪЦИТЕ БИЛИ НАЙ НИСКИ! АМИ ВДИГНЕТЕ ГИ! А ЗА ЗАПЛАТИТЕ КАКВО ЩЕ ОБСНИ ЗА ЛЕКАРИ И СЕСТРИ? И СЕСТРА МУ Е ЛЕКАР И ЗНАЕ ЧЕ В ЦЯЛ СВЯТ НЯМА ПОДОБНА ПАРОДИЯ НА ЗАПЛАЩАНЕ ! ТАКА ЧЕ НЕ ИСКАМЕ ОБЯСНЕНИЯ А ДЕЙСТВИЯ! ПРЕВЪРНАХА НИ В ***! ОБЯСНЕНИЯ КАТО ЗА ***! АЙДЕ СТИГА!
66
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
каква е тази "траката"-Варна?
65
4
 
9
 
! Отговори
STALIN преди 13 години
Аз искам докато пея да носим и плакати на ВЕЛИКИТЕ НИ СЕГАШНИ ВОЖДОВЕ и друго,трябва сцената да е циментова или подсилена срещу земетръс 9-та степен по рихтер,че иначе оставаме без националните ни гордости- балерината Фидоска и красавицата Цачева!
64
2
 
5
 
! Отговори
faust преди 13 години
баба Ванга, царство и небесно е благословена за вечни времена..само че човека се самозабрави и затова в огъня ще се върне...аи се съмнявам да е стъпвал там,дето са били останалите като него
63
2
 
7
 
! Отговори
provincialist преди 13 години
Бате Бойко четеш ли тука коментарите?Прати хора на "траката"-Варна и там ще намериш фронт за мн работа,щом си обещал свършия тая работа!
62
3
 
11
 
! Отговори
шибана работа преди 13 години
Каква държава сме ние бе, какво е това скапано умправление всички тези години, от *** комунизъм, към настоящия яко *** Доганизам, какви са тия смешни присъди за убиство 10 години макс, ако си разтрелял 100000 човека, иначе може да си правиш какви ли не извращения годинка две и пак си вънка, с кола може да блъснеш цяла спирка хора максимум 3-4 години, че то реално при тези присъди, кой ще има страх от затвора? На някъв *** му дават 10 бона гръмва те лежи 3 години и айде харчи ги с здраве
61
21
 
12
 
! Отговори
Kiril преди 13 години
BRAVO!PAK ZA TIAH SHTE GLASUVAM.iSKAM DA JIVEIA V NORMALNA DARJAVA.
60
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ние ще пеем химна/новия на МВР-то/, солото е Весето Маринов, диригент Цв.Цв. а в ложата седи Б.Б. Прекрасно ще е! На дансинга - ПРИМА Балерина Фидоската и Ц.Цачева.Колко одухотворено. Веждито пляска с ръце и ги целува.