Борисов постави срок на МВР да приключи спецоперация

Акцията ще е срещу престъпния бизнес
5 юли 2010 14:39,
141
Борисов постави срок на МВР да приключи спецоперация
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов заяви, че очаква до края на тази или до средата на следващата седмица МВР да приключи операция, от която очаква много.

Той отказа да конкретизира за какво е полицейската операция, но вътрешният министър Цветан Цветанов уточни, че тя не е в сферата на политиката и енергетиката, а е насочена срещу хора, които се занимават с престъпен бизнес.

На въпрос дали МВР търси някое от емблематичните имена от престъпния свят, Цветанов заяви, че всичко е възможно.

Бойко Борисов уточни, че няма нужда да се прибързва, а "в новите условия, когато трябва да се дават по-добри доказателства пред съда, приемам, че е по-добре да се изчака седмица-две".

"Няма една сфера, в която да не сме разкрили корупционни практики и да не сме ги дали на прокурор", допълни премиерът.

Важно е да се обяснява на хората, че данъците в България са най-ниски в цяла Европа, защото от "приказките на президента и опозицията" те се объркват, коментира още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
8
 
2
 
! Отговори
Обективен преди 13 години
аз не съм гербер момче, не симпатизирам на никоя от партиите в ***, наречена "българско политическо пространсво".Но като гледам какви надъхани защитници нанай крадливите и гнусни хора сте се навъдили в тоя форум ми става жал за вас и за държавата.Ако на някой му капе мед от устата за Борисов, както на вас за Станишев и комания, с удовоствие бих му обяснил с аргументи, че да се доверяваш на такива хора е жалко .А до тогава, просто ще ми е жал за вас
98
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ей тва и герберите са пасмина, не могат и да мислят. нема страшно, както е тръгнало Боко ще управлява народ будала още 15год (минимум).А с такива г.золизци не му трябва и тоалетна хартия.
97
4
 
3
 
! Отговори
Обективен преди 13 години
адски смислен коментар, честно, харесвам те :D
96
4
 
5
 
! Отговори
Хлапето преди 13 години
Ей обективен,... тия дето те лъжат само ако знаеш как ти се смеят че им вярваш...
95
10
 
4
 
! Отговори
Обективен преди 13 години
Много си прав друже.Червената гад пак иска да е на кормилото щото понамириса, че нещата се оправят и идват нови кинти за крадене.И сега като са извън управлението цяла година, се сетиха, че не са се накрали достатачно, че парите отиват по бързо отколкото са си представяли и вече е време да си купят нови червени прашки за п********** дупенца.Драги любители на БСП и компания.Където мине комунизма и нейните ***, трева не никне дълго време.
94
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гледайки снимката:ББ : Намери ли ги тези дето пишат по форумите? ...ЦЦ : Шефе, нали затови имаме СРС-та. Сега ще го духат...ББ : А така, давай, че президент ще ти правиме, усмихни се сега да ни снимат и да действаме!
93
6
 
6
 
! Отговори
Хлапето преди 13 години
Като ги гледам тези двамцата се сещам поне 5 вица за милиционери! Карикатури големи са!
92
6
 
11
 
! Отговори
987 преди 13 години
Гледайки снимката:ББ : Преметнахме ги тия прости българи!Гласуваха за нас -сега да духат супата....ЦЦ : Шефе,дай да направим далаверката с американските Ф-16,имам страхотна оферта за виличка на Карибите!ББ : Усмихни се сега да ни снимат и да действаме!
91
9
 
10
 
! Отговори
Хлапето преди 13 години
Аз лично много се радвам за Полша и благородно им завиждам. Отърваха се от гадния проамерикански популист качински. Сега ще дръпнат рязко нагоре с мъдрия Коморовски. Помнете ми думата. А ние с тия милиционерски *** начело ще духаме супата. УЖАС!!!!
90
4
 
14
 
! Отговори
Gnusmus преди 13 години
Ето го вица,който *** ЦЕНЗОР ОТ ДС ИЗТРИВА ПОСТОЯННО:Отиват Боко и Цеко заедно на ***,криза е,с един масраф да минат.Изляга се Боко и *** започва да му върти вувузели,а Цеко и го набива изодзадзе.Минават 5 минути,Цеко се измаря,а Боко се е излегнал като бръснарски каиш.Тогава Цеко се осмелява да продума на Слънцеликия ББ:Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ,госин Борисов,дайте,таковата,да се сменим...Боко отговаря:Че сменете се,бе Цветанов!Заповядайте!
89
4
 
6
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
92, ако е възмездие тип Маргините, със едва скалъпени доказателства пред съда, ти току що сам каза на престъпниците спокойно да си го преместят в другия крачол.Да си виждал едра риба с неопровержими доказателства вкарана в затвора за тази една година?Какво стана с наглите и октопадите?Май един по един тихомълком ги пускат....Ще повярвам на Борисов тогава, когато видя документални кадри от ареста на Доган, Масларова,Етем и други от обръчите, които стискат и до днес България за шията!
88
4
 
8
 
! Отговори
Фото преди 13 години
На фотото виждаме два индивида.Единият с мания за величие,а другият за преследване.Пита се: кой от двамата иска да оближе другия?Гледайте снимката!
87
6
 
13
 
! Отговори
м преди 13 години
Само ги вижте как се усмихват гордо.През оная работа им е че народа мизерства и няма къде да работи.Господа управляващи,вземете да откриете някое-друго голямо предприятие,че да има къде да работи една част от народа а не да харчите парите ни от данъците за смешни и глупави акции.Когато вкарате Станишев,Костов или Доган зад решетките,тогава ще сме доволни.Не ни касаят разни дребни търговци на безакцизна стока.
86
6
 
12
 
! Отговори
еба си преди 13 години
Значи операцията на МВР трябва да започне с бизнесменката госпожа БОРИСЛАВОВА.И така докато свърши с Ипон и Румен Пашата,както и бизнеса на някой вицепремиерчета с кафе.
85
11
 
3
 
! Отговори
Джугашвили преди 13 години
За некои изостанали момченца обяснявам: Мафия и власт не са синоними в никоя бяла държава!!! У нас бяха едно и също при тройната коалиция, но вече не са. Това е причината червенягите да са толкова активни, вкл. и в този форум :))
84
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
само не знам доколко тази анкета е ОК... други не съм видял напоследък...
83
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
виж тукаЕдна година след победата на ГЕРБ на изборите:Ужас е, разсипаха и малкото останало в тази държава 38%Не виждам особена промяна, ама поне не е по-зле 39%
82
10
 
4
 
! Отговори
:) преди 13 години
Виждам много притеснени граждани :). И то от добрата работа на полицията до момента :). До колкото виждам нито един от заловените и дадените на съд не е кокошкар или някои неволно преграшил гражданин. Всички са измамници, крадци на едро, убиици, изнасилвачи.... И въпреки това някои тук недоволстват !!!???. А дали това не е продиктувано от осъзнаването че вършат нещо много нередно и от страха че ще бъдат наказани ??? Възмездието Бойко иде мишоци. ТРПЕРЕТЕ :) :)
81
2
 
5
 
! Отговори
Драган :) преди 13 години
Иван не е име. Иван е диагноза. :)
80
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Днес в МВР София по време на заседание влезнали двама въоръжени бандита. Извинили се за закъснението и заели местата си.