Вальо Топлото: Какъв подкуп, никой не ме бръсне за слива

Той се опитал да се види с арестуваната си съпруга
28 юли 2010 10:04,
65
Вальо Топлото: Какъв подкуп, никой не ме бръсне за слива
Снимка: БГНЕС

Бившият директор на „Топлофикация" Валентин Димитров, чиято съпруга беше арестувана във вторник за опит за взимане на подкуп, се опита да се срещне с нея в ареста, съобщи bTV.

По случая бяха задържани още трима души. Според подадения сигнал в изнудването участвал и самия Вальо Топлото, но не се е появил на мястото в момента на предаването на белязаните пари.

Случилото се, обвиненията и присъдите Вальо Топлото обяснява със схема, от която някои хора имали интерес. А на въпроса кои са те отговаря:

„Само ще кажа, че това е поредната фалшификация, защото подкуп взема този, от когото зависи нещо. За това, което чух по новините, ли е обвинена – вземане на подкуп, за да продължи договора на една фирма? И какво зависи от жена ми или от мен? Аз от 5 години съм извън „Топлофикация”, никой не ме бръсне за слива”, каза Димитров.

Още по темата

Вальо Топлото каза, че не е успял да говори с жена си нито на живо, нито по телефона. Само й донесъл някои женски неща.

Въпреки информацията, че и той е участвал в изнудването, Димитров си е излязъл спокойно от полицейския участък и никой не е правил опит да го задържи. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: арест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НИКАКВА СЛИВА -ТОЯ Е ГУМЕН *** от 3.50 лв от онези с каишките - миризливите от черна гума .47 .
58
0
 
3
 
! Отговори
стоянов преди 13 години
То не е необходимо да си в Топлофикация, човека нали си има хората там и връзките, може и от Еверест да съдейства. Ама не е виновен, всички дела срещу по - значими фигури с бели якички или отиват на кино или им се дава умишлено шансна тия хора да избегнат ефективно правосъдия, като ги пуснат за период за да избягат например в държава като ЮАР, Нова Зеландия и да изчакат давността и после ако искат да се върнат да си харчат парите от мародерството. Всичко е почти ясно - осъдени и пратени в почивк
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Някой линк няма да е лошо, а не някакъв преразказ само. Откога е това, след това случило ли се е нещо, защо тогава топлото не си бие камшика на Юг...
56
1
 
11
 
! Отговори
некои преди 13 години
Този урунгел кога ще го приберат в кафеза?!?! Много народ там си търси нови булки. Ще го скъсат от е..не
55
0
 
6
 
! Отговори
firo преди 13 години
Според Софийска Прокуратура и в материалите по делото има номерата на банковите сметки в Австрия където на името на г-н В.Димитров (ака "Топлото"), майка му (ака "баба Цеца") и друга жена (име не знам) има над 6 милиона евро. Софийска прокуратура не успя да докаже пред Австрийските власти че парите са придобити по-престъпен начин и Австрия отказа да ги запорира или преведе на България.Търсете през google или скочете до съда да четете материалите по делото.Постановка е това с 30те хиляди...
54
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ееееееееее лошо е никой да не те бръсне за слива
53
1
 
3
 
! Отговори
до 42 от 37 преди 13 години
ще цитирам нещо свързано с фирмата на потърпевшата,която е управителка на ф-*** Еурозак а изводите сам ги направи:"Според официалния сайт "Еурозак" се занимава с индустриално почистване като един от големите й клиенти е "Топлофикация-София"!Освен това ако имаш кредити или задължения към фирма или институция не мислиш ли че ще има някакъв документ за това?!?Така че доста по-логично звучи да са изискали някое предварително договорено неофициално възнаграждение за поръчка"спечелена"от Еурозак!
52
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цялата крадлива,червена,престъпна хунта в затвора,заедно с подкупните съдийчета и прокурори.Червените хмери освен за кражби,подкупи и рекети за друго мислят ли?Доказаха,че генерират престъпност и бандитизъм.
51
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стига сте правили евтин ПР на съдиите,защо са го пуснали,след като е вършил кражби в особенно големи размери и това е доказано.Кой будала ще стои без да си е бил камшика и да изчезне на запад по чужда самоличност-Весето източи баките и забегна в ЮАР.Това би направил човек,който е сигурен,че ще се точат нещата.И Холивуд могад вземат да вземат мотиви за сценарий-как се пълнят партийни касички,обаче покрай партийните касички поприбрал едни 6 000 000 лв.Те смешните куки виновни!
50
0
 
5
 
! Отговори
baceto преди 13 години
Mushennici!!!!
49
0
 
13
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Ще те обръснат Вальо в пандиза ще те обръснат!
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
никой не ме бръсне за слива, каза Димитров. ----------И затворническите власти не го бръснат , та затова още не прибран да си излежава присъдата
47
0
 
18
 
! Отговори
се преди 13 години
Няма как да бъде в затвора защото много хора лапаха от неговите кражби т.е. сам няма как да крадеш трябва някой да ти разреши и ти да плащаш комисионни на него а това не са случайни хора.
46
1
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 13 години
На свобода е защото миналата година, точно преди изборите, стария парламент си гласува закон и го оневини.
45
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е значи според теб пича има 6 милиона и може да си харчи с кеф, така ли?Някое доказателство за думите ти не би било зле, звучи ми малко сякаш преразказваш някоя история от кръчмата...
44
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И как така има 6 милиона, пък не са конфискувани, или поне запорирани от австрийска страна? Не отричам, че е възможно, но все пак подплъти си информацията с някой линк - иначе звучи като поредната градска легенда, малко като приказките на БоБо :)))
43
1
 
8
 
! Отговори
НИКОЛОВА преди 13 години
А СЕГА ДА КАЖЕ НЯКОЙ ЧЕ НЕ СА АЛЧНИ ТЕЗИ КОМУНИСТИ.ТЕ НЯМАТ СПИРАНЕ КОЛКОТО ПО-ВЕЧЕ ИМАТ ТОЛКОВА ПО-ВЕЧЕ ИСКАТ И ОЩЕ И ОЩЕ...Е КАК ДА СТАНЕ ДА НЯМА БЕДНОТИЯ В БЪЛГАРИЯ....АМИ КАТО ИМА ПОНЕ 10 % ОТ ВЕЛМОЖИТЕ В БЪЛГАРИЯ КОИТО НАЙ-МНОГО СА ОТ БСП И НЯМАТ НАСИТА....
42
0
 
7
 
! Отговори
hasan преди 13 години
daite go na mene bati valio 4e mnogo iskam da go 4ukam ot godini mu imam meraka
41
3
 
8
 
! Отговори
фиро преди 13 години
Този има пари да ни замеря с пачки от тук до луната. Доказани и в известни банкови сметки в страната и чужбина. Сметките не са блокирани от държавата.Е, извинете, ама като се има предвид колко е богат и колко не му е нужно "такова" внимание, няма как да не съм скептичен към този подкуп от 30 000 лева. Да не говорим че дори портиера в Топлофикация не би говорил вече с г-н Топлото... по очевидни причини.
40
0
 
12
 
! Отговори
Отрядния преди 13 години
Да го докарат в затвора, тук ще му обръснем дупето и ще му сложим супер цена.