Обвиненият в убийството на Белнейски остава в ареста

Жертва съм, искам на свобода още днес, каза Лазар Колев
20 авг 2010 14:42,
178
Обвиненият в убийството на Белнейски остава в ареста
Лазар Колев в съдебната зала. Снимка: БГНЕС

Окръжният съд в Пазарджик остави в ареста обвинения за убийството на сестрите Белнейски Лазар Колев.

Мярката може да бъде обжалвана пред Апелативния съд в Пловдив.

Пред магистратите Колев заяви, че е невинен и че вече е изтърпял наказанието за извършените от него престъпления.

Още по темата

"Аз съм изкупителна жертва", допълни той и настоя още днес да бъде пуснат на свобода.

Преди началото на делото той каза пред журналисти, че не е познавал Росица и Христина Белнейски и не се е срещал с тях, но не можа да отговори на въпроса къде се е намирал на 27-ми срещу 28 януари 2006 г.

Лазар Колев обясни, че не знае защо е обвинен за жестокото им убийство.

Според обвинението обаче по телата на сестрите Белнейски има биологичен материал, който съвпада с неговото ДНК.

Адвокатът му Марин Марковски бе категоричен, че клиентът му няма никаква вина за смъртта на сестрите.

Юристът обобщи, че процесът е заприличал на сапунен сериал.

Окръжният прокурор на Пазарджик Димитрия Ганчева обясни как Колев си е осигурявал свидетели – плащал им да твърдят, че по време на убийството на двете момичета е бил у тях.

Впоследствие обаче свидетелите се отказали от показанията си.

След тези й думи Марковски й поиска отвод, но съдът отхвърли искането му.

Майката на убитите сестри Фани Белнейска също присъства днес в съдебната зала.

Попитана дали възприема Колев като убиец на дъщерите си, тя каза:

"Това е нормално момче и според мен не е способно на такова хладнокръвно убийство.Но има нещо неестествено в поведението му, като в меланхолия е", каза тя.

Сестрите Христина и Росица Белнейски бяха открити умъртвени по жесток начин на 28 януари 2006 година в местността “Грамадите“, между Брацигово и Пещера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още по темата: Марин Марковски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нищо не е потвърдено. ***,капиталяги.Смърт за педофилите!
157
3
 
0
 
! Отговори
Смешници сте преди 13 години
Какво ли се занимавам с невежи... не че моете или мнението на някои от тук пишещите ще повлияе. Човека може да е пристъпник, но аз лично смятам ,че истинския виновник за смъртта на Белнейски е на свобода
156
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сигурно няколко пъти. А за какво е лежал в затвора? За превишена скорост или щото е псувал президента?
155
2
 
5
 
! Отговори
ГОЦЕ преди 13 години
Всички знаят, че ***, близък на ГОЦЕ, прегази с колата си момичетата, а след това "куките" са им къртили сещате се кое с твърд предмет за да го набутат тоя *** за изкупителна жертва. Това е потвърдено от английски специалисти преди години и от български специалист, който след това бе намерен обесен на катерушка пред блока си, но естествено от полицията не могат да се досетят защо като са им дали няколко пачки. Комунягата очевидно има доста пари и надали някога ще му направят нещо.
154
1
 
4
 
! Отговори
! преди 13 години
ДНК се взема от всеки затворник а той е лежал в затвора сигурно няколко пъти. След това може да пробутат навсякъде този материал при добро желание. Ако е наистина той извършителя - къде са другите доказателства, къде са му съучастниците?
153
1
 
5
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛЕН преди 13 години
КОЛКО ПЪТИ ДА ВИ ПОТАРЯМ,4Е ТОЗИ ЛАЗАР КОЛЕВ Е ПЪЛЕН *** АЗ СЪМ ОТ ПАЗАРДЖИК И ГО ПОЗНАВАМ,ТОЙ ИМА И ДРУГИ ИЗНАСИЛВАНИЯ,НЕ САМО ТОВА,ИМА СТАЖ В ЗАТВОРА ДЪЛЪГ И ПО ДОМОВЕ,ТАКА 4Е *** НЕ ГО ЗАЩИТАВАЙТЕ,КАТО НЕ ГО ПОЗНАВАТЕ,,НЕГОВИЯ,ДНК МАТЕРИАЛА КАК Е ПОПАДНАЛ В ПОЛИЦИЯТА ПИТАМ АЗ?ТАКА ОТ САМО СЕБЕ СИ А??????
152
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
майка ми от 15 години е в един друг свят,тъй че остава да е твоята.Или си ти.Тъй че нещата които драскаш отново не се връзват.Като смехотворните ви и позорни опити да оправдаете един педофил и убиец.Дано като го освободят изнасили и убие твоите деца щом толкова го защитаваш!
151
1
 
0
 
! Отговори
до 151 преди 13 години
Сега както се изхвърли, може хората да помислят ,че ти си виновника.Ти си по сляп и от прилеп
150
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Спермата е генетичен материал,но не всеки генетичен материал е ***.Когато прочетеш един вагон книги и научни трудове по ДНК въпросите, тогава ела да ме поучаваш и лепиш етикети/
149
1
 
0
 
! Отговори
До 148 преди 13 години
Отговора - *** д**а на всички, значи и на него може да е.Тя е всеизвестна евтинийка. Трябва да наследиш занаята й.
148
0
 
1
 
! Отговори
До бг преди 13 години
Според мен не само си глупав, ами си и яко ***
147
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Отклоняваш въпроса ми.Аз те питам ти ли духа на педофила! Не те питам на теб кой е духал?Може ***,може баба ти,татко ти,дядо ти,стринка ти и така.Чети и ако си кьорав си има очни и цайси. баш изнасилени са и епткрита *** и генматериал.След изоретяването на ДНК анализа в Америка и Англия имаше осъдени за стари престъпления отпреди 20 и повече години.Дори на роман Полански не му се размина.А той не е убил никого.
146
0
 
2
 
! Отговори
до 145 преди 13 години
Толкова си ограничен, че нямам думи. Обясни разликата между *** и генетичен материал. Щом казваш ,че са намерили и двете.За жалост хората, които решават сътбите на околните са ***, като теб!
145
0
 
1
 
! Отговори
до 145 преди 13 години
Първо невежо вземи се поинтересувай малко, че не са били изнасилени ,а прегазени, че лекарят, който разкри това се самоуби публично на детстка площадка. А иначе по твоя въпрос.. *** ми д*ха.Други въпроси имаш ли?
144
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДНКто няма откъде да се вземе.Всеки човек има уникално и единствено в света ДНК.Няма други хора със същото ДНК.То е по-уникално и от пръстовите отпечатъци.Откъде дойдоха спермата и генматериала в убитите? Ти ли си чекиджията,който е взел мат`ряла от педофила Колев? Как го издои? Духа ли му? *** ли му прави? Отзад ли ти го вкара,а?
143
3
 
1
 
! Отговори
бг преди 13 години
Ами педофил си ами,какъв си? Търкулила се тенджерката,намерила си похлупака.Иначе що го оправдаваш? може и ти да си участвал в тая история. Сега искаш да го измъкнеш преди да пропее и се развони цялата работа. не ти е чист косъма на тебе,панимаеш? много странна и подозрителна е тая защита.Членовете на бандата опитват да измъкнат тартора си май.Аз не съм глупав.Глупавия си ти щото си вярваш,че можеш да ни правиш на *** и балъци.
142
1
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 13 години
Кой от тук помни къде е бил на 27 срещу 28-ми януари 2006 година?Никой? По тази логика всеки от вас може да е убиеца.ДНК-то.. най-лесната работа. Избираш някой и му лепваш вината.
141
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И си оправи неграмотните писания.НЕДОПоСТИМО. Невежи катили!
140
2
 
1
 
! Отговори
бг преди 13 години
Няма никакво значение сам ли го е извършил или са му помагали. Открити са детски трупове и генетичен материал в тях. Аре стига ми се обяснявай! Като влезе в пандиза доживот,той ще си спомни кой му е помагал. Тогава ченгетата ще фанат и ятаците му за яката и ааайдее и те доживот. Аре стига с това "героично" хайдушко минало в 21 век. Някви *** ми се правят на национални герои,неуловими и ненаказуеми. БОЙ ЗА ВАС,още бой и много бой. Вас педофилите живи трябва да одерем.
139
1
 
3
 
! Отговори
ммм преди 13 години
До: бгТоя па тоя - да ни били изловили и не знам си още какво от форумите. *** се скрии некъде. Как да не е съмнително това обвинение, като изнесоха едни факти, сега след толкова време - съвсем други. След 5 години да твърдиш категорично нещо, което преди водеше към съвсем други следи и хора. Колко имена се споменаха и после вече нищо не се каза за тях, а тоя го разнищиха за два дена и хоп - убиецът е категорично намерен. Всеки иска да се намери убиецът, но не вярваме че ще го направят наистита