Сумиста върнат в ареста, само вдигнал кръвно

Нямало опасност от инфаркт, установили лекарите
23 сеп 2010 16:37,
29
Сумиста върнат в ареста, само вдигнал кръвно
Снимка: БГНЕС

Петър Стоянов – Сумиста, е върнат в шуменския арест, след като беше подложен на обстоен медицински преглед в многопрофилната болница за активно лечение в Шумен, съобщиха от здравното заведение. 

Около 12 ч. днес Стоянов беше откаран по спешност в болницата с оплаквания от болки в сърдечната област.

Направените кардиограми и кръвни проби са установили, че Стоянов няма сърдечносъдово заболяване, не е застрашен от инфаркт и затова не се налага болнично лечение, съобщиха от болницата.

Задържаният е бил с високо кръвно налягане и са му предписани медикаменти за регулиране на състоянието.

След прегледа е направено лекарско предписание, че трябва да се проследява кръвното налягане на задържания и той трябва да пие редовно предписаните му лекарства.

Петър Стоянов – Сумиста, е задържан в шуменския арест за 72 часа.

Още по темата

Очаква се утре окръжният съд да гледа мярката за неотклонение на задържания. 

Срещу Стоянов са повдигнати три обвинения, съобщиха от прокуратурата. Той е обвинен като подбудител и съучастник в убийствата на Борислав Георгиев в София през 2008 г. и на Румен Рачев в Шумен през 2009 г.

Третото обвинение срещу Стоянов е за организиране и ръководене на престъпна група, създадена за извършване на умишлени убийства.  Групата беше задържана при полицейската акция "Килърите".

Според вътрешния министър Цветан Цветанов килърите са замесени в пет убийства и има оперативни данни за шесто убийство.  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Писна ми от статии с "има обвинения". Знаем че има, знаем и за оперативните данни. Вече обаче е интересно какви доказателства има, още повече че съдът започна не само да изнася лекции по право в решенията си, а и конкретни примери да дава - "оперативните данни НЕ СА доказателства". Време е "журналистите" да се научат да цитират и приложените доказателства по делото, за да няма после "те ги пускат"...
6
8
 
0
 
! Отговори
КОЛКО УДОБНО САМО преди 13 години
"Кюлев - поръчител на Килърите? "Хем поръчителя разкрит и не може да се защити.Хем е човек на Президента.Хем ще вземем на Кюлевица имотите.ЯКО!
5
2
 
10
 
! Отговори
Az преди 13 години
Абе в тази държава, всички са невинни, натопени и най-важното - много силно "алергични" (неизследван от досега, от науката, вид "алергия", която причинява множество и различни тежки болести) към ареста.
4
1
 
6
 
! Отговори
сара преди 13 години
бях се притеснила
3
6
 
27
 
! Отговори
Пич преди 13 години
Я гледай ти, трябваше да уволнят един, двама шефове на болници и гледай как лекарското съсловия набързо се дисциплинира. Значи с тоягата ставало. С добро не става, но с тояга става. Така трябва да се управлява българския народ, няма друг начин.
2
7
 
20
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Нещо не виждам червените платени драскачи. Да не са им орязали заплатите от Позитано и да стачкуват, че ми е скучно така без да има плюещи по всичко и по всеки ???
1
1
 
40
 
! Отговори
Доктор преди 13 години
Много ни болнави разбойницте бе ???