Юпитер още не е достигнал Слънцето на Борисов, Уран помогнал на "Величие"

Възможно е до края на месеца да има кабинет, твърди астролог
11 юни 2024 13:15, Инна Ангелова
83

След като политическите карти са раздадени, на преден план стои основният въпрос как ще се наредят планетите и в чия полза. Пред “България сутрин” астрологът Мира Кунева обясни че между 2024 до пролетта на 2025 година в политическата карта на България ще има трудни Уранови влияния. Те водят до непредсказуемост и несигурност.

"Поради това имаше много изненади, че била ниска избирателна активност; че "Величие" влезли в парламента, но това са типични за Уран проявления - една непредсказуемост. Ситуацията беше астрологически погледнато напълно логична", каза астрологът в предаването.

Според Кунева новият председател на “Величие” е земен тип, който е упорит и целеустремен. За него планетите са добре наредени.

“Аз погледнах Николай Марков и бях силно впечатлена, че той е с три планети в Телец и с Луна в Козирог. Той е силно земен тип, представител на земната стихия. По принцип, нашите политици са били Близнаци, въздушни зодии. Имали сме и огнени зодии. Толкова силно земен човек от много години в политиката не е имало. Земните хора са прагматични, имат си определени цели, те са концентрирани върху това, което искат да постигнат, не се разсейват, не са гъвкави, упорито си ходят по целта", допълни Кунева пред Bulgaria ON AIR.

За аурата на Бойко Борисов астрологът сподели, че вероятно е имал трудни моменти преди изборите. По думите ѝ е напълно възможно до края на месеца страната ни да има редовен кабинет.

“При Бойко Борисов това е илюстрация. В неговия хороскоп има добри влияния, но Юпитер още не е достигнал Слънцето му. При него до май на 2025 г. Юпитер ще бъде даващ му възможност да уреди свои желания и цели. В тази карта не всичко е много спокойно, най-вероятно преди самите избори е имал доста проблеми за решаване. Освен помощта от Юпитер, има да се справя и със Сатурн, което не е много лесна задача", коментира гостът.

Ситуацията в ЕС е сходна с тази в България, смята Кунева.

"Който и да направи правителство, от септември до декември ще се справя с доста сериозни проблеми. Ситуацията есента няма да е никак лесна. Горе-долу е същото в ЕС, както в България - има Уран в труден аспект с Марс в картата си. По същия начин до лятото на 2025 г. носи много предизвикателства, стрес и несигурност в ЕС. Предполагам, че ще го минат и през 2026 г. има доста добри влияния", посочи още астрологът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: НСкабинетпланети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
0
 
! Отговори
Jj преди 1 месец
Удари ли сме дъното.. хора, които се ръководят от астрологични глупости в интерпретацията на политическата обстановка и вземането на решение за бъдещи политици и управлението на държавата, нямат бъдеще.
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На кривата ракета, космоса й пречи..
75
0
 
0
 
! Отговори
читалище заря преди 1 месец
некой да обясни на водещия кво е новинарска емисия и що не може да се появява в ефир, барнат като честър от линкин парк
74
0
 
2
 
! Отговори
СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА преди 1 месец
ЩО НЕ Я ПОКАНИХТЕ ТАЯ *** ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ,БЕ МИSSИРКИ ?
73
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
МАТОЧНИ КРЪВОИЗЛИВИ И КЪРВЯЩИ МИОМИ за жените и мъжете по време на Кекс между Партиите в Народното Събрание. - Вземат се 100 г. копривено и 100 г. шипково и черупките на 5 яйца(добре измити и изпръхнали), смилат се в хомогенна смес кашичка. Приема се два пъти дневно сутрин, преди влизане и вечер след излизане от Народното Събрание, като към нея се прибавят 1 ч. лъж. мед и 1-2 с. лъж. прясно магарешко мляко.
72
1
 
6
 
! Отговори
О, ДА ! преди 1 месец
Огненият знак лъв на Нуридин Басри Исмаил - виден някогашен деятел на ДПС, многогодишен кмет на Хитрино, милионер в зелено, "предприемач по душа" със средно образование, владее душите на готовите да бъдат владени. Извадка от сканиран протокол с. Трем, общ, Хитрино ; ПП- ДБ - 134 гласа, ГЕРБ - 2, ДПС - 1. Районът е с предимно турскоезично население. Резултатите наоколо са подобни).
71
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ихуууй, кукукугууууу , гледам на капачки от бира,смилянски боб , употребявана тоалетна хартия , та значи септембри ще има нови избори,тъй да знаете !!
70
2
 
4
 
! Отговори
не може да бъде! преди 1 месец
Разбира се че и планетите влияят, но влиянието на едно посолство засега решава въпросите!А това че я няма Меркел също е от значение!
69
2
 
8
 
! Отговори
22 преди 1 месец
Как може такива глупости да се говорят по телевизията. Само Господ може да помогне. Планети не помагат. Един камък или газ на милиони километри от теб как може да ти помогне. Помага само личност.
68
0
 
4
 
! Отговори
x преди 1 месец
yyxy
67
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
БЕЗСЪНИЕ - Направете ароматна възглавница с пълнеж от сухи билки при възможност няколко комбинации. - Суха мащерка или хмел. - Бабина душица (мащерка). босилек и мента. - Хмел, орехова шума, бял равнец, лайка и здравец. Препоръчва се на всички депутати да си направят такива съзглавници и преди да седнат на столчетата да си я поставят. Ше спят непробудно, по време на дискусии... !
66
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ох боже, поредната кукавица ... имам приятел, който изражда бебета. Досега няколко пъти е въртял стрелките на часовника, за да удовлетвори подобни майки :))
65
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
АЛЕРГИЧНИ ОТОЦИ. По време на дълго стоене на столчета в Народното Събрание и слушане на дискусии за разлика между Османската и Комунистическата Империи и коя е била по-полезна за узаптяване на народа Български се получават АЛЕРГИЧНИ ОТОЦИ. Рецепта: Медицинска хума се препича леко, От нея на върха на ножа се слага в чаша с турско кафе. Пие се по време на дискусии от избори до следващи избори всеки ден в Народното Събрание!
64
0
 
6
 
! Отговори
точна наука преди 1 месец
Колкото евра си дал ,толква гласове ще получиш !
63
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На величие помогнаха кинтите на чекмеджан, другото не мога да коментирам
62
2
 
6
 
! Отговори
до 57 преди 1 месец
До Анонимен,такова е нивото на народа,много зле,не вярва налекари и учени,но вярва на врачки и астролози ,ходи по църкви-до това води невежеството
61
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
астролог-това е все едно някоя ромка ди ми гледа на длан.
60
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДИАРИЯ - Джинджифилът е известен със свойствата си по отношение потискане на гаденето и повръщането по време на дискусии в Народното Събрание! Неговите активни съставки могат да помогнат за намаляване на дискомфорта - седейки на столчета в Народното Събрание и предпазва подуването на шкeмбето и столчетата от унищожаване чрез гaзове, диaрии и от пpъднии. Добре помага при дискусии за забременяване на партиите и предпазва от безпoлови инфeкции!
59
1
 
12
 
! Отговори
Утре докарайте преди 1 месец
някоя с кристална топка, да фърли едни карти и да каже какво ще е, че тоя съспенс се не трае!
58
2
 
10
 
! Отговори
Фемин хелп преди 1 месец
Против уроки: Вземаш две маслини едната слагаш в устата другата в дупето и през 5 минути им сменяш местата