Кой крив, кой прав в тежкия сблъсък "НСО–Пасат"

Версиите за катастрофата с кортежа на Борисов
Обновена: 15 фев 2011 13:12 | 15 фев 2011 13:10,
310
Кой крив, кой прав в тежкия сблъсък "НСО–Пасат"
Удареното BMW на НСО. Снимка: БТА

Полиция на място изяснява причините за тежката катастрофа между лекия автомобил и пилотната кола от кортежа на премиера в района на Бучин проход.

Шофьорът на фолксвагена разказа пред репортери, че е видял кортежа 10-15 метра пред себе си.

Още по темата
"Как да ги видиш, какво да направиш, караше буквално срещу мен", каза той, представил се като Даниел.

"Той караше направо в моето платно. Дали половината или повече е бил в моето платно, не мога да ви кажа, защото ситуацията стана много бързо. При самото завъртане се ударих отзад и във втората кола, така мисля", каза мъжът.

Друга версия за катастрофата обаче извади директорът на Националната служба за охрана.

"Това, което знам, е че автомобил "Фолксваген Пасат" е изгубил управление, поднесъл се е на завой на мокро, хлъзгаво място и се е ударил в нашия водещ автомобил", каза Димитър Димитров пред "Фокус".

По думите му веднага след инцидента кортежът спрял и служителите на НСО попитали дали има пострадали, дошла и линейка.

След това премиерът Бойко Борисов и съпровождащите го коли потеглили, останало само BMW-то, участвало в ПТП-то.

Нанесени са материални щети и по двата автомобила. Продължава работата по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
1
 
6
 
! Отговори
АГЕНТИ НСО преди 13 години
Комисията по досиета оповести резултатите от проверката на НСО 29 септември 2010 | 16:44 | Агенция "Фокус"Начало / Специални службиСофия. Комисията по досиета оповести резултатите от проверката за принадлежност към структури на бившата Държавна сигурност на Националната служба за охрана. Решението е публикувано на интернет страницата на комисията с днешна дата. Сред имената, оповестени от комисията по досиета, е и това на сегашният директор на службата Димитър Димитров. През 1987 година Димитров е бил назначен за разузнавач в ДС, УБО. Сред останалите са Валери Чаушев, началник сектор в НСО, Георги Велинов, началник сектор в НСО, Драгомир Маринов, началник на сектор в НСО, Йордан Кръстев, Камен Маринов, Кирил Тодоров, Мариян Филипов, Огнян Добрев, Петър Антонов, Пламен Султанов, Светлин Михайлов - началници на сектори и отдели в службата.
245
2
 
17
 
! Отговори
lola bunny преди 13 години
Да, и колата от кортежа има ски-багажник!Някой може ли ми обясни кой политически ангажимент налага да се слага ски-багажник на кола на НСО?С презумпцията, че данъкоплатците купуват коли за МС, парламент и НСО аз просто отказвам да плащам хем за кола хем за ски-багажник!Или колата е "дарение" от някоя фирма на НСО? Има ли някой журналист все още с акъла си да проучи този въпрос?
244
1
 
12
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 13 години
Ей, ама са късметлии тия тъпири :))) Жалко, че насреща не е имало някой ТИР или бетоновоз, тогава нямаше да има голямо значение дали дебилчето от НСО се е изживявало като мутра или като безсмъртен :)))) А дано следващия път остсреща да е нещо възможно най-голямо :)
243
3
 
2
 
! Отговори
купих си книжка преди 13 години
Купих си книжката. Да не би на някой тук да му е безплатна книжката? Май съм се минал.
242
0
 
3
 
! Отговори
до 241 преди 13 години
Докато има *** като теб,управия няма да има!Научи се първо да говориш !В българския език не съществува думата "ае".***!!!
241
1
 
12
 
! Отговори
като мутрите преди 13 години
За т.н. НСО няма закон. Което означава, че те са незаконни и неприкосновенни като мутрите!
240
7
 
17
 
! Отговори
катастрофи и страдан преди 13 години
Пожарникарят носи само катастрофи и страдания на нацията.
239
2
 
17
 
! Отговори
gogo преди 13 години
Срещал съм кортеж и точно така се движи пилотната кола - гази по осовата линия и те принуждава да отбиеш. Наглеци!!!
238
2
 
17
 
! Отговори
Колт преди 13 години
Айде стига бе, тук много неграмотници се извъдили! Това, че НСО попадат в категорията със специален режим на движение по никакъв начин не ги освобождава от задължението да спазват ЗДП. Като гледам снимката на този завой е следвало да се движат с 30 км. в час!!! А тоя е карал поне три пъти по-бързо! От къв зор?
237
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Представям си какви връзкарчета по шуробаджанашка линия са много от "работещите" в НСО.Наглостта на генерала им е голяма, вместо да се извинят за предизвиканата от тях катастрофа, той лъже като ***.
236
6
 
1
 
! Отговори
До 237 Аномимния преди 13 години
Анонимен, ае да не си говорим за четене на закони. Така ще говориш на Бойко Борисов. Не на мен да съм четял законите. На мен не ми е работа да знам законите. Аз си плащам на други да ги знаят, и на втори да ги прилагат.
235
1
 
23
 
! Отговори
Merlyn преди 13 години
Чл. 92. (1) Водачът на моторно превозно средство със специален режим на движение може:2. да надвишава разрешената максимална скорост на движение дотолкова, доколкото няма да застраши нечий живот или имущество;(2) Разпоредбите на ал. 1 не освобождават водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение, както и водачите на съпровожданите от тях автомобили от задължението да управляват по безопасен начин.Явно служителите от НСО не са наясно със ЗДП, в частност с ал.2 на чл.92
234
4
 
1
 
! Отговори
мухала преди 13 години
до 236 никакъв полицай не е този, той е *** от 4 ти километър или някое *** на 15, смех в залата, ако някой въобще някога се наеме да чете простотиите по форумите във връзка с некакво мероприятие и после да търси тези които са писали това на 100 % няма да е полицията в българия тия не са толкова кухи ***, тука си пишат само заблудени фенове на тиквата дето си нямат друга работа
233
0
 
10
 
! Отговори
до КФН преди 13 години
за гражданска не знам, на снимката се вижда, че има, но винетен стикер няма?
232
3
 
16
 
! Отговори
До оперативен преди 13 години
Потресен съм от факта , че още има хора с такова мислене. От изказа ти става ясно ,че или принадлежиш или си принадлежал към личния състав на полицията. Ако все още си в редовете на полицията - жалко. Щото не за оперативен , за квартален не ставаш. Имай поне малко уважение към хората, от чиито данъци получаваш заплата или пенсия.
231
2
 
43
 
! Отговори
nasko преди 13 години
Борисов нали има и Вертолет?Докога тези от НСО, ще се Изживяват като МУТРИ, на пътя???Няма ли закон за Движение, в Швейцария, пред очите ми, на задължителна скорост 60км, неспазилата ограничението Правителствена кола, беше спряна от моторизиран патрул, Шофьора беше глобен, а полицая се извини с думите;- "Това е за Вашата сигурност Г-н Министре"Нашите Министри се пазят от Народа си с глутница от БАБАИТИ, облечени с власт и хранени от народа дето все им е Виновен, подхлъзнал се бил Пасата.....
230
10
 
8
 
! Отговори
ББ преди 13 години
Наистина тряба да има смъртен случай , за да се "запре" Бойко Борисов. И то някой чужденец. Така, хубаво да го натресе. Ако може и някой принц от Англия. Да го разнесат чак до UK наш хубавец Бойко Лойко.
229
0
 
3
 
! Отговори
до 226/ПРОтивен/ преди 13 години
Слез на земята и не се изхвърляй толкова!
228
4
 
0
 
! Отговори
мухала преди 13 години
това за правописа си прав приемам проблема е в калвиатурата на vista едвали ще разбереш, за другото постулатите на тиквата за матриала ги занем наизуст не е нужно да ги цитираш
227
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия от НСО и тези, които се возят в коли на НСО са за затвора всичките. Виждали ли сте ги с колко километра в час карат. Те за безсмъртни ли се мислят случаите с тях зачестяват, въпрос на време е да убият някой.