Ученичка открадна 13 GSM-а и 35 лева

Обрала учениците по време на час по физическо възпитание
Обновена: 11 май 2011 17:01 | 11 май 2011 17:01,
18
Ученичка открадна 13 GSM-а и 35 лева
Снимка: Архив Булфото

Непълнолетна, извършила кражба от класна стая в столично училище, била засечена от случайно минаваща по коридора учителка, съобщиха от полицията.

На 3 май, докато третокласници били в час по физическо, невръстната се вмъкнала в стаята им, преровила раниците им и си излязла оттам с 13 мобилни телефона и 35 лв.

Но за „зла участ” точно по това време по коридора минала учителка, която забелязала непознатото момиче и подала сигнал в полицията.

Така непълнолетната – регистрирана за множество кражби в София, била задържана и разпитана от инспектори на Детската педагогическа стая.

Материалите по случая са докладвани на прокуратурата за налагане на възпитателни мерки по Закона за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
2
 
! Отговори
crus преди 12 години
16 ...кво ти става??? твойте коментари са винаги некви злобни ???какво ....не можеш да приемеш че тука въпросната кифла е нашенче НЕбразилче ли ???много нервно го раздаваш за мома на 17 .....очевидно се смяташ за голяма работа щом не си мериш приказките дори и по форумите ....казах ти преди време ....продавачка в МОЛ-а...евентуално
15
1
 
1
 
! Отговори
uladislau преди 12 години
Еми много ясно, че е ***!Ако не беше щеше да цъфне със име+фамилия и снимка на физиономията...хаха е много ясно бате!
14
2
 
1
 
! Отговори
МОМИЧЕ НА 17 преди 12 години
ДО НОМЕР 6:ЕЙ,*** НЕОРИЕНТИРАН,Я НЕ МИ ЦИТИРАЙ ТАКИВА "АРАБСКОКОМУНИСТИЧЕСКИ"МЕТОДИ ДА НЕ ТЕ ЗАБОЛИ ТЕБ ***,НО НЕ ОТ ПРЪЧКА,А ОТ........НАЛИ СЕ СЕЩАШ?! ДО УЧЕНИК:А ТИ ЯВНО ПОСЛЪГВАШ-ТАКА МИ СЕ СТРУВА!АКО ВИ Е БИЛА СЪУЧЕНИЧКА ОТ 4-ТИ КЛАС ПРИ ТОВА БЪЛГАРКА НЯМАШЕ ДА Е РЕГИСТРИРАНА ЗА МНОЖЕСТВО КРАЖБИ,КАКТО ПИШЕ-ТА ТЯ Е САМО НА 11ГОДИНИ,ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ПРАВИ НА ЛУД!ЯВНО Е НЯКАКВО ***.
13
2
 
0
 
! Отговори
Червената помия преди 12 години
Децата, а вече и внуците на Демокрацията ни в действие!И това е само началото , народе!Да живее Костов, Надежда Михайлова и Соломон Паси!!!Тепърва ще берем плодовете, които тези национални предатели насадиха!Тъпотия, чалга на всякъде, на ръководни постове -некадърници, но от "Обръчите".Никаква мисъл за национална цел и стратегия...Перспективите на това момиче от тук нататък са две-или *** като порасне, или емиграция навън.Да не мислите че ще работи за 240 лева?Но не е тя виновна........
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредната *** - без морал, ценностна сиситема, без задръжки......... И жалко и срамно!!! тя не носи наказателна отговорност и ще я пуснат!!! до следващия път!!! Къде са родителите й, или и нея я е *** поредната ***????
11
0
 
7
 
! Отговори
Ученик преди 12 години
Аз съм едно от пострадалите деца. Момичето не беше ***, а беше "съученичка" от 4-ти клас в голямата сграда. Става въпрос за 55-СОУ в Дървеница в София.Беше ужасно неприятно, тя беше скрила телефоните навсякъде по себе си, а един изхвърли от стаята на едно момче, което стоеше под прозореца.
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тройната коалиция е виновна!
9
4
 
2
 
! Отговори
mangala преди 12 години
ima li zna4enie *** li e bilo ili bylgar4e
8
1
 
17
 
! Отговори
До 5 преди 12 години
Ако са й трябвали само пари за закуска, защо е взела 13 джиесема? Трампи ли ще прави - за 13 закуски през следващите дни? И ако зорът е бил само за една закуска, защо е събрала толкова пари, колкото е намерила - за да черпи катуна с няколко шишета ракия ли?
7
5
 
8
 
! Отговори
м преди 12 години
Еййййййййй,Станишев до къде ни докара
6
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бой с пръчка на голо на двора на училището пред всички ! После да посмее да краде пак....
5
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЗА ТОВА Е ВИНОВНА ТЪПАТА ДЕМОКРАЦИЯ КОЙ ЗНАЕ РОДИТЕЛИТЕ И ОТ КАКВО БЕДНО СЕМЕЙСТВО СА И СА НЯМАЛИ ПАРИ ДА ДАДАТ НА МОМИЧЕТО 1 ЛЕВ ПОНЕ ЗА ЗАКУСКА...................................................................................................................................
4
2
 
25
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
Интересно-дали детето е ***?И учителката като я видяла директно звъннала в полицията щото *** в училище е съмнително?А охрана там нямат ли-тва Егида,Гард и т.н. няма ли в даскалото?
3
2
 
24
 
! Отговори
crus преди 12 години
и кво ...ще си поговорят с нея инспекторите от детската педагогическа и ще я пуснат по живо по здраво ..... що си мисля че не е задължително да е бразилка?
2
3
 
16
 
! Отговори
VASILIS QNIS GERMAN преди 12 години
13....MURGAVELKA...DA BESCHE VZELA ...12...
1
1
 
24
 
! Отговори
StereoTip преди 12 години
тая е завършила вече едно висше, не и трябва основно =)