Баба заля крадец със сода каустик

Засегнато е дясното око на 41-годишния нападател
Обновена: 20 май 2011 09:28 | 20 май 2011 09:17,
172
Баба заля крадец със сода каустик
Снимка: Архив Булфото

Баба заля със сода каустик нападател, проникнал в къщата й в Сандански, съобщиха от полицията.

Снощи около 22 часа в полицейския участък в града е получен сигнал за скандал в дом в село Петрово.

След извършената проверка на място е установено, че 41-годишният Георги Николов Георгиев проникнал с взлом в дома на 77-годишната Звезда Цветанова.

За да се защити от нападателя, възрастната жена грабнала кана със сода каустик, която имала подръка, и я лиснала в лицето му.

Нападателят е получил изгаряния по лицето, засегнато е дясното му око. Той е настанен в очното отделение на благоевградската болница. Няма опасност за живота му, но най-вероятно ще загуби окото си.

Снощи на пострадалия е взета кръвна проба за алкохол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
1
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Веднага орден "Стара Планина"!
136
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да ви кажа, четох на друго място, че мъжът живее с дъщерята на бабата, та не е много сигурно, че е крадец.
135
0
 
1
 
! Отговори
до 135 от ххх преди 12 години
извинявам се за грешката
134
0
 
53
 
! Отговори
петрова преди 12 години
Браво на тази смела баба!
133
1
 
64
 
! Отговори
variola преди 12 години
Много мъжка постъпка от страна на тази възрастна жена, и това е вариант за справяне с непрестанните набези от страна на ромското и българско население, което се издържа работейки през ноща по чуждите къщи и лежейки през деня вкъщи.
132
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ботевият възглас е актуален и днес"българска майка юнашка"
131
0
 
55
 
! Отговори
до 130 преди 12 години
"ДА МУ СЕ РЕЖАТ РЪЦЕТЕ(Симеоновите закони). "Крумови закони са това!!
130
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само така бабо!
129
0
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Родителите ми са от въпросното село, още повече, че бабата живее в съседна на нашата вила и много добре я познавам. Тази жена цял живот нищо хубаво не е видяла - мъжът и умря преди 20 години, дъщеря и излезе пълен *** - пияница, имаше много свестен мъж в Петрич, но се разведоха, защото тая не спря да пие. Та този Георги е един от многото и "любовници", същият пияница. Не е никакъв ***, чист българин си е, в това село *** няма. Няма и полицай от 15 години.Оправдавам я напълно.
128
1
 
38
 
! Отговори
Старши съветник преди 12 години
Всички баби да подготвят каните,че сега идат инкасаторите да отчитат топломери,водомери ,електромери...
127
4
 
24
 
! Отговори
странник преди 12 години
за съжаление бабата няма да я наградят, а ако този крадец изгуби окото си ще бъде съдена най-малко за средна телесна или дори тежка телесна повреда...
126
3
 
23
 
! Отговори
ххх преди 12 години
Само така МОЖЕ БИ ще се спре да се краде иначе няма спасение. Няма значение кои краде българин(че има и българи) или РОМ(те са в повечето случай) или ЯК бой ако е здрав човека или да се вземе някакъв закон например ДА МУ СЕ РЕЖАТ РЪЦЕТЕ(Симеоновите закони).
125
0
 
57
 
! Отговори
браво преди 12 години
Тази баба да се награди и всички баби да вземат пример.В България в селата са останали само старци,живеят мизерно,а има и такива като този нехранимайко да напада такива хорица които едва дишат.Трябва по строги мерки да се вземат за тези разбойници.
124
0
 
48
 
! Отговори
силистра преди 12 години
в едно силистренско село преди няколко години един крадец прескочил оградата на къщата и решил да ограби възрастните хора като влезе през прозореца.Пъхнал пръстите си да повдигне прозорчето на къщата,но бабата го усетила а в къщата си държала малка брадвичка и с нея с един замах му отсякла пръстите.Крадеца хукнал да бяга на на следващия ден го хванали в болницата в гр. Дулово.Това което го разказах е истина.
123
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на жената,но според закона,регламентиращ "неизбежна самоотбрана" приет от безмозъчните ни депутати, при самозащита следва да използуваш методи и средства адекватни на тези с които е извършено нападението срещу теб.И сега адвоката на тоя *** сплескан ще пита :А къде е неговата кана със сода каустик?Ми той е бил от "Тимуровската селска команда" и е влязъл при бабата да и нацепи.....дървата.А кой *** искаше съда да съди и осъжда бандитите,като те са приели текстове,които ги защитават?
122
14
 
3
 
! Отговори
125 преди 12 години
ХАХАХАХА ЗНАЧИ ИМАШ ГОЛЯМ СКОТ ЗА МЪЖ ,МОИТЕ КРАКА НИКОГА НЕ МИРИШАТ И НЕ ЗНАМ КАКВО Е ТОВА ДА ТИ МИРИШАТ КРАКАТА....БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО.
121
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вие като прочетете "кана" и си мислите като за вода или напитка. Може да е стара кана дето си разтваря сода ,за да прави домашен ***. Аз си купувам редовно такъв. никакви ароматизирани *** не са в състояние да изперат чорапите на мъжа ми. :D
120
1
 
31
 
! Отговори
Браво! преди 12 години
Браво на бабата! Това заслужават всички, проникнали без покана в чужда собственост, за да крадат и убиват! Явно това е изхода - всеки се спасява поединично. Колко възрастни хора загинаха по къщите си , нападнати от ***? Единствения изход и спасение е - въоръжаване и самоотбрана със всички възможни средства!
119
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Със сода каустик хората на село си правят домашен ***. Най-вероятно бабата затова я имала подръка. Добре, че е имала.
118
2
 
34
 
! Отговори
йги преди 12 години
ОЗАПТЕТЕ ПОДИВЕЛИТЕ *** БЕ....СТИГА СТЕ СЕ КРИЛИ ЗА ДУМИЧКАТА РАСИЗЪМ...