Години се укривал, но сега белезници за "Благословения"

Тихомир Тилев бил задържан през '04 с дрога, а от '09 е с присъда
Обновена: 15 юли 2011 15:12 | 15 юли 2011 09:13,
52
Години се укривал, но сега белезници за "Благословения"
Снимка: архив Булфото

"В Димитровград реализирахме спецоперация „Благословеният” по задържането на издирвания Тихомир Тилев", обяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

"На 1 юли 2004 г. на ГКПП Връшка Чука, на границата между България и Сърбия, Тихомир Тилев е бил задържан с 26,5 кг хероин. Първоначално е бил с мярка "задържане под стража". Впоследствие Софийският апелативен съд е заменил мярката с домашен арест през 2005 г.

През 2009 г. Тихомир Тилев е бил осъден от Хасковския съд на 10 години затвор и глоба от 100 000 лева. Присъдата му е потвърдена от Пловдивския апелативен съд през ноември 2009 г. В края на годината Тилев се укрива", уточни министър Цветанов пред "Фокус".

Рано тази сутрин Тихомир Тилев е бил задържан от спецчасти в село Добрич, община Димитровград.

"Нарекохме операцията "Благословеният", защото трудно може да се обясни мярката "домашен арест" при задържане с 26,5 кг хероин", допълни МВР шефът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
2
 
! Отговори
оня преди 12 години
никаква легализация, по строги присъди трябват за всички да важат, наркоманчета
46
0
 
1
 
! Отговори
БГ ТЕМИДА преди 12 години
26 кг херо - домашен арест ! 1 фас с бурен - от 5-15 ! Е ТВА Е ! Дайте пример на американските си партньори, на англичанСКИТЕ си партньори, на чешките си партньори, на швейцарските си партньори, а ако искате да ви научат най-тъпите и неграмотните - тогава дайте акъл на ХОЛАНДСКИТЕ си парньори ! Какви сте разбирачи и колко сте играчи !
45
1
 
2
 
! Отговори
Ипон преди 12 години
Аз предлагам направо да се премахне Съда и да има само околийски като навремето, които да колят и бесят всеки по тяхно усмотрение. Ми да, нали Съда за всичко е виновен, за какво да се събират доказателства, разследване, а-у,направо, който изглежда подходящ-бам у районното, бой и аре в тъмницата. Тогава дребните душици, множащи се прогресивно в България най-накрая ще са доволни...поне закратко.
44
2
 
5
 
! Отговори
laykata преди 12 години
Легализация на марихуаната(канабиса).
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами сега,защо оставихте партията майка без такъв ценен човек?!
42
0
 
27
 
! Отговори
Безпартиен преди 12 години
Сега ще се разболее от бъбреци , сърце , *** и други редки болести и ще го пуснат да се лекува !!!
41
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малеиии Цецо,големо издирване сте му хвърлили-направо се е изгърбило цялото МВР ,начело с теб.Сега обаче трябва да излезе някой съдия и да те пита -след като през 2009 год този юначага има потвърдена присъда защо близо две години го "издирвате" за да влезе да си излежи присъдата.Или трябва в твой стил да ти кажат-защо да ги осъждаме ,като Цветанов ги изпуска .Само между другото ,този осъдения въобще не се е укривал никъде през това време-разхождаше се из Хасково и Димитровград най-спокойно
40
3
 
27
 
! Отговори
с. преди 12 години
Хванат с 26 кила хероин и пуснат под домашен арест!Дали не са корумпирани съдии и подобни!Ако сме държава е редно пусналият го съдия да бъде проверен до 9-то коляно и ако се открият имоти,пари или имущество,което не може да бъде обяснено моментално да бъде отнето,а съдията моментално да отнесе поне 15 години!Поне!26 кила хероин са сигурно 100 000 дози!Тая отрова може да съсипе живота на много хорица!
39
3
 
5
 
! Отговори
не разбиращ преди 12 години
абе 40 ти правиш коментар,или си чешеш езика .Ако от толкова елементарно написана статия не си разбрал нищо тогава мястото ти не е в форумите.що не си зададеш първия и най-важен въпрос кой е бил тогава на власт и кой е трябвало да го прибере.
38
7
 
8
 
! Отговори
Да,но преди 12 години
ако някой разбра от написаното за какво плюе Цецо, да ми обясни, че аз не разбрах. ето: "2009 г. Т.Т. осъден от Хасковския съд на 10 години затвор и глоба от 100 000 лева. Присъдата му е потвърдена от Пловдивския апелативен съд през ноември 2009 г. В края на годината Тилев се укрива", уточни министър Цветанов - ЗА КАКВО ПЛАЧЕ ЦЕЦО - НЯКО ДРУГ ЛИ ДА НАМЕРИ Т.Н., ОСВЕН МВР
37
3
 
11
 
! Отговори
Ники преди 12 години
ГИЛОТИНА за тоя !!!
36
5
 
18
 
! Отговори
Do 35 i 37 преди 12 години
Както не е добре сляпо да се хвали някой и подкрепя, така не е добре и сляпо да се мрази и оплюва.МВР е работило и преди-да, но ЛОШО. Почти не работеше с малки изключения, когато Европол или ФБР се обадят. Тлгава нямаше начин.Сега мога да кажа, че работи добре или не чак толкова, но се работи и това се вижда.Ако за вас силна полиция означава полицейщина значи сте много далече от истината. Чак да им завидиш на полицейските държави САЩ, Англия, Германия.
35
3
 
1
 
! Отговори
дс преди 12 години
И не, не отричам всичко, но един гражданин, ако почне да хвали и подкрепя едно управление, не намира неговите недостатъци, още повече когато е пълно с такива, то значи, че няма смисъл от гражданско общество и неговите механизми, най-общо и банално казано.
34
0
 
1
 
! Отговори
Пастира преди 12 години
Ам я го питайте ква беше таз гадория ,кой им я снесе и защо наляха човека
33
2
 
1
 
! Отговори
oi преди 12 години
Я, верно, я ме образовай за функциите на всички власти. От споменаването на главния секретар ли се сети да вмъкнеш това за функциите? Ти знаеш ли в момента кой ни е?:) Колко пъти си го чул? Знам за отговорноста и правомощията на МВР, която извършва работата си. Затова не трябват специални предизборни хвалебствия, разбираш ли? Лошо или добре, тя е функционирала и преди това управление, говоря за елементарна логика!Все едно всеки ден да искам специални благодарности от шефа, че си върша работата..
32
5
 
17
 
! Отговори
до комуноидите преди 12 години
Днес се очертава много горещо време.Според комуноидите,за това са виновни Цветанов и полицията.
31
0
 
13
 
! Отговори
До 31 преди 12 години
Първо почетете малко и се образовайте какви са функциите на всички власти в БГ.Кой, какви павомощия има и какви отговорности и тогава давайте акъли по форумите.А това да си анализирам определена ситуация или събития, нямам нужда някой от този форум да ми помага.И не съм ГЕРБер.А такива като теб мразят и отричат всичко, защото така е модерно.Целуни му ти ръка на твоя колега, а може и нещо друго.Явно се харесвате! :)
30
1
 
6
 
! Отговори
До 30 преди 12 години
Да бе!То вие конспираторите нямате почивен ден! :)Интересно ако разкрият убийството какво ще измрънкотиш пак, точно ти!
29
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Да, добре че си ти, за да ни светнеш. Само ти "мислиш".Айде, аман от "умници"."Човекът ви помага да осъществитте някои функции като приемане и анализиране на информацията, ти го плюваш! Е, бива ли така бе, ***?Вместо да се поклониш и ръка да целунеш, че безплатно истината ти показва, очите да ти отвори!Нагли и неблагодарни сте вие, гейберсткото племе!
28
14
 
1
 
! Отговори
за 27 преди 12 години
МВР се опита да мълчи за убийството, сигурно за да пази реитинга на Цветанов. Типично милиционерска логика.