Екшън в Ботевград – въоръжен грабеж и стрелба по полицаи

Няма пострадали, задържан е един от участниците
Обновена: 27 авг 2011 19:11 | 27 авг 2011 12:20,
142
Екшън в Ботевград – въоръжен грабеж и стрелба по полицаи
Снимка: Булфото

Истински екшън се разигра в Ботевград тази сутрин. Извършен е обир на бижутерско ателие в центъра на града, а маскираните крадци стреляха по полицаите, опитали да ги заловят.

Инцидентът, при който няма пострадали, е станал към 9,30 часа, съобщиха от МВР.

Сигналът за обира в златарския магазин на пл. "България" в центъра на Ботевград е получен на тел. 112. Според съобщението въоръжени и маскирани нахлули в обекта, който вече бил отворен за клиенти, като при нападението част от стоката се посипала по пода,а друга грабители отнели и опитали да се оттеглят с кола.

На мястото пристигнал автопатрул от районното управление и един от извършителите стрелял по полицейския опел. Последвала престрелка и преследване, но автомобилът на бандитите бил блокиран в задънена улица.

Полицаите са задържали единия от двамата нападатели – Д. И. (35 г.) от София, известен на органите на реда с поредица криминалния прояви, осъждан за грабеж.

Съучастникът му успял да се измъкне и скочил в спрял наблизо автомобил "Фиат Пунто", в който пътувало семейство с дете и заставил шофьора да кара в посока към с. Врачеш.

Малко по-късно шофьорът на фиата е освободен, скоро и колата е изоставена, а грабителят побягнал към близката гора.

При огледа на изоставения автомобил полицаите открили част от ограбената стока. Районът е заграден от полицейски сили.

Вторият участник във въоръжения грабеж се издирва, включително и с помощта на полицейски кучета, отбелязват от МВР.

*Информацията е актуализирана към 18,00 часа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
2
 
17
 
! Отговори
МЕН преди 12 години
Тези обири и грабежи ще стават все повече и повече докато 7 000 000 българи не станат престъпници а останалите ще са гербери и техните кьорьви подръжници, слепци които като в комунизма вдигат лозунги ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ , ДА ЖИВЕЕ БОКО правете *** още на уорлик правете магистралки но не се учудвайте че УЧИТЕЛКИ ВЗЕХА ДО ОБИРАТ БАНКИ.
89
5
 
23
 
! Отговори
гражданин преди 12 години
Ще има ли ден в който не е извършено някакво углавно пристъпление в БГ?Това ли е днес България.Ми тогава да се махат тия *** гербавите.Кво ми се бие в гърдите тоя Цветанов?Ами Борисов?Смешници *** се пред цял свят.Да си ходят.Да идват хора дето ще вкаврват държавата в ред.
88
4
 
4
 
! Отговори
STALIN преди 12 години
ТОВА Е УЧЕНИЕ НА БАРЕТИТЕ.
87
10
 
10
 
! Отговори
Цеко Циганина преди 12 години
полицай и таксиджии *** по улиците
86
1
 
43
 
! Отговори
Цигани преди 12 години
Десетки маскирани и с бронежилетки полицаи от спецчастите се включват в издирването на част от извършителите на обира. Пред полицейското управление в града са паркирани пет високопроходими автомобила на жандармериятаТ.е. ще претърсят *** коптори около Ботевград, а те никак не са малко. Не знам защо спестявате информацията, че заловения шофьор и останалите според очевидци е '*** с вид на арабин' - т.е. жив миризлив *** от Врачанско/Ботевградско..
85
5
 
11
 
! Отговори
varg преди 12 години
Тия са били от сектата на Боко.
84
13
 
7
 
! Отговори
ВАЙС преди 12 години
Да, "социалистчета" изпърдяни, където пишете мерзостите си по форумите, така е, държавата се събужда и започва да лови бандитите, тоест вашите хора, дето ви пълнят джобовете и касичките.. Защото когато управляваше мафията под ръководството на онзи шизофреник - царя и на онова очилато *** -Станишев, държавата всъщност беше мафията и животът в България беше ад. За нормалните хора, де! Но сега за вас - *** ЧЕРВЕНИ, започват нелеки дни. Дни на глад и мизерия, дни на възмездие и арести.
83
5
 
2
 
! Отговори
hagen преди 12 години
До 93 Т а ти драги излиза по твоите думи че си на свобода единствено защото следователите не си гледат работата.А с теб на свобода са и още 7 милиона българи.Според твоята логика или по логиката на подполковника от СССР.Личи си милиционерската подготовка.
82
1
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Дано само не ги пуснат, тук в Ботевград е така мъчат се да ги хванат и ги пискат няма оправия............ Онзи ден имаше акция на сутениори нямахме медиина месна информация и после разбрахме , че половината са пуснати........... а в града е пълно със сутениори и *** и това се знае дори и от малките деца........... но те са недосегаеми със пари и самочусрвие, карат хубави коли имат по няколко жилища ,обзаведени по последна мода....... и съответно пари да затворят очите на .който трябва..
81
1
 
1
 
! Отговори
... преди 12 години
А някой ще коментира ли случилото се или само *** ще пишат тук...?(Има два-три коментара и на тези хора се извинявам)
80
6
 
8
 
! Отговори
Първи преди 12 години
Първи съм. Сега герберите могат да почнат плюят!
79
8
 
10
 
! Отговори
bg преди 12 години
всички анонимни комунисти в Сибир!
78
0
 
24
 
! Отговори
Гладория преди 12 години
Както би казал Уорлик----доста спокойно е по улиците...
77
3
 
18
 
! Отговори
няма значение преди 12 години
все повече взеха да стават американските екшъни из българските градове... тъжна и жалка държава
76
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 91Не е умен.Умния има самоличност.Той е ...тиква.Онанираща словестно под чуждо име,защото някой му е казал ,че в интернет "има" анонимност.
75
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 82Келешче,ей такива като теб навремето ги биехме до синьо.Да им дойде акъла в главата,ама явно баща ти малко сме го били.
74
7
 
8
 
! Отговори
до 96 преди 12 години
Никого не са хванали, това са поредните изцепки на Цвъкьо за туширане на обещественото мнение.Не е тайна за никого, че столът му отдавна се клати.
73
5
 
21
 
! Отговори
Иво преди 12 години
Добре дошли в страната на некадърните мутрмилицонери.Всеки ден - убийства, самоубийства, грабежи, *** тероризират българи.А управляващите ги пазят - така е, избори идват, ще трябват *** гласове.Не останаха балъци вече, които да гласуват за ГРОБ.
72
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щом са хванали шофьора,и другите са вътре
71
7
 
1
 
! Отговори
бай Ганьо преди 12 години
Не ми се сърдете, че пиша раздвоено. Просто ме гони шизофренията.