Не Стойчо - Марио убил Мирослава?

Вътрешният министър разкри още подробности за зверското убийство
14 яну 2012 12:00,
280
Не Стойчо - Марио убил Мирослава?
Снимка: Facebook

По време на разпитите, самоубилият се преди два дни Стойчо Стоев – Чочо е твърдял, че убиецът на 17-годишната Мирослава от Перник е другият задържан Марио.

"Стойчо съдействаше през цялото време на разследването, той посочи къде е трупът на Мирослава", обяви днес вътрешният министър Цветан Цветанов пред TV7.

Още по темата
По думите на МВР шефа много тежък и продължителен труд е струвало да се открият убийците на момичето.

"Колегите работиха денонощно. Кореспонденция, SIM-карти, анализи, работата на психолозите, които са направили профил, така стигнахме до тези лица. Минахме през много други хора от обкръжението на момичето", поясни Цветанов.

Според БНР веднага след ареста си другият задържан Марио Любенов-Заека се е представял за невменяем и дори в момента се намирал в клиниката на 4-и километър.

Състоянието му обаче може да се окаже обикновена симулация, за да се спаси от наказателна отговорност, след като вече е уличен за извършител на бруталното убийство.

Показания срещу него вече е дала и сестрата на Мирослава – Елеонора.

Вътрешният министър не потвърди информациите, че разследващите са имали намерение да направят Стойчо Стоев – Чочо защитен свидетел и да обвинят за бруталното убийството съучастника му Марио.

Цветан Цветанов изказа съболезнования на близките на убитата Мирослава, както и на и приятелите й в Перник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
0
 
20
 
! Отговори
до 181 от дюдю преди 12 години
Не сте ме разбрали.Раничко е да се дават интервюта,кръстосани разпити от журналистите,защото съм сигурен,че има още много детайли за изясняване за да се стигне до обективната истина и виновните да си получат заслуженото.Упрека ми е към полицията да не дават интервюта неподготвени,преди да са събрани всички доказателства срещу кретена убил момичето.
141
1
 
15
 
! Отговори
nqkoi si преди 12 години
пак няма да се разбере кой-какво,единия се самоуби,другия ще се окаже психично болен и за съжаление случая ще бъде потулен-ОТНОВО.Жалко за детето.Жалко и за РОДИНАТА НИ МИЛА!
140
0
 
15
 
! Отговори
до инспектор дюдю преди 12 години
Чешем си езиците, защото оставаме с впечатление, че не се търси истината, а това как тази истина да се запази в тайна. Опасяваме се, че ще се повтори случаят с сестрите Белнейски.
139
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а този задържаният да не се окаже онази личност, която се подвизава тук с никнейм Марио-36?
138
3
 
17
 
! Отговори
до инспектор дюдю преди 12 години
Ами не сме овце искаме да знаем защо си отиде едно невинно дете и дали имаме държава или не?
137
2
 
6
 
! Отговори
do vinetu преди 12 години
a koi go e nameril be,glupak,neshtasten?sega da ne kajesh,4e ku4eto e vodilo sledstvieto?
136
2
 
17
 
! Отговори
инспектор дюдю преди 12 години
А бе кауни,защо си чешете езиците за неща,които не разбирате.Делото не е приключило.Грешка е,че полицаите се надпреварват да дават интервюта и в някои моменти са на ръба да изпуснат детайл от следствена тайна,която може да е решаваща за събиране на допълнителни доказателства.Интервю по телевизията и останалите средства за информация не трябва да се дават ,а само изявление на оторизиран служител на МВР.
135
6
 
13
 
! Отговори
ВИНЕТУ преди 12 години
сега остава да кажат ,ЧЕ НЕ КУЧЕТО ,А МЕВЕРЕТО Е НАМЕРИЛО МИРОСЛАВА И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО ,КАКТО ИМ СЕ ИСКА НА ***
134
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно не са били само двама- Стойчо не е знаел, че другите са планирали да я убият. Взели са го само, защото се е познавал с детето и то му е имало доверие. Затова и този Стойчо им е съдействал. Сега искат да натопят сестрата и самоубилия се, прикриват някого....Пък и психолога каза: "Хората около Стойчо" Аре стига с тези мутренски игри на БСП. Дарина защо избяга в Америка?
133
2
 
24
 
! Отговори
Побързайте! преди 12 години
Приготвили ли сте пищов и за самоубийството на Марио? Този може да скочи от административната сграда на психодиспансера - тя е на няколко етажи - и да се размаже. Побързайте със самоубийството, да не вземат да излезе и трети и четвърти съучастник! Пък недай си Боже някой от тях да е с пагони...
132
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лятото едно детет го убиха, сега това. Децата ни затова бягат. Каквито управниците, такива и болшинството от хората- разлика голяма няма. И управляващи и управлявани се кланят на пари, силикон и мутри ..няма повече да коментирам хора с подобни ценности.
131
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До Жоро-бг Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Иван Костов, ЕС, еврото, САЩ, демокрацията, ЦРУ, Мосад, Израел, империализма, банките, МВФ, долара, световната банка и Симеон Дянков са виновни за убийството !!!!Не се коси, моме ***! Скоро ще дочакат поздрави от другаря Ким Чен ***....
130
23
 
13
 
! Отговори
Ники преди 12 години
Не виждам защо трябва да обвиняваме някой като пернишкия манталитет е такъв- да отвличат заради злоба и завист! И после полицията им била виновна, Борисов им бил виновен и прочие!
129
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Криминалният психолог от МВР Тодор Тодоров е преговарял с похитителите на убитата Мирослава - Стойчо Стоев и Марио... Разбирахме се много добре, но те бяха аматьори. Ние професионалисти, знайш... Ние сме най-разочаровани и неудовлетворени от развръзката на случая...Нищо не изкярихме, освен две-три пържолки...
128
13
 
2
 
! Отговори
Жоро-бг преди 12 години
Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Иван Костов, ЕС, еврото, САЩ, демокрацията, ЦРУ, Мосад, Израел, империализма, банките, МВФ, долара, световната банка и Симеон Дянков са виновни за убийството !!!!
127
5
 
24
 
! Отговори
отвратен преди 12 години
всеки средноинтелегентен човек гледал интервюто с така наречения психолог на МВР може да долови, че самият той си противоречеше непрекъснато. накрая дори се изпусна да каже че са обещали на Чочо да е защитен свидетел ?! защитен от кого ? от Марио ? дали няма още замесени ? ужасен съм какви хора работят с полицията, мисля че сме обречени...
126
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Психологът от МВР Тодор Тодоров: Убиецът на Мирослава е садист...Завчера криминалистите отвели Чочо в жилището му на улица "Тунджа 13 в Перник за повторен обиск. Мъжът помолил да му бъде позволено да отиде до тоалетната и така успял да достигне до предварително укрит пистолет, след което се самопрострелял смъртоносно."Ние сме най-разочаровани и неудовлетворени от развръзката на случая...Не открихме и следа от парите!!! тюхкаше се психологът...
125
7
 
2
 
! Отговори
ДО152 преди 12 години
Нещо гнило има там,което не е на добро,гледах ги по Тв,детето им мъртво ,а те сипят хули по полицията.,ДА не дава БОГ на никой такова нещо.
124
1
 
17
 
! Отговори
до 162 от 156 преди 12 години
Точно така. И аз това питам. Нека ЦЦ да даде обяснение защо първоначално казаха, че Стойчо се е самоубил със служебното оръжие на един от охраняващите го полицаи.Изясни ли се това - изяснява се целият случай. НО НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ !
123
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Колегите работиха денонощно. Ядене, пиене, кафета...Командировки, нали знаиш...Кореспонденция, SIM-карти, анализи, работата на психолозите, които са направили профил, (психологът, явно с тежки психични отклонения - от МВР Тодор Тодоров: Убиецът на Мирослава е садист, но доста комбинативен психопат и ние му се предоверихме!!!) така стигнахме до тези лица. Майката алкохоличка, момичето *** в Германия, пие коктейли в баровете... Минахме през много други хора от обкръжението на момичето", поясни Цветанов. Пръжолите ги взехме обратно от кучето и ги дадохме на Стойчо Чочо, виден охранител на виден бизнесмен Федята, съдружник на братя Галеви, вси хора от елита... и т.н.