Не Стойчо - Марио убил Мирослава?

Вътрешният министър разкри още подробности за зверското убийство
14 яну 2012 12:00,
280
Не Стойчо - Марио убил Мирослава?
Снимка: Facebook

По време на разпитите, самоубилият се преди два дни Стойчо Стоев – Чочо е твърдял, че убиецът на 17-годишната Мирослава от Перник е другият задържан Марио.

"Стойчо съдействаше през цялото време на разследването, той посочи къде е трупът на Мирослава", обяви днес вътрешният министър Цветан Цветанов пред TV7.

Още по темата
По думите на МВР шефа много тежък и продължителен труд е струвало да се открият убийците на момичето.

"Колегите работиха денонощно. Кореспонденция, SIM-карти, анализи, работата на психолозите, които са направили профил, така стигнахме до тези лица. Минахме през много други хора от обкръжението на момичето", поясни Цветанов.

Според БНР веднага след ареста си другият задържан Марио Любенов-Заека се е представял за невменяем и дори в момента се намирал в клиниката на 4-и километър.

Състоянието му обаче може да се окаже обикновена симулация, за да се спаси от наказателна отговорност, след като вече е уличен за извършител на бруталното убийство.

Показания срещу него вече е дала и сестрата на Мирослава – Елеонора.

Вътрешният министър не потвърди информациите, че разследващите са имали намерение да направят Стойчо Стоев – Чочо защитен свидетел и да обвинят за бруталното убийството съучастника му Марио.

Цветан Цветанов изказа съболезнования на близките на убитата Мирослава, както и на и приятелите й в Перник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
1
 
! Отговори
до 159 преди 12 години
Престани да дрънкаш. Явно само за това те бива. Има и един тип хора: критикаря - обвинител. Също са с проблеми.
121
1
 
4
 
! Отговори
до 154 преди 12 години
Aми да си направим изводите за хората, които допускаме до себе си-пък после да обвиняваме държавата. Не че държавата е цвете, но нали ние избираме кой да ни управлява. Каквито ние , такиваи управниците.
120
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ИЗВРАЩЕНИЕТО НАД ЕДИН ОФФФФФФЧИ НАРОД ПРОДЪЛЖАВА
119
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Психологът от МВР Тодор Тодоров: Убиецът на Мирослава е садист (Днес, 14 Януари 2012) Убиецът на Мирослава и организатор на отвличането й - Стойчо Стоев-Чочо, бе доста комбинативен психопат и ние му се предоверихме...Психолог или психопат преценете сами!!!
118
0
 
1
 
! Отговори
до 151 преди 12 години
ти се погледни
117
1
 
15
 
! Отговори
89boy преди 12 години
Дано и него удушат с тел
116
0
 
12
 
! Отговори
адвокат преди 12 години
Цецко пак забрави, че е вътрешен министър, а не разказвач на приказки. В момента с тези си интервюта той грубо гази закона и изнася следствена тайна. За това се носи и наказателна отговорност, но човек завършил ВИФ със специалността бягане и мятане на гюлле явно му е трудно да проумее очевидни неща. Освен че грубо нарушава закона по този начин той прави невъзможно и разплитането на престъплението. Очевидно че показанията на "самоубилия се" няма как да важат в съда и съучастникът ще се измъкне
115
1
 
1
 
! Отговори
до 145 преди 12 години
Каквито роднините от мъжка страна, такива са роднините и от женска. Свестни и лоши има и от двете страни.Аз случих на кофти свекърва, но тя има също и дъщеря и е кофти тъща. Не миряса докато не изгони зетя, много свястно момче, от жилище, което той е купил, ремонтирал и обзавел. Не беше достоен за дъщеря й, която нито е хубава, нито образована, дори я мързи да работи.
114
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кучето е върнало пържолите на Боко *** и Цецо Крадецо
113
8
 
6
 
! Отговори
ehi преди 12 години
Имах възможност да проследя "изявите" на Елеонора по телевизията. Това момиче и до ден днешен за мен си остава мистерия (няма да употребя по-тежки думи, но мисля, че всички се досещате какво имам предвид).Първо обвиняваше треньора на момичето, сипеше хули против полицията, че не и казвали накъде върви разследването (защо и беше толкова необходимо да знае към онзи момент, след като има следствена тайна и разкриването би попречило да се разбере истинтата?) Предстои доста по-интересно развитие...
112
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както каза психолога на МВР: "Ние, не забелязаме, че около нас има хора с тежки морални, етични и психични проблеми"...Амче погледни се в огледалото, бе ***!
111
0
 
26
 
! Отговори
българин преди 12 години
българия последните дни достигна това което никога не бе достигано, самият връх на простащината в лицето на всички които видяхме като властимащи, и честит ви банго васил запазете телешките пържоли за следващите избори.............
110
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
вчера - стойчо, днес - марио- утре - ?
109
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всичко е лъжа. Няма да узнаем истината.
108
0
 
5
 
! Отговори
до 144 преди 12 години
Хайде стига й ти! Никой не е роден за да чака такъв край!
107
2
 
4
 
! Отговори
до 126 преди 12 години
Ами ако този близък ти е толкова скъп, няма ли да се жертваш за него заради блъзък на него човек. Аз бих го сторил. A иначе е ясно, че хора всякакви. Роднините на приятели й са били от този тип. Повечето роднини от мъжка страна са такива. За това и свекитата не са толкова долюбвани. Абе хора..те правят живота...лек или тежък на себе си и на другите. И аз не съм забелязал близките на мъжът на сестра ми да ги боли за нея. Та хора всякакви.
106
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво младо и хубаво дете,а какви тъжни Очи,сякаш е очаквало жестокия си край.
105
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както каза психолога на МВР: "Ние, не забелязаме, че около нас има хора с тежки морални, етични и психични проблеми" И е прав, тези хора не разсъждават като нас кой от нас с повече, кой с по-малко духовен багаж и нравствен багаж. Смът за убийците на деца, а за педофилите-ксатрация! Иначе оправия няма! То магаре духовни ценности не разбира. Поне това да ги спре!
104
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След като Стойчо е казал къде е трупът, защо дадоха пържолите на кучето? Този случай е пълен с несъответствия, противоречия и лъжи.
103
4
 
26
 
! Отговори
гарабедчо преди 12 години
Вместо държавата да се извини на семейството ,че не е опазила детето им трябва те да се извинят че са им създали работа. Боже какво доживяхме в нещастната си държава. Трябва нов Народен съд.