Двама пенсионери убити снощи - във Велинград и Пловдивско

Целта и на двете престъпления била кражба на имущество
Обновена: 10 мар 2012 15:18 | 10 мар 2012 15:15, Бойчо Попов
254
Двама пенсионери убити снощи - във Велинград и Пловдивско
Илюстрация: архив, Импакт Прес Груп

Полицаи от Велинград и Пазарджик са по петите на убиец. Вчера предиобяд в полицейското управление на курортния град е получено обаждане за намерено безжизнено тяло на мъж, се казва в съобщение на МВР.

То е било на 86-годишен велинградчанин И.В, който бил открит в една от стаите на къщата, в която живее.

Дежурна група от разследващ полицай, криминалисти и експерти, в присъствието на съдебен лекар, е извършила щателен оглед на местопрестъплението.

Оказало се, че има следи от насилие. Престъпниците са влезли, след като са разбили няколко врати.

Според полицията от къщата липсва и домашно имущество.

Уведомена е Окръжната прокуратура в Пазарджик, която е образувала дознание.

Друг пенсионер също е бил убит през същата нощ. 71-годишен мъж е намерен мъртъв в дома си в село Ягодово, съобщиха от МВР-Пловдив.

По първоначални данни смъртта е била причинена от удари с твърд предмет по главата. Няма задържан за убийството, а според разследващи извършителите са влезли в дома на мъжа с цел кражба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още по темата: МВРубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
15
 
! Отговори
От интернет преди 12 години
Отделът за стратегически анализи за развитието на източна Европа към ЦРУ, публикува на своята интернет страница следният интересен доклад за състоянието на България към 2050г. : Доклад относно перспективите за развитие и състоянието на република България към 2050г.''Нашите проучвания направени въз основата на очакваното демографско развитие на региона, както и базирано на народопсихологията на българският народ и интелектуалният му потенциал към момента сочи следният вероятен сценарий относно състоянието на страната към 2050г. В България населението ще бъде съсредоточено почти изцяло в няколко основни града: Северна България Видин, Търново, Русе, Свищов, Варна и Разград; Южна България София, Стара Загора, Пловдив, Кърджали и Бургас. Населението на сраната ще бъде около 6,5 милиона души, от тях 3,5 милиона българи; 2 милиона роми и 1 милион с турско самосъзнание. Градовете Разград и Кърджали ще имат полуавтономен статут и ще приютяват окло 60% от жителите с турско самосъзнание. В София ще живеят около 2,5 милиона българи а останалите ще бъдат разпръснати по останалите гореизброени градове. Селата и по-малките градове ще опустеят напълно, относно перспективи и начин на живот. Те ще се превърнат в гета, където ще се настаняват номадстващи ромски племена, които ще представляват реална заплаха за мира и спокойствието на страната. Тези племена, наброяващи близо 2 милиона души , периодично ще нападат големите градове, с цел ограбване и прехрана. Пътуването между отделните градове ще става само с военнизирани конвои. Всички българи, и мъже и жени, ще са преминали задължително военно обучение по подобие на Израелската армия и ще отбиват наборна военна служба
146
1
 
8
 
! Отговори
хмммм преди 12 години
на *** гоце им пречи пак....нали го свалихте,и си имате ПЛЕВНЯ и леля МАРГА пияницата,айде да вкарват ред,заедно с цуцко и бибитко!*** *** са им електорат,и не можееееее,те са суперхора а вие роби!Родната полиция ни пазиииии-ВЕСКО МАЗНИЯ го каза!
145
1
 
15
 
! Отговори
бренеке преди 12 години
Имаше един депотат,който не разрешаваше да се ползва оръжие,когато някой влезе в дома ти,защото "човека" може да е влязал да си открадне един хляб.Човешкият живот не струвал колкото един хляб.Пожелавам на тоя депотат да му влязат в къщата миризливи ***, когато спи и да си откраднат един хляб,както на тия пенсионери...
144
1
 
3
 
! Отговори
До 171 преди 12 години
Неграмотнико,за какъв х.й влизаш в дискусии,като си *** и ОГРАНИЧЕН?Научи първо ПРАВОПИСА пък после......
143
1
 
16
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
МИСЛЯ СИ...ДЪРЖАВАТА СЕ КРЕПИ НА ДАНЪЦИТЕ...- НАПАДЕНИЕ НАД ИМУЩЕСТВОТО, ДАНЪКОПЛАТЕЦА ИЛИ СЕМЕЙСТВОТО МУ Е... ЛИШАВА ДЪРЖАВАТА ОТ ДАНЪЦИ, СЛЕДОВАТЕЛНО Е И НАПАДЕНИЕ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА...- ДЪРЖАВАТА ПАЗИ ДАНЪКОПЛАТЕЦА И ИМУЩЕСТВОТО МУ НО..., САМО АКО МОЖЕ...- КОГАТО НЕ МОЖЕ ДАНЪКОПЛАТЕЦА ТРЯБВА ДА ПАЗИ СЕБЕ СИ, ОТ ИМЕТО НА ДЪРЖАВАТА...ИЗВОД:- ВСЕКИ ДАНЪКОПЛАТЕЦ Е ДЛЪЖЕН ДА ПАЗИ СЕБЕ СИ И С ОРЪЖИЕ..., ЗАЩОТО ТАКА ПАЗИ УСТОИТЕ НА ДЪРЖАВАТА...АМЕРИКАНЦИТЕ СА ОТКРИЛИ ТОВА ОЩЕ ПРЕЗ 19 ВЕК...!!!ОСТАВА И НИЕ ДА ОТКРИЕМ... "ТОПЛАТА ВОДА"..., ПРЕЗ 21 ВЕК...!!!
142
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а според разследващи извършителите са влезли в дома на мъжа с цел кражба.Не,влезли са да му занесат гореща супа!
141
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като бившо ченге,почерка е на ***,които са жестоки,когато са повече или срещу тях се изправи безпомощен човек.Още през комунизма около 90% от криминалните престъпления се извършваха от ***.При тях заработва първосигналното от праисторическата ера и не подлежи на корекция.Природна даденост.Не съм расист,но съм отвратен от тая ***.
140
13
 
8
 
! Отговори
бате Арни преди 12 години
До хх- платен червен драскач- отвори си ушите и очите, не помниш ли какво каза твоя кумир Станишев- ще се борим с Герб с всички средства- ето ти средствата- палажи на коли, убийства и грабежи от платени за тази цел ***, повишаване на цените -сега на яйцата, утре на хляба, все бомби заложени от аверите на червените "дяволи", а и псевдопротести срещу шистовия газ и цените на горивата( платени от руските мафиоти )
139
5
 
10
 
! Отговори
Антикумонист преди 12 години
Знаете ли кои са тези убиици,това са помилваните престъпници от марионетката на ГОЦЕ-Ангел марин.Нашумя се около гоце и кънчев и веднага започнаха убииствата и безчинствата.Гоце и твоят ред ще дойде
138
2
 
2
 
! Отговори
до 163 преди 12 години
добре ,че не всички БЪЛГАРИ мислят ,като теб ....СТОЙ СИ ТАМ ,КЪДЕТО СИ И СЕ ПРАВИ НА ЗАГРИЖЕН ЗА БЪЛГАРИЯ !!!
137
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе тия гадове докога ще убиват!!! Абе къде са ченгесарите бе?? Абе трябва патриотите да се организират във въоръжени отряди по 50 -100 човека и да прочистят гетата бе!?!!???
136
1
 
32
 
! Отговори
AПРИЛ1876 преди 12 години
Колко тъжно..Човек се труди цял живот, отглежда дечица и дарява любов около себе си а на старини вместо да си живее спокойно и уважаван бива убит от глутница миризливи крастави *** и *** ни държава нищо не прави за това....
135
5
 
14
 
! Отговори
Гърбав преди 12 години
ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!
134
4
 
11
 
! Отговори
гербераст преди 12 години
Аз нали си взех бонусите...
133
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не ревете бе, няма смисъл. Просто няма кой да скочи, изнесохме се в чужбина. След 1997 г. на олигарсите им стана ясно какво може народа и се погрижиха по всякъкав начин да ни натирят по чужбина. 2 милиона българи в детеродна възраст живеят вече я чужбина и не им пука защото когато там е криза тука е ад. Цяло едно поколение българи се роди в чужбина, стотици хиляди. България е оставена на доизживяване и политиците са наясно с това за това крадат като за последно и не им пука за нищо. Вечна и памет на България.
132
2
 
9
 
! Отговори
do 160 преди 12 години
с тая безработица и по-лошо ще става... глад се не трае..
131
3
 
11
 
! Отговори
Ангел преди 12 години
Тва е някои психопат от третата възраст на който силите стигат до толкова да пребори немощен дядо.Със сигорност е прекарал голяма част от живота си по затворите и наскоро е излезнал.Може и да е от амнистираните пандизчии на Гоце
130
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Настанаха хайдушки времена- страшно и жалко!
129
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гарантирано от ГЕРБ!
128
2
 
12
 
! Отговори
йордан преди 12 години
до 155 не е това истината брат,истината е че няма работа.а там в парламента няма партий има заинтересовани хора които си измислят партий.демокрация ни трябваше а не капитализъм.