Без компромиси по случая с убития полицай!

Ще стигнем докрай, закани се Цветан Цветанов
12 мар 2012 18:53,
224
Без компромиси по случая с убития полицай!
Цветан Цветанов Снимка: архив, БТА

Ще бъдем безкомпромисни по случая със столичния полицай Цветан Младенов, който пострада тежко след побой пред столичен бар и след дни почина в болница. Това каза във Велико Търново  министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

„Ще стигнем докрай, независимо дали има мотив за поръчка или инцидент, който е възникнал вътре в самото заведение по някаква причина“, категоричен беше Цветанов.

Цветанов изтъкна, че това, което е трябвало да направят органите на МВР, е предприето, и за часове е бил задържан извършителят.

Съдът остави нападателя Цветан Петров - частен охранител, с множество криминални прояви, в ареста.
Близките на загиналия твърдят, че синът на бизнесмена Георги Самуилов - Младен, е изпратил охранителите си да го пребият. Според тях синът на бизнесмена изпратил биячи, тъй като се подразнил, че полицаят се закача с едно от момичетата в компанията.

Пред съда обаче арестуваният за нападението Цветан Петров заяви, че имал сблъсък с полицая на футболен мач и искал да му отмъсти.

Още по темата
"Трябва да се поработи допълнително, за да отпаднат всякакви съмнения или ако има някакви допълнителни обстоятелства, довели до този тежък инцидент", обясни Цветан Цветанов. 

За твърденията, че убийството е по поръчка на Младен Самуилов, Цветан Цветанов каза, че не извежда, нито отхвърля подобна версия.

„Ще бъдат разпитани всички лица, които са имали отношение към инцидента и във вечерта, когато е станало”, коментира вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оставка стига лъжи и полицаите не са вече в безопасност, какво да говорим за хората те даже вече и жалби не подават ако няма смъртен случай!!!
66
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Помните ли това:"23 октомври 1998 година - Петолъчката край Сливен. Старши сержант от РПУ Сливен Здравко Петков застрелва със служебния си автомат Калашников 16-годишната Станиела Бугова при проверка на автомобил пред очите на брат й и майка й."
65
1
 
3
 
! Отговори
Do 83 преди 12 години
Ami ti kakav si? Kakavo raboti6?
64
3
 
6
 
! Отговори
до 77 преди 12 години
Мразя комунистите, така както отрочетата им от ГРОБ. Ъндърстейнд ми?!
63
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
POLICAITE SA NAI GOLEMITE OTREPKI !!!!!!!!!! KOITO NEMOJE DA STANE NISHTO DRUGO STAVA POLICAI XA XA XA XA XA XA
62
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Помните ли това:"11 януари 1995 година паркингът пред столичния хотел Плиска. Тогавашният главен сержант Венелин Тодоров безпричинно убива Георги Параскевов пред очите на съпругата му Христина, в колата им." БЕЗПРИЧИННО!
61
3
 
8
 
! Отговори
Зрител преди 12 години
В държавата на мафията, за наемния убиец се оказава по-изгодно да твърди, че е убил полицая като отмъщение за негови действия в миналото, извършени в изпулнение на служебните му задължения, отколкото да признае истината, че е изпълнил мокра поръчка на мафиотски бос, известен и на полицията, и на следствието и на прокуратурата.
60
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
що да го мачка полицията 67 не разбрахме...
59
1
 
7
 
! Отговори
До 11 преди 12 години
В допълнение към това сумата е точно: 6000.00 лв. в пачка (в полицай) и 145.70 лева в дребни банкноти и монети. Може би не сега е времето да казваме, че е размхавал и полицйската си карта наляво и надясно за респект, но лека му пръст, а на "началството" - МНОГО СИ *** ШЕФЕ!Към хората: Не всички полицаи са лоши, но този е от лошите. Аз 6000 лева не съм виждал откакто теглих кредита!;)В крайна сметка толкова пари в полицай в бар правят впечатление даже и след оглед ;)Може да са били на The Do
58
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Помните ли това момиче "...убийството на Станиела Бугова. 16-годишното момиче беше застреляно от упор с автомат Калашников при полицейска проверка на пътен възел Петолъчката от сержант Здравко Петков през 1998 година."То не е ходило по заведенията!
57
2
 
9
 
! Отговори
до 54 преди 12 години
Герберастки ***, знам че вие от ГРОБ не търпите протестите, а и защото сме овце е лесно да ни потушите ако сме се събтрали 500 човека, а не 100 хиляди. Трябва един гръцки манталитет на българина за да навре такива като теб и начело с Тиквата в *** г.з след тази гавара с народа. Ей, герберче, аз не съм нито комунист нито какъвто и да е ...безпартиен обикновен човек съм, разбра ли нещастно ***?
56
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
64,щом се хвалиш тук си ми ясен,колко глави си нацепил,нали знаеш.куче,което много лае не хапе.нищо изживей се,като битка,тук е разрешено:)))
55
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
54Както виждаш и полицаите са смъртни! не се изхвърляй толкова!
54
3
 
4
 
! Отговори
pipo преди 12 години
*** тъпите коментари. Всеки убиец след като бъде признат за виновен независимо от от това дали е *** или българин се наказва според закона. Цветанов казва че ще се установят истинските мотиви за убийството и нищо повече хейтъри !!
53
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
51,това ли ти е идеята,да има протести и да се руши града?не се ли сещаш тикво зелена,че с трошенето на магазини,ателиета и коли страдат гражданите?как би се почувствал,ако протеста мине пред вас и ти начупят колата?
52
5
 
8
 
! Отговори
до 50 преди 12 години
достатачно глави съм напълнил с тупаници куките в България са най големите мутрине става така не може това че си полицай да си мислиш че не стъпваш по земята и че си нещо повече от другите хора!!!!!!!!!!!!
51
5
 
1
 
! Отговори
1234 преди 12 години
ето сега ще лъснат далаверите на млъсната *** Моника Янова - Станишева. Ще лъсне колко милиона изкара с френски услуги на Станишко като премиер. А Станишко ще се прости с поста си в Брюксел и с този на Позитано...Но спокойно, ще бъде назначен на длъжност главен *** на софийския затвор.
50
3
 
2
 
! Отговори
Дано преди 12 години
скоро счупят тази влашка вифаджийска глава ...
49
2
 
1
 
! Отговори
1 преди 12 години
На власт трябва да дойдат истински патриоти и националисти. Тогава всичко ще си дойде на мястото - и закон за самозащита, и доживот или смърт за убийци без споразумения, и закон за неприкосновеност на частната сабственост, и много други неща. За да бъдем достойна нация и държава.
48
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като става въпрос за полицаи и *** ще стигат до край, а като става въпрос за обикновенни хора им минава край ушите

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe