Без компромиси по случая с убития полицай!

Ще стигнем докрай, закани се Цветан Цветанов
12 мар 2012 18:53,
224
Без компромиси по случая с убития полицай!
Цветан Цветанов Снимка: архив, БТА

Ще бъдем безкомпромисни по случая със столичния полицай Цветан Младенов, който пострада тежко след побой пред столичен бар и след дни почина в болница. Това каза във Велико Търново  министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

„Ще стигнем докрай, независимо дали има мотив за поръчка или инцидент, който е възникнал вътре в самото заведение по някаква причина“, категоричен беше Цветанов.

Цветанов изтъкна, че това, което е трябвало да направят органите на МВР, е предприето, и за часове е бил задържан извършителят.

Съдът остави нападателя Цветан Петров - частен охранител, с множество криминални прояви, в ареста.
Близките на загиналия твърдят, че синът на бизнесмена Георги Самуилов - Младен, е изпратил охранителите си да го пребият. Според тях синът на бизнесмена изпратил биячи, тъй като се подразнил, че полицаят се закача с едно от момичетата в компанията.

Пред съда обаче арестуваният за нападението Цветан Петров заяви, че имал сблъсък с полицая на футболен мач и искал да му отмъсти.

Още по темата
"Трябва да се поработи допълнително, за да отпаднат всякакви съмнения или ако има някакви допълнителни обстоятелства, довели до този тежък инцидент", обясни Цветан Цветанов. 

За твърденията, че убийството е по поръчка на Младен Самуилов, Цветан Цветанов каза, че не извежда, нито отхвърля подобна версия.

„Ще бъдат разпитани всички лица, които са имали отношение към инцидента и във вечерта, когато е станало”, коментира вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
4
 
3
 
! Отговори
тиквичко преди 12 години
100% това е сценария: аз съм полицай и съм безсмъртен...
46
4
 
6
 
! Отговори
Крис преди 12 години
Видях записа от камерата в дискотеката - по БТВ го излъчиха. Всички виждат как охраната на баровеца налита и удря полицая който си седи с ръце в джобовете, той е иниациатор на боя!Той е виновен, сега е ред на куките да го разпитат дали е по заповед на шефа му или своеволие! Ако е по заповед на шефа му, да му смекчат присъдата но да търсят и сметка на баровеца, ако ли не само гарда да влиза в затвора! Елементарно е, но нямаме закони ще му дадат условна и всичко ще се потули.....
45
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветанов! Доста хора убиха и осакатиха полицаите! Последнитя беше момчето, което загуби слуха си от побоя на 4-мата от коневръза в Пловдив! Момчето ги осъди, но слуха не си върна! Цветанов! Защо не беше строг и срещу онзи полицай, който искаше да убива задържан! Помниш ли!? Има го и на видео! Защо не го съдихте за заплаха за убийство!
44
4
 
8
 
! Отговори
до 41 преди 12 години
Не ни трябва луда глава като Бенковси, трябва ни малко себеуважение...поне такова като на обикновения грък. Гледай за 2-*** убити студенти как опожариха цяла Атина. мама та й еб.ха. Но сега спротестите си които са театро организирано от правителството им за пред Европа, същата тази Европа им опрощава 100 милиарда евро дълг. Хахаххаха Гръцките тарикати си въртят Европа на малкия пръст, а ние не смеем даже да излезем на протест, щото европейските *** от Гроб ще ни смелят с цецови ченгета. Мишки!
43
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
44,ти колко глави си напълнил с тупаници....извън нета де,тук всеки може:)Помисли(ако е възможно да мислиш) не си ли ти мишката да се пънеш тук:)?
42
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще стигна до край ....каза цЕЦКО докато Барека му биеше злобна чекиика.
41
4
 
7
 
! Отговори
тиквата преди 12 години
полицайо го изкарахте изкарахте нац.герой,а като гледам си е некаква корумпирана,пияна и досадна ***.
40
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изобщо не ме интересуват пиянските свади на заптиетата! Кой каквото търсил, го е намерил!
39
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не съм симпатизант на Цецко,даже напротив,но на някой от повръщащите хрумна ли му,че може да има предвид,че ще се работи по случая,въпреки,че е замесен олигарх,сина му и т.н.?Или заслепени от злоба и отчаяние изкарвате насъбралия се гняв и отпускате по този начин?
38
1
 
8
 
! Отговори
аз преди 12 години
а кой ще бъде безкомпромисен към скапаните куки които се правят на велики по дискотеките и си мислят че като носят смръдлива значка могат да си правят каквото и с който си поискат и като ти скочат на бой и ти им напълниш главата с тупаници пускат жалби и вадят пистолети да те стрелят МИШКИИИИИИИИИИИИИИИИИ ГАДНИ
37
1
 
8
 
! Отговори
До 11 преди 12 години
В допълнение към това сумата е точно: 6000.00 лв. в пачка (в полицай) и 145.70 лева в дребни банкноти и монети. Може би не сега е времето да казваме, че е размхавал и полицйската си карта наляво и надясно за респект, но лека му пръст, а на "началството" - МНОГО СИ *** ШЕФЕ!Към хората: Не всички полицаи са лоши, но този е от лошите. Аз 6000 лева не съм виждал откакто теглих кредита!;)
36
2
 
5
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 12 години
Като чете човек си вика"ей как здраво пипат", но като се замисли малко си вика"чудят се как да ни отвечат вниманието от злободневните теми"- всички сме свидетели на поголовното покачване на цените на всичко,ама за това само информация . Да се чуди и мае човек до там ли сме изкреизили,че само констатираме.И не трябва да се сърдим когато ни казват истината,че сме очи души и лош матрял-търпим и чакаме някой нов Левски или луда глава като Бенковски .
35
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Без компромиси по случая с убития полицай!" - САМО ТУКА ЛИ БЕ ГОСПОДИНЕ? Жалка държава сме .
34
0
 
25
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Разбира се, ***... а когато трима *** убият зверски някакъв си там български пенсионер, пускате двама и оставяте да отговаря само един, колкото да не е без хич, нали?
33
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аве модератпрчета, защо ми изтрихте пожеланията ми за майка му на този *** бе? Само хубави интимни моменти й пожелах на жената с групата *** убили пенсионерите оня ден.
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
A KOMPROMISI KAM POLICEISKIQ PROIZVOL MOJE CVETANOV ???UVAJAVAM POLICEISKIQ TRUD AMA NEMOJE DA SE DELIM NA
31
0
 
8
 
! Отговори
gopd преди 12 години
Цветанов-мястото на този "човек" не е на поста министър!!! относно ченгето-нека почива в мир!
30
1
 
9
 
! Отговори
Неразбрал преди 12 години
Син на петролен бос?! Това повече ли е от шейх? Тоя петролен бос откога не е посещаван от НАП?
29
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А с убитите онзи ден пенсионери няма да стигнете докрай - така ли цеци?
28
1
 
19
 
! Отговори
ЕК вижда всичко преди 12 години
Цв.Цв. ще види Шенген през крив макарон с това му неадекватно държание-смешен министър-Сталинист през 2012.!