Без компромиси по случая с убития полицай!

Ще стигнем докрай, закани се Цветан Цветанов
12 мар 2012 18:53,
224
Без компромиси по случая с убития полицай!
Цветан Цветанов Снимка: архив, БТА

Ще бъдем безкомпромисни по случая със столичния полицай Цветан Младенов, който пострада тежко след побой пред столичен бар и след дни почина в болница. Това каза във Велико Търново  министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

„Ще стигнем докрай, независимо дали има мотив за поръчка или инцидент, който е възникнал вътре в самото заведение по някаква причина“, категоричен беше Цветанов.

Цветанов изтъкна, че това, което е трябвало да направят органите на МВР, е предприето, и за часове е бил задържан извършителят.

Съдът остави нападателя Цветан Петров - частен охранител, с множество криминални прояви, в ареста.
Близките на загиналия твърдят, че синът на бизнесмена Георги Самуилов - Младен, е изпратил охранителите си да го пребият. Според тях синът на бизнесмена изпратил биячи, тъй като се подразнил, че полицаят се закача с едно от момичетата в компанията.

Пред съда обаче арестуваният за нападението Цветан Петров заяви, че имал сблъсък с полицая на футболен мач и искал да му отмъсти.

Още по темата
"Трябва да се поработи допълнително, за да отпаднат всякакви съмнения или ако има някакви допълнителни обстоятелства, довели до този тежък инцидент", обясни Цветан Цветанов. 

За твърденията, че убийството е по поръчка на Младен Самуилов, Цветан Цветанов каза, че не извежда, нито отхвърля подобна версия.

„Ще бъдат разпитани всички лица, които са имали отношение към инцидента и във вечерта, когато е станало”, коментира вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 12 години
Къде са се скатавали? Да не би ти да разкри престъплението вместо тях?
186
0
 
0
 
! Отговори
те преди 12 години
До всички честни държавни служители:Ако оставите тези двамата убийци да се разминат с неадекватни присъди край с държавата.Всеки ще може да ви мачка както си иска.
185
0
 
0
 
! Отговори
тес преди 12 години
Недопустимо.Ако двамата убийци се разминат с неадекватни присъди, край с държавата.Няма да има вече кой да пази реда.
184
0
 
1
 
! Отговори
Ники преди 12 години
Егати ,убиеца му е адаш,а поръчителя на убийството му адаш по фамилия Младен-Младенов.
183
0
 
2
 
! Отговори
Апостол преди 12 години
Тогава синчето ,което видимо(от клипа) е съпричастно към престъплението,защо не е в ареста?
182
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това си е пар'ексеналс признание, че обикновено не саа би трябвало винаги да са безкомпромисни и подобно изказване би било лишено от смисъл ако бяха
181
0
 
2
 
! Отговори
cas преди 12 години
a za tebe ima kompromis cyrko mazen-za apartamen4etata ,za konsyltanskite ti yslygi aaaa.
180
0
 
1
 
! Отговори
uuuuuuuuu преди 12 години
e kvo da o4akvame be hora.cvetanov opredelia i narejda kak da se pravat akcii razrabotki i t.n.4ovek koito niama nujnia cenz za tova se pravi na razbira4.toi e prosto souta6ak na boiko i ni6to drugo.dokato se burka v rabotata na profesionalistite 6e e taka.daje 6te ima o6te po frapira6ti slu4ai pomnete kvo vi pee radioto.m v r v momenta e grupirovka slepili ste subudete se
179
1
 
1
 
! Отговори
v otgovor na 13 преди 12 години
kolega tova epulna luja 4e tazi e znaela kade 6e hodi i 4e sa bili zaedno predi tova,tia zagotovki na cvetanov sa ni iasni samo bojinov intelekta moje da poviarva na tia fi6eci.kvo pravi tam policaia nasred svurtali6teto na sumnitelni elementi.po skoro e oti6al za manoto mi se struva.
178
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този на снимката друк път не може да му затвориш устата пред медиите ,а сега се ослушва и говори клишета.А *** кво се чудим та нали сега е забъркан син на големец-плащач,сменя се тактиката.След време ще каже :Полицая е виновен ,той е посегна пръв във заведението и пред него.Записа от камерата е нищо ,няма стойност.ХА
177
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
209 искаш да назначават гейчета,че и ти да може да започнеш в полицията,нали?:))))не отговаряй,въпроса е риторичен :)))
176
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тоя пък пиночет.....оф колко мъка има в тая страница и то още от ученици.марш на даскало бе *** ***!!!
175
3
 
2
 
! Отговори
РЕ ДО 207 преди 12 години
ЧЕНГЕТАТА НЕ СМЕЯТ ДА ПРЪДНАТ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ, ЩЕЛИ ДА ВЗЕМАТ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ, АЛОООО, ТОВА ДА НЕ СА МОМЧЕТАТА НА ГЕН. ПИНОЧЕТ А ?
174
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
198,що трябва да е със заплати?може да има пари от ренти,от преподавателска дейност,от родителите,от жена си от какво ли още не и това на първо четене,каквото се сещам.....209,*** е виновна,че е киснала в бардака и през първите 7 нещастни години от скапания ти живот....ако може да се нарече живот де:))))))
173
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Полицая е виновен,Цецко трябва да го накаже после-смъртно.Всички куки са виновни,те не само трябва да ядат шамари,но и салама.Само,че Цецко трябва да е пред тях,първо него да опънат,че да разбере какво им е на полицаите.Не само да ми харчи държавни пари,нашите пари.Да вземе да махне всички полицаи,а да назначи жени и гейчета ,поне като е гарга да е рошава.
172
5
 
2
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Ако куки бяха убили цивилен гражданин до каде щяхте да стигнете?Като бопаджиите убиха Чочо от перник до каде стигнахте?Показа се Флоров и излъга наи нагло че ЧОЧО спирал алармата-която не е работила от месеци,добре че група депутати разкриха лъжите ви,мръни герберасти......
171
1
 
13
 
! Отговори
Стига убийства! преди 12 години
Мисля, че самите полицаи няма да позволят на шефовете си този случай да бъде записан в графата "нещастен случай" или "убийство по непредпазливост". А на синчето на Самуилов не му завиждам. Доста злост се събра у обикновените полицаи по отношение на такива синчета. Ако съдът не отсъди справедливо, самите полицаи ще вземат нещата в ръцете си. Тогава става лошо. А и не бива те да бъдат отдушник на садисти като този от Куртово Конаре. Добре си е постлал каратистът...
170
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
100% ще мине като нещастен случай а не като убийство.Прокуратурата ще повдигне обвинение за убийство по непредопазливост и ще му дадът някаква условна присъда или споразумение с прокуратурата.Е тва е сигурен съм .Поредния цирк.
169
1
 
5
 
! Отговори
а преди 12 години
"Без компромиси по случая с убития полицай!" - За обикновенните граждани само компромиси ..... " ...... а то убииство имало , ама може и да не е убиство, я да го пишем самооубиство и случая приключен, да ходим да пием бирата си"
168
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Случаят е ясен,Шефчето ще плати на охранителя да поеме цялата вина и да се признае за виновен.Тоест нападнал го е сам по хулигански подбуди без никой да му нарежда.12 години е максимума,но като се признае за виновен с бърз процес и да иска съда не може да му даде повече от 8 години,след 4-5 г е излязъл предсрочно и с спестени парички поне 100 000 евро от Шефа за лежането.Това за съжаление е максимума което може да се случи у нас просто са ни такива законите.