Свирепа банда пребива без причина в София

32-годишен мъж се бори за живота си след жесток побой в "Младост"
Обновена: 10 апр 2012 10:08 | 10 апр 2012 10:08,
229
Свирепа банда пребива без причина в София
Снимка: архив Булфото

32-годишен мъж се бори за живота си, след като преди дни е бил жестоко пребит в столицата близо до Окръжна болница.

Близките на Йордан Цинцов смятат, че той е жертва на грабеж. Полицията обаче отхвърля тази версия.

Разследването показва - жесток побой без причина. А агресорите все още са на свобода.

Йордан Цинцов работи като готвач в известен ресторант в столичния квартал "Младост 1". Преди дни негов колега става баща. Компанията полива щастливото събитие в заведението. Час и половина след полунощ заключват ресторанта и тръгват към домовете си.

Йордан живее съвсем наблизо и тръгва по алеята между блоковете, където е нападнат. И е бит жестоко. Удрян е с изключителна злоба и агресия. Остава да лежи 5 часа в агония. Рано сутринта го намират две жени... полужив.

Изследванията в "Пирогов" показват осем счупени ребра, пневмоторакс, контузия на белия дроб, сътресение на мозъка, кръвоизливи, счупен нос и избити зъби. Йордан е в кома и се бори за живота си.

"Той е изкуствено приспан, няма да издържи на болките, травмите са доста сериозни. Един от лекарите беше шокиран от това, което вижда, беше учуден с каква злоба е удрян", разказа пред bTV сестра му Даниела Цинцова.

Приятелите и колегите на Йордан единодушно го определят като кротък човек и изключват лични причини за жестокия побой.

"Може би става въпрос за нападение на улицата от непознати вследствие от разменени реплики, вероятно провокирани от алкохол. Обществото явно е станало нетърпимо към леки дрязги и избиват комплекси", коментира началникът на сектор "Криминална полиция" в Седмо РУП Красимир Милчев.

Свидетели на нападението над младия мъж няма. Или поне не са открити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Младост се превръща в бандитско хероиново гето подобно на Люлин и Надежда.
137
2
 
45
 
! Отговори
Den Haag преди 12 години
София е най престъпната столица в Европа.Когато ходя в България , София я заобикалям.А града го правят жителите му.
136
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Безнаказаността на престъпниците води до отприщването на подобни изяви. Все повече такива неща ще се случват. Хората оскотяват, вече няма нормални отношения между нас, превръщаме се в чудовища, а децата ни се учат от нас и утре ще ни задминат.
135
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За агресивните кучета - евтаназия и проблема се решава. А защо в случая да не важи същото??
134
5
 
19
 
! Отговори
! преди 12 години
Подобни агресивни *** вършеят и в Пловдив!"Четирима скинари наръгаха с нож 31-годишен мъж от ромски произход. Пострадалият е открит от случайни граждани в безпомощно състояние в района на Младежкия хълм в Пловдив около 16 часа в понеделник.Мъжът е бил с прободни рани. Той е откаран в болница с перфорация на белите дробове."
133
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
анархията дойде
132
2
 
35
 
! Отговори
Иван преди 12 години
В Българина има насъбран толкова гняв, толкова страх, толкова скрита агресия и комплекс за малоценност и под влиянието на алкохола всичко това излиза навън.....но това винаги го имало, просто на моменти се завишава, в края на 90-те от няма нищо 10 човека се съберат и размажат до неузнаваемост някой- беше ежевечерие..............Хора възпитавайте си децата, докато е време!!!
131
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Беззаконието цари навсякъде.Хората са озверели от липсата на държава и решават проблемите си сами.
130
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гледам, че коментирате кучетата... замисляли ли сте се, че кучетата, които нападат не са домашни любимци, изгонени от лошите си собственици и прочие глупости. В 99 % от случаите се касае за кучета, които са 4-о, 5-о и кой знае кое поколение подивели кучета, които живеят така, както преди 15 000 години са живели преди опитомяването си. За справка - домашното прасе подивява за 3 поколения. Това са диви животни, като чакалите, и дано природозащитниците си го набият в главите!
129
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Настанало е вълче време, щото човек на улицата не знае от кого да се пази - от хора или от подивели кучета!!!!!!!!!!111
128
1
 
33
 
! Отговори
do 140 преди 12 години
И какво, аз като съм безработен да тръгна с винкела да пребивам хората, които работят, това ли предлагаш? Много хора нямат доходи, но с пребиване на невинни хора никой не е забогатял... ама ти си длъжен да си плямпаш де...
127
0
 
16
 
! Отговори
edna преди 12 години
Човек има само едно сърце, с него обича и хората и животните! Няма понятие "мнозина" проучвания в българския език.Ставате смешни като се правите на умни и оригинални! Писна ми от неграмотни злобари по форумите! Нищо не зависи от вас,само избивате комплекси...така че не се правете на компетентни!
126
3
 
34
 
! Отговори
:( преди 12 години
Ние сме станали много долно племе, достойно за изтребление
125
5
 
10
 
! Отговори
До "до 135" преди 12 години
Ами щото сте шушумиги, затова си го изкарвате на кучетата. А като дойде мутрата - целувате ***, нали?
124
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С настъпването на кризата такива прояви на безпричинна агресия ще се увеличават. Очертава се една голяма прослойка хора, които нито имат работа, нито доходи, нито способности или квалификация ... Както се изрази по-долу един колега, това са били бездомни кучета приличащи на хора.
123
0
 
24
 
! Отговори
666 преди 12 години
Да, нещата наистина са извън контрол, благодарение на криворазбраната демокрация!Двадесет години бездържавие,беззаконие и оскотяване!
122
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къде са бабаитите, дето искат да изтребват кучетата? Къде сте, бре шушумиги? Що не скочите върху мутрите сега?
121
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нещата вече са извън контрол ... едва ли има човек, който да се чувства сигурен за живота и здравето си по тъмно в София.Политиците си имат охрана, на тях не им пука.
120
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали повечето от вас толерират агресията?Нали приканвате за избиване на кучетата?Ето такива ще са последствията занапред.Човек,който посяга на животно посяга и на хора!Честито!
119
6
 
10
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Защитниците на Тиквата и Съсела да се замислят, ако им се отдава тая просташка дейност, дали техните слабоумни любимци и идоли не са замесени в тази престъпност, овладела комай 100% от държавата и вече имаща си собствена държава? Нашата бивша държава, наричана България...Дали Тиквата не беше част от най-елементарното лице на тая престъпност през 90-те, и дали Съсела не е част от тази престъпност до ден днешен? Дали двамата не издават с "риториката" и делата си своя разбойнически произход? Хъ де?