Свирепа банда пребива без причина в София

32-годишен мъж се бори за живота си след жесток побой в "Младост"
Обновена: 10 апр 2012 10:08 | 10 апр 2012 10:08,
229
Свирепа банда пребива без причина в София
Снимка: архив Булфото

32-годишен мъж се бори за живота си, след като преди дни е бил жестоко пребит в столицата близо до Окръжна болница.

Близките на Йордан Цинцов смятат, че той е жертва на грабеж. Полицията обаче отхвърля тази версия.

Разследването показва - жесток побой без причина. А агресорите все още са на свобода.

Йордан Цинцов работи като готвач в известен ресторант в столичния квартал "Младост 1". Преди дни негов колега става баща. Компанията полива щастливото събитие в заведението. Час и половина след полунощ заключват ресторанта и тръгват към домовете си.

Йордан живее съвсем наблизо и тръгва по алеята между блоковете, където е нападнат. И е бит жестоко. Удрян е с изключителна злоба и агресия. Остава да лежи 5 часа в агония. Рано сутринта го намират две жени... полужив.

Изследванията в "Пирогов" показват осем счупени ребра, пневмоторакс, контузия на белия дроб, сътресение на мозъка, кръвоизливи, счупен нос и избити зъби. Йордан е в кома и се бори за живота си.

"Той е изкуствено приспан, няма да издържи на болките, травмите са доста сериозни. Един от лекарите беше шокиран от това, което вижда, беше учуден с каква злоба е удрян", разказа пред bTV сестра му Даниела Цинцова.

Приятелите и колегите на Йордан единодушно го определят като кротък човек и изключват лични причини за жестокия побой.

"Може би става въпрос за нападение на улицата от непознати вследствие от разменени реплики, вероятно провокирани от алкохол. Обществото явно е станало нетърпимо към леки дрязги и избиват комплекси", коментира началникът на сектор "Криминална полиция" в Седмо РУП Красимир Милчев.

Свидетели на нападението над младия мъж няма. Или поне не са открити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
42
 
! Отговори
До Пич преди 12 години
Българите сме завистливо племе. Завистта изяжда. Съседа като види, че имаш два лева повече, няма да те похвали, а ще започне да завижда и ще гледа как да ти вгорчи живота. В БГ като спазваш правилата се чувстваш ***. Дори елементарното държане в магазини, на пътя. Култура и възпитание липсва. Това е.
117
1
 
23
 
! Отговори
У-у-у-у преди 12 години
Каквато е държавата,такава е и "милицията"....мамини и чичови дечица уредени на топло и сигурно...униформите им седят като на закачалки,а учичките им гледат страхливооо......
116
3
 
13
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Верно е, че ръцете на ушевите са малко нещо вързани, но пък за сметка на туй кесията им е яко развързана за постъпления от нерегламентирани източници на доходи! Колкото е крива системата на съд и прокуратура, толкоз е крива и ушевата наглост и алчност за печалба, разделена с разбойника сутеньор, крадец, източвач на ДДС и прочие честни разбойнически занаяти! Едната страна на проблема е чадъра над престъпността, разпънат от политиците, другата страна си е милиционерската алчност, която е видима...
115
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ZASHTO TARSITE POLICIQTA PREDI DNI V SUTRESHNIQ BLOK NA NOVA TV ,*** OT 24 4ASA KAZA SLEDNOTO POLICAI KOITO E ZASNET S KAMERA DA TO4I BANKOVI KARTI E NA RABOTA V TOZI MOMENT I KAKVO SE SLU4VA PITAM AZ KADE E VAPROSNIQ GOSPODIN CVETANOV DA KAJE NESHTO PO SLU4AQ TAKA 4E NE SE 4UDETE ZASHO EDI KOQ SI BANDA VILNEE AMI TE SA SAS POLICAIUTE RAKA ZA RAKA ,DNESHNITE MUTRI SA POLICIQTA V BALGARIQ
114
1
 
18
 
! Отговори
До 122 преди 12 години
Да, на *** не смеят, но да събуват долните *** на деца на Плиска могат, нали?
113
1
 
25
 
! Отговори
Васко преди 12 години
Спрете с това кога България ще се оправи.Да се оправи спрямо кои държави ? Ядрена бомба да падне върху повечето страни ще ни трябват 40 години ,за да ги настигнем по качество на живот.Всеки има интернете и може да провери кое къде колко струва и какви заплати получават хората.На никой не му се чака да стане на 50 години ,за да взима колкото миячка на чинии в Кипър.
112
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нали ревахте ,че имало полицейско насилие ??? на ви сега насилие , ръцете на полицията са вързани , не смеят един шамар да ударят даже и на най простия *** - до тука ни докараха нашите дупедавци политици , нямат интерес от силна полиция , а от караници и свади между населението - ,, разделяй и владей ,, ЧЕСТИТА ВИ ДЕМОКРАЦИЯ В МУТРЕНСКИ СТИЛ !!!!
111
4
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Agencia Fokus predi 5 minuti C.Cvetanov e podal ostavka
110
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България от 23 години е държава без правоохранителни органи /МВР и прокуратура/ и без правораздавателни органи /съд/. Това са органите, които трябва да осигурят нормалния живот на гражданите даже и в градския транспорт, за който пише номер 115. Учудва ме когато някакви си определят българския народ като ***, надрусан, пиян, простащината не искал да упоменава и т.н. О, неразумни и юроде, и т.н. много точно го е казал Паисий за такива. Сами сме си били виновни - как пък не!
109
0
 
12
 
! Отговори
До 116 преди 12 години
Правилно си отбелязал, че всичко описано от теб се е случвало през 90-те. Точно тогава започна мутренизацията.
108
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЛЮБИ БОГА!ТЪРСИ СЪВЪРШЕНСТВО!ОБИЧАЙ БЛИЖНИЯ СИ.Народ,който пази тези свещени думи ще има бъдеще.-Дънов
107
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Полицията къде е? Или само знаят с деца да се заяждат? Или като онази банда в Люлин, която обира апартаменти и полицията я знае, но продължава да вилнее? Всичко е сбъркано в държавата. Полицията пази бандитите, нормалните хора живеят зад решетки и блиндирани врати. *** демокрацията. Това не е демокрация. Това си е мутренско време. Сегашните ни върнаха в 90-те. Честито.Дано се оправи човека, това мога само да му пожелая. И кураж на всички. Дано оживеем.
106
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей все ще се намери някой, дето да обвинява пак Цветанов, Борисов и т.н. А простащината на българския народ няма да се упомене. Навсякъде и ден и нощ наркомани срещаме, особено в София. В градския транспорт да те е страх да се возиш, простия българин вечно надрусан и пиян. Сами сме си винвни. Никой никого не кара нито да пие, нито да се дрогирва.
105
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Проблемите не са в съда, а в демократите, които разбиха съдебната система/съд и прокуратура/ и МВР след 1989-та, за да грабят безнаказано при демокрацията. Сега 22 години след разбиването им, МВР и съдебната система са все така послушни на мафията, която ги назначи след 1989-та.
104
5
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Edinstvenoto Spasenie e voenno polozenie i zabrana na Vsicki Kradlivi Partii
103
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Демокрация и пазарна икономика в български вариант. Да, номер 104, в България е демокрация и пазарна икономика от 22-23 години, а че не е тази демокрация, която ти си мислиш, че трябва да бъде е съвсем друг въпрос.
102
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От съдилищата идват всичките проблеми. На *** им е ясно, че няма да лежат по затворите. Жалка страна с жалки и некадърни управници.
101
5
 
14
 
! Отговори
hmn преди 12 години
Е къде са били бездомните кучета да го изядат и да няма проблем на сутринта?
100
1
 
15
 
! Отговори
стефанова преди 12 години
До 72 Сигма На вас само пожелавам това което на мен ми се случи да се случи с Вашта майка сестра или дъщеря! Аако бях пеперудка нямаше съседи да си рискуват живота да ме оттървават от непознати побойници и да се разкарват като свидетели по залите на съда!
99
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Свирепа банда пребива без причина" - точно за такава демокрация едни преди време подрипваха и ревяха като магарета по площадите. Тъжното е, че мнозина още не осъзнават, че именно те ни наложиха такава пребиваща демокрация. Ама ние не искахме това, е най-честото обяснение.