Свирепа банда пребива без причина в София

32-годишен мъж се бори за живота си след жесток побой в "Младост"
Обновена: 10 апр 2012 10:08 | 10 апр 2012 10:08,
229
Свирепа банда пребива без причина в София
Снимка: архив Булфото

32-годишен мъж се бори за живота си, след като преди дни е бил жестоко пребит в столицата близо до Окръжна болница.

Близките на Йордан Цинцов смятат, че той е жертва на грабеж. Полицията обаче отхвърля тази версия.

Разследването показва - жесток побой без причина. А агресорите все още са на свобода.

Йордан Цинцов работи като готвач в известен ресторант в столичния квартал "Младост 1". Преди дни негов колега става баща. Компанията полива щастливото събитие в заведението. Час и половина след полунощ заключват ресторанта и тръгват към домовете си.

Йордан живее съвсем наблизо и тръгва по алеята между блоковете, където е нападнат. И е бит жестоко. Удрян е с изключителна злоба и агресия. Остава да лежи 5 часа в агония. Рано сутринта го намират две жени... полужив.

Изследванията в "Пирогов" показват осем счупени ребра, пневмоторакс, контузия на белия дроб, сътресение на мозъка, кръвоизливи, счупен нос и избити зъби. Йордан е в кома и се бори за живота си.

"Той е изкуствено приспан, няма да издържи на болките, травмите са доста сериозни. Един от лекарите беше шокиран от това, което вижда, беше учуден с каква злоба е удрян", разказа пред bTV сестра му Даниела Цинцова.

Приятелите и колегите на Йордан единодушно го определят като кротък човек и изключват лични причини за жестокия побой.

"Може би става въпрос за нападение на улицата от непознати вследствие от разменени реплики, вероятно провокирани от алкохол. Обществото явно е станало нетърпимо към леки дрязги и избиват комплекси", коментира началникът на сектор "Криминална полиция" в Седмо РУП Красимир Милчев.

Свидетели на нападението над младия мъж няма. Или поне не са открити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако на 1 маса седят 5 лисици и 1 заек и гласуват какво ще вечерят, това не е демокрация. Ако обаче заекът има Макаров, тогава вече е демокрация. Докато нямаме право да се защитаваме от убийци и крадци, няма оправия. Най-голямата глупост е, че по закон ако някой влезе у нас и започне да ме кълца с нож, трябва да стоя и да го гледам, защото ако убия или го пребия ще лежа в пандиза. Какво излиза - или трябва да го лежа, или кротко и без съпротива да му помагам при умирането си, нищо че е в дома ми.
157
1
 
27
 
! Отговори
магнум преди 12 години
за това си купих пистолет, ето за такава ***, ще ги екзекутирам без да ми мигне окото, да ме прощават и куките и закните, по-добре да ме разследват и съдят от колкото да лежа полужив, пък и да не забравяме възпитателния модел, като препарирам 3-4 примата, другите току виж си взели поука и се поозъптили, ако пък ли не.... патрони много, има за всички, 16 в пълнителя+1 в цевта
156
1
 
9
 
! Отговори
Gospod suzdade преди 12 години
...horataKolt gi napravi ravni!
155
0
 
5
 
! Отговори
do 178 преди 12 години
Ot selo, otkude. Predi da mahnat jitelstvoto takiva neshta byaha ryadkost.
154
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже, от къде тази агресия? Какво толкова им е направил човечеца, че така брутално да го обезобразят? Нямам думи. Какви грехове изплащат обикновените хора, не знам.
153
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е вярно, че никого не пребиват без причина! Това момче не е единствения пребит последния месец. Мой познат (на 35 години) беше пребит в района на НДК преди по-малко от месец - излязъл да си купи цигари от заведението и по-късно (малко след полунощ) беше намерен от приятелите му в безсъзнание близо до пилоните на НДК със счупени ръце, изместена челюст и множество други травми. И това не е единственият случай. Надявам се тази банда да бъде озаптена!
152
2
 
41
 
! Отговори
men преди 12 години
С тия ММА Бойци по телевизионните програми и кечове водят до там... малко дрога или алкохол и са машини за убиване напомпани младежи които от бездейстието си ги избива само на агресия
151
9
 
7
 
! Отговори
нона преди 12 години
сега храбреците от вчера, които хърлят подло отрова и стрелят срещу беззащитни животни се покриха , КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ СЕГА, СТРАХЛИВЦИ, !?????! Къде сте ????
150
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като чета тази кофти новина...кучетата ни са най малкия ни проблем в държавата,проблемите ни идват от нас самите..."човеците"
149
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дори и полицията вече трудно ще си върши работата-престъпниците си имат права...много права.И сега медиите направиха модерно полицейското насилие,та колкото и полиция да има на улицата-няма да помогне.Честито.
148
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никой не го бият те така, за единия кеф. Колкото и да се мълчи и всеки да вика "нашето е добро и кротко". Бой без причина не се яде. Много добри ги набиха и после се оказа, че са дилъри примерно. Не казвам, че в скучая е така, но винаги има за какво.
147
0
 
9
 
! Отговори
Agresia преди 12 години
Agresivni i svirepi ku4eta...Agresivni i svirepi "hora"...Za6to ??? Ido koga ???
146
0
 
23
 
! Отговори
ттт преди 12 години
До 161---------------Мотивът им е липса на перспектива в живота им. Това превръща хората в зверове. Тези бандити са виновни, но такива ги е направила политиката на българските ръководители през последните деситилетия. С престъпността ще се справим трудно, което не означава, че трябва да отлагаме борбата (войната е по-правилно). С кучетата можем да се справим по-лесно и не трябва да чакаме първо да ликвидираме престъпността.
145
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тиквениции,и кучета и *** и бандити и дрогери и мутрите се възродиха-родната полиция ни пази-е тва е
144
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето това е България през управлението на Бойко Борисов: Убийства, Побоища, Грабежи, Изнасилвания, *** масова престъпност!
143
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вчера прочетох на 1000 коментара по повод СВИРЕПИТЕ кучета дето разкъсали възрастния човек!Коментираше всякаква лумпенизирана и определно психично нездрава ***!Писах: КУЧЕТАТА да са ни проблема!!!На милионен град 1 един изяден от кучета.И те барем са имали животинския мотив - ГЛАД!!Какъв мотив са имали извергите дето са пребили човека?!
142
0
 
28
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
Превенция, обучение, култура , полиция и съдебна система ... липсата на всички тези прости нещица водят до сегашното положение, което сигурно ще ни се струва рай след 10-15г, когато 25% от трудещите се ще бъдат "римляни" у нас ... И все пак Цецко Ко трябва да се вземат в ръце. Идват празници , а идват и мобилни групи римляни и други.После да не се оправдаваш "Еми нямаме хора", "те ни изненадаха и опоскаха всичко". МВР трябва да респектира и налага ред , когато не е желан доброволно!
141
3
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човек като поживее навън, направо го убива контрастта - каква кочиня е родината ни и колко комплексирано и примитивно е населението и. Жалко е, но бъдеще няма тук.
140
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И така ако некадърното пожарникарче не беше концентрирало инвестициите в посока София - Пловдив - Варна - Бургас, а ги беше разпределило по цяла България сега може би нямаше столицата да е толкова претъпкана, да четем такива неща, но както и а де... Дано момчето се оправи и дано биткаджиите си намерят майстора зад решетките.
139
5
 
22
 
! Отговори
Маги преди 12 години
Дано младия човек да оживее. Не искам да бъда лош пророк, но с наближаването на изборите през 2013 г. пребитите невинни ще стават все повече и повече. Древните римляни са казали "Виж кому е изгодно това". Апликирано към нашата действителност, виж кому е изгодно да създава напрежение, несигурност, пожари, насилие чрез добре организирани групи от хора.