Свирепа банда пребива без причина в София

32-годишен мъж се бори за живота си след жесток побой в "Младост"
Обновена: 10 апр 2012 10:08 | 10 апр 2012 10:08,
229
Свирепа банда пребива без причина в София
Снимка: архив Булфото

32-годишен мъж се бори за живота си, след като преди дни е бил жестоко пребит в столицата близо до Окръжна болница.

Близките на Йордан Цинцов смятат, че той е жертва на грабеж. Полицията обаче отхвърля тази версия.

Разследването показва - жесток побой без причина. А агресорите все още са на свобода.

Йордан Цинцов работи като готвач в известен ресторант в столичния квартал "Младост 1". Преди дни негов колега става баща. Компанията полива щастливото събитие в заведението. Час и половина след полунощ заключват ресторанта и тръгват към домовете си.

Йордан живее съвсем наблизо и тръгва по алеята между блоковете, където е нападнат. И е бит жестоко. Удрян е с изключителна злоба и агресия. Остава да лежи 5 часа в агония. Рано сутринта го намират две жени... полужив.

Изследванията в "Пирогов" показват осем счупени ребра, пневмоторакс, контузия на белия дроб, сътресение на мозъка, кръвоизливи, счупен нос и избити зъби. Йордан е в кома и се бори за живота си.

"Той е изкуствено приспан, няма да издържи на болките, травмите са доста сериозни. Един от лекарите беше шокиран от това, което вижда, беше учуден с каква злоба е удрян", разказа пред bTV сестра му Даниела Цинцова.

Приятелите и колегите на Йордан единодушно го определят като кротък човек и изключват лични причини за жестокия побой.

"Може би става въпрос за нападение на улицата от непознати вследствие от разменени реплики, вероятно провокирани от алкохол. Обществото явно е станало нетърпимо към леки дрязги и избиват комплекси", коментира началникът на сектор "Криминална полиция" в Седмо РУП Красимир Милчев.

Свидетели на нападението над младия мъж няма. Или поне не са открити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
2
 
17
 
! Отговори
SW преди 12 години
. Обществото явно е станало нетърпимо към леки дрязги и избиват комплекси", коментира началникът на сектор "Криминална полиция" в Седмо РУП Красимир Милчев"Не гУсин милиционер, обществото е обедняло и оскотяло и отива на животински изпълнения, евтина ракия, евтини жени и наркотици и безделие.
177
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ето до това доведе медийната истерия за "полицейското насилие "сега вместо да привикат един по един тарторите на такива на бандички за профилактика ( разбирай смилане от бой в мазетата на районните докато някой пропее)ще търсят "очевидци " ...ами успаех в търсенето ...на ви сега "полицейска държава"нали мнгог ревахте за правата на престъпниците, е, сега вече са добре защитени !
176
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По повод оръжията * както каза един дядо от село - по - добре трима да ме съдят отколкото шестима да ме носят...И по повод Америка - там ако ги заловят присъдите им след два дни ще бъдат трицифрено число като сбор и вероятно няма да започва с 1... и то при положение че не гледат съдията в очите
175
0
 
19
 
! Отговори
AnonymouS преди 12 години
Горкия човек .. ;=(. Какво става с тая скапана държава майка им и *** мръсни който нож вади от нож умира *** ,всичко се връща в този живот ,ако не на вас то на наследниците ви! Който бие без причина ,господ го наказва в един момент гадна *** и ***!
174
6
 
1
 
! Отговори
crow преди 12 години
nadali e bez prichina :) men zashto ne doide nqkoi da me prebie bez prichina?
173
1
 
17
 
! Отговори
doc. N. K. преди 12 години
Тия *** и *** трябва да ги хванат и да ги заколят! Но едва ли ще ги открият, полицията ни е много посредствена! За по-сигурно ги проклиням - съвсем скоро ще се разболеят от рак, Амин!
172
24
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що пък да е свирепа, има хора така си се веселят.
171
2
 
20
 
! Отговори
777 преди 12 години
МИЗЕРИЯТА ВОДИ ДО ОСКОТЯВАНЕ !А СКОТЪТ УБИВА, МНОГО ПЪТИ И БЕЗ ПРИЧИНА!
170
3
 
5
 
! Отговори
do 194 преди 12 години
Що да е луд човека да държи патрон в цевта??? Така много по-бързо може да реагира при спуснат предпазител, но зареден. Всъщност сега ме подсети за олигофренската практика на Холивуд, Като се насочи пистолет към някой и чак тогава се сеща да го зареди.*** хамериканска работа. Като Оня дето дереше жените в"Мълчанието на агнетата"умря по такъв начин.Насочи пистолет в тъмното срещу женската агент от ФБР и чак тогава се сети че трябва да зарежда и при звука от зареждането оная го усети.
169
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
луд ли си да държиш патрон в цевта ............не си играй..........
168
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кърти чисти извозва bgkartachПромоция подпрозоречно пространство кърти 30лв крайна цена 0898 528 992;Пребива, обира, изнасилва - ГРОБ, БСП, СДС, ДСБ и другите от сговорна дружина" Реставрация на капитализма!"
167
1
 
22
 
! Отговори
Лоши комунизди! преди 12 години
Знаете ли, че в Северна Корея имало едно такова престъпление миналия век, в един игрален филм от Южна Корея...
166
2
 
22
 
! Отговори
Гацко преди 12 години
Интересно, като Америка е виновна, за това че в България е пълно с ***, си задавам въпроса, защо другите държави не са се повлияли и няма такава концентрация от ***.Толкова ли са *** в България хората, че като гледат "Рамбо", или "Роки", не могат да вдянат, че това са само филми а тръгват да се правят на супер герои !? Абе селяндурщина, какво да се каже повече !
165
8
 
14
 
! Отговори
Любопитно преди 12 години
Знаете ли, че последните три години, откакто е станал министър-предател, Бойко Борисов си е купил 168 бейзболни бухалки и нито една ръкавица и топка за бейзбол?
164
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много голяма вина имат Медиите!!!! Агресията във филмите и не само, психиката на хората всяка една манипулация,която използват медиите. Медиите отразяват,това което им казват шефовете(който са свързани с Елита) Нов световен ред,ако в момента не ви говори нищо, скоро ще разберете какво представлява
163
6
 
21
 
! Отговори
Обещано от ГРОБ! преди 12 години
В България има много народ, които изпитват удоволствие да убиват и малтретират и това постепенно им става цел в живота гробаджиите им викат!...
162
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лъжете, комунази! Цвъцко ви сборува, че няма престъпност в ***!
161
0
 
25
 
! Отговори
Гацко преди 12 години
В България има много народ, които изпитват удоволствие да убиват и малтретират и това постепенно им става цел в живота. Причина за такива побоища наистина има.Причината е: За кеф ! За това го правят. За да се почувстват причинители на нещо *** и лошото е, че се гордеят с това. България е страна на *** и всички, които живеят там са замесени пряко, или косвено. Колкото повече свестни хора напускат страната, толкова повече се увеличава концентрацията на ***. Всеки да си избира сам
160
1
 
22
 
! Отговори
Скалата преди 12 години
Това са младежи,които са на възраст 22-30 годишни. Отговорноста за тези действия е изцяло на родителите на тези младежи. Родителите имат отговорноста да възпитат децата си, а в момента Родителите нямат време за децата си. Второто нещо,което трябва да кажем е факта,че децата са били по различен начин отхвърляни от родителите си(не им е обръщано досатъчно внимание и не само това) тези младежи са били с тежки емоционални наранявания
159
3
 
18
 
! Отговори
Парабелум преди 12 години
Само така - въоръжавай се, народе!!! Я някой ми посегне - мъртъв е; не мога да разчитам нито на МВР, нито на закони и т.н. Затова всеки трябва да си има по 1 желязо под ръка. Каквото повикало - това се обадило!