Наркодилър крие дрога в шоколадово яйце

Спипват рецидивиста при спец акция в Плевен
Обновена: 10 май 2012 12:32 | 10 май 2012 12:26,
2
Наркодилър крие дрога в шоколадово яйце
Снимка: Impact Press Group

Наркотик, скрит в капсула на шоколадово яйце откриха в дома на осъждан служители на звеното за борба с организираната престъпност в Плевен. Това станало по време на акция в местния квартал „Сторгозия“. 

31-годишният криминално проявен мъж има присъда именно за притежание на наркотици. Намереното в шоколадовото яйце вещество тежало 3 грама и реагирало при теста на метамфетамин.

При акцията на втори адрес в същия плевенски квартал „Сторгозия“ бил спипан още един криминално проявен и осъждан за притежание на наркотици. От 21-годишния мъж са били иззети електронна везна и 6 топчета с вещество на прах. 

Проба от съдържанието посочила показатели за същата синтетична дрога - метамфетамин.Задържаният предал и пакет с 47 грама амфетамин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
ахх преди 12 години
мръсни ушевци работещи за Цв Апартаменто и Б ***....да не пипате шоколадовите яйца на децата !!! 3 гр. 47 гр. а къде са тоновете наркотици,тировете с контрабандни цигари и стоки идващи от турция в 99 % от случайте :) аз ли да ги уча че във всеки турски тир има нещо нередовно!!! ама прибират си рушветите митничарите и не ги закачат...