Четирима души изгоряха при тежка катастрофа

Загиналите са мъже на възраст от 28 до 34 години
3 юни 2012 13:13, Елка Василева
452
Четирима души изгоряха при тежка катастрофа
Четирима души изгоряха при катастрофа край Шивачево. Снимка: архив, Impact press Group

Четирима души са загинали вчера при тежка катастрофа на пътя Бургас - София край град Шивачево. По първоначални данни висока скорост и неправилно изпреварване са причините за трагедията.

В 13.50 часа на главен път София - Бургас в близост до пазара на „Караасаноска чешма”, южно от град Шивачево, община Твърдица, лек автомобил „Мерцедес” G-500 със софийска регистрация, пътуващ от Бургас за София, изпреварва неизвестен автомобил от дясната страна, по банкета.

От високата скорост водачът губи контрол над автомобила, пресича насрещната пътна лента и се удря в крайпътно дърво, вляво по посока на движението.

След силния удар автомобилът се запалва и в него изгарят четиримата пътници.

Трима са установени по документите намерени в тях, а четвъртият е с неустановена самоличност.

Автомобилът е шофиран от мъж на 32 години, негови спътници са били мъже на 28 и 34 години, всички от София. По случая е назначена съдебномедицинска експертиза.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


452
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още малко и ще искате мантинели да няма край пътя, че да не ударите или нанижете на тях, а????
31
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бригадка софийски мутрички умирисала трънките-добра новина.
30
1
 
35
 
! Отговори
до 29 преди 11 години
Не не са виновни дърветата.Щото,ако караха нормално,нямаше да се забиват в тях.Колите се движат по пътя,а дърветата са покрай пътя.Разбрали сега къде е разликата?
29
2
 
31
 
! Отговори
Крети преди 11 години
Господ си знае работата Мерцедес 500Г е бившата любима кола на руските Олигарси. Нашите мутри си е тачат и те . Сега в отвъдното нито мерцедес нито ланци важат , нека бог да прости грехожете им !
28
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
" изпреварва неизвестен автомобил от дясната страна, по банкета".Интересно кога в БГ са разрешили изпреварването да става по банкета и от дясната страна на движението,да бързали са за Ада е пристигнали са,добре че не са се нацепили у друг автомобил че жертвите щяха да бъдат много....
27
1
 
45
 
! Отговори
до 29 преди 11 години
Причината не са дърветата край пътя, а дървените глави на шофьорите на джипове!
26
0
 
21
 
! Отговори
до 16 преди 11 години
Къде видя пък ти дете бе?Май нещо не ти е добре.Пак добре,че се е забил у дърво,а не в насрещен автомобил.Мерцедес,мощен двигател,*** шофьор....мдаааа...на лице са всички факти за поредната зверска катастрофа.
25
3
 
32
 
! Отговори
Притеснен преди 11 години
Тревожа се само на крайпътното дърво дали му има нещо след сблъсъка с джипа?
24
3
 
30
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 11 години
Четирима ненормалници по-малко.Така е като нито ги лекуват, нито ги прибират.Добре ,че не са претрепали невинни хора. Колко пъти са ми се изправяли косите ,когато такива юнаци ме изпреварват отдясно по банкета.Хубавото е ,че са си намерили това което са си търсили и няма невинни пострадали.Все пак мир на прахта им!
23
29
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
защо да съм ***, не са ли дърветата причината за смърт при поне 50 % от случаите?
22
42
 
9
 
! Отговори
ДЕБИЛИ преди 11 години
ДЪРВЕТА НА ПЪТИЩАТА НЯМА НИКЪДЕ В ЕВРОПА БЕ ГЛУПЦИ ПРАВ Е 8 ЩЕ ИМА ПО МАЛКО СМЪРТНИ СЛУЧАИ МИСЛЕТЕ МАЛКО С ДЕБИЛСКИТЕ СИ ТИКВИ...ДЪРВЕТАТА СА ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПТП В СЛУЧАЙ ,ЧЕ СПУКАШ ГУМА ИЛИ ВЛЕЗЕШ В ДУПКА И ТЯ ТЕ ХВЪРЛИ ИЛИ АКО ХВРЪКНЕ НЯКОЙ БОЛТ ОТ ХУБАВИТЕ НИ ПЪТИЩА АКО НЯМА ДЪРВЕТА ХОРАТА ЩЕ ОТЦЕЛЕЯТ НО ДЪРВОТО Е СТЕНА ЧЕЛЕН УДАР В ДЪРВО С 50 60 КМ Е МНОГО ОПАСНО...
21
1
 
42
 
! Отговори
краси преди 11 години
Е как ще изпреварва от дясната страна по банкета? И сега от много бързане къде стигнаха? Бог да ги прости.
20
1
 
37
 
! Отговори
до 15 преди 11 години
Пич не си прочел май както трябва.Какво общо имат аутобаните при положение че изпреварването е от дясната страна по банкета.Това е безумие независимо колко е сигурен автомобила.Неприятна новина но някой пак е надценил ситуацията.И покрай него още трима невиинни вече са във вечността.Лошо.Много лошо.
19
12
 
15
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 11 години
Огъня ги е прецакал в слу4ая. Ако не е пламнала G-класата са щели да оцелеят. Това е уникален автомобил, оба4е от огън оттърване няма.
18
6
 
28
 
! Отговори
Споко! преди 11 години
Онзи горе явно си знае работата! От крокодилски сълзи файда няма, много хубаво, че са пукнали и няма загинали случайни граждани!
17
2
 
39
 
! Отговори
До тия преди 11 години
Тия цяла нощ са се друсали нейде и Домби баровете и са си рекли айде да скокнем до морето , в тея коли случайни люде се не возят ...
16
2
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Tипичен пример за разликата между тези които карат скъпи коли и тези които колата има е до 10000лева,каква е разликата в управлението и спазването на правилата,скъпата кола не дава предимство
15
12
 
17
 
! Отговори
dgh преди 11 години
Престъпници само такива може да са тези ....с такъв *** ,нали мерцедеса на- хубавата и сигурна кола *** мерцедес със скъпи части мерцедес е един ***....
14
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мутрите са станали фламбе, страхотна новина! Повечко такива случаи да има!
13
1
 
34
 
! Отговори
До 8 преди 11 години
В близкките години, по твоята логика и с твоя стил на шофиране вероятно, ще трябва да се махне и асфалта: тогава автомобилите ще петят и щи си казваш: едно време асфалта е бил да с екрат коли по мего, а сега не е необходим и само пречи! да се махне веднага!!!! в Англия междуселските пътища са с дървета, но на никой не му пречат, защо ли?